takaros
01-10-14, 17:33
Γεια σας παιδια! Ειμαι ο παναγιώτης 19 χρονών φοιτητης! στο σπιτι μου εδω στην πατρα παντα ειχαμε ενα μικρο ενυδρειο (αυτο το 6γωνο απο τα πρακτικερ το μικρο περιπου 30λτ) αφου μας πεθανε ο μονομαχος που ειχαμε περιπου στα 2 χρονια, πριν φυγω η μητέρα μου μου ζητησε να το φτιαξω λιγο για να το εχουμε στο σαλονι.. παντα ειχαμε ενυδρειο στο σπιτι απο τοτε που με θυμαμαι, αλλες φορες μικροτερο και αλλες μεγαλυτερο, ολα πηγεναν μια χαρα παρα το γεγονος οτι δεν τα "χειριζομασταν" οπως πρεπει(μιας και διαβασα καποια πραγματα ηρθα σε αυτο το συμπερασμα!)
μιας και ο μικρός μας γιακουμης πεθανε, θελω να κανω μια καινουρια σωστη αρχη για το ενυδρειο μου! τωρα το ενυδρειο μου τρεχει κανονικα με μια ανουμπια, μια Vallisneria και μερικα σαλιγκαρια! Να πω πως δεν εχω κανει ποτε μετρησεις στο ενυδρειο και γενικα ολα αυτα που αρχισα να διαβαζω μου φενονται λιιιγο αλλαμπορνεζικα!
Καλως σας βρηκα λοιπον και συγχαρητιρια για την πολυ πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει στο φορουμ!
μιας και ο μικρός μας γιακουμης πεθανε, θελω να κανω μια καινουρια σωστη αρχη για το ενυδρειο μου! τωρα το ενυδρειο μου τρεχει κανονικα με μια ανουμπια, μια Vallisneria και μερικα σαλιγκαρια! Να πω πως δεν εχω κανει ποτε μετρησεις στο ενυδρειο και γενικα ολα αυτα που αρχισα να διαβαζω μου φενονται λιιιγο αλλαμπορνεζικα!
Καλως σας βρηκα λοιπον και συγχαρητιρια για την πολυ πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει στο φορουμ!