Επιστροφή στο Forum : Mονομαχος με κολημενη ουρα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
26-05-05, 13:07
Εχω εναν μονομαχο εδω και 3 μηνες,και τωρα ειδα οτι κωλησε η ουρα του[ειναι ολα τα πτεριγια μαζι δεν ανοιγουν] ,τρωει κανονικα,αλλα γιατι εγινε αυτο ?
Xμ έχω μία υποψία......
Από νιτρικά (ΝΟ3) πως τα πάμε ?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
26-05-05, 18:19
Από νιτρικά (ΝΟ3) εχω 25, τον εχω σε 240 λιτρα απομονομενο σε ενα πλαστικο 30Χ10 υψος+6πλατος.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
26-05-05, 22:45
Εκανα και αλλες μετρησεις
NO3=25
NO2=<0,3 [Το τεστ ειναι της τετρα και δεν εχει 0]
PH=8
GH=16.
Επισεις στο ιδιο ενυδρειο εχω προβλημα με μια μελανοτανια.[το εχω βγαλει θεμα στις ασθενιες].
Λετε να συσχετιζοντε ?
Τι κανω ?
Δεν ειχα τοση σκληροτητα,έχω εξάτμιση και την συμπληρωνω με νερο+αντιχλωριο,είναι προτιμότερο να προσθέτω αποσταγμένο νερό ?
για ριξε μια ματια εδω
http://www.fishpalace.org/Disease.html
στην φωτο με το ΒΕΤΤΑ που λεει ickthyophthirius...κατι τετοιο λες..???
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
27-05-05, 08:38
Ναι καπως ετσι,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.
Τι ειναι αυτο γιατι με τα αγγλικα.
παρατηρεις πανω στο μονομαχο μικροσκοπικα ασπρα στιγματα σαν κοκκους ζαχαρης?αυτο ειναι το ick.τα κολλημενα πτερυγια μπορει ομως να προερχονται και απο dropsy...μηπως η κοιλια του ειναι φουσκωμενη??τον ταιζεις πολυ?τα λεπια του ειναι επιπεδα η προεξεχουν απ'το σωμα σε διαφορες γωνιες?(σαν κωνο πευκου)αλλο εξωτερικο συμπτωμα οπυ θα βοηθουσε στην αναγνωριση της ασθενειας?
Τι ειναι αυτο γιατι με τα αγγλικα.
ποιο ενοεις μπερδευτηκα??? :?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
01-06-05, 09:26
[ποιο ενοεις μπερδευτηκα??? ]εννοω οτι δεν μπορω να το διαβασω.
Τωρα το ψαρι δεν εχει ικ, τα λεπια του ειναι επιπεδα,η κοιλια του ειναι φουσκωμενη και τρωει λιγο παραπανω.[δεν μπορω να ανεβασω φοτο για να τον δειτε].
Καλημέρα και καλό μήνα θα πρότεινα να κάνεις μερικές αλλαγές για να κατέβουν τα νιτρικά σου και να αρχίσεις να ταϊζεις λιγότερο.Νηστεία τα κάμεις καθόλου;Πιθανόν τα νιτρικά σου να είναι υψηλά από την υπερβολική τροφή.Πόσο ταϊζεις;
Φιλικά Ιορδάνης.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
03-06-05, 08:49
Παιδια παραξενο εκανα μια αλλαγη χτες και λιγο περιορισμο στο φαγητο του και σημερα βλεπω ανοιξαν τα κολημενα.[υποθετο οτι μπορει και να στρεσαριστηκε γιατι στο μερος του, τον εριχνα νερο με ποτηρι για να καθαριζετε και να μην πιανει αλγη].
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.