Επιστροφή στο Forum : Θεσσαλονίκη έρχομαι......
Μια ευκαιρία μου δόθηκε να ταξιδέψω πρός βορρά προς την όμορφη Θεσσαλονίκη...
φίλοι καλοί φίλοι αγαπημένοι θα είμαι κοντά σας στις 25 Ιουνίου 2005 ετσι τουλάχιστο λέει το πρόγραμμα αν θέλετε να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω διευθετείστε κάποια συνάντηση την ημέρα αυτή..... Θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντά.
Με μεγαλη μας χαρα ..... Ενημερωσε μας μονο οταν εισαι σιγουρη για την ημερομηνια της αφιξης σου και ασε τα υπολοιπα σε μας.....
Επι της υποδοχης
Πρυτανης
Χαρα μας που θα έρθεις.
Θα κανονίσουμε σίγουρα συνάντηση
-+5
Καλώς να μας έρθεις pani!!!
Χάρηκα πολύ διαβάζοντας το μύνημα σου :)
Θα κανονίσουμε την συνάντηση απλά ξαναγράψε μας όταν κοντεύουν οι μέρες να φύγεις για Θεσσαλονίκη.
:smt039
Ευχαριστώ φίλοι μου για τα μηνύματα σας, με χαρά θα σας ξαναγράψω οταν θα πλησιασουν οι μέρες .... Απο την Κύπρο με αγάπη
Κι εγώ θα προσπαθήσω να είμαι...να γνωρισω και τους υπόλοιπους επι τη ευκαιρία.... :lol:
Artemis
Κρίμα ρε Pani και εγω θα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά αλλά θα λίπω διακοπές εκήνη την περίοδο! Ξέρεις θα ειναι και οι τελευταίες μου γιατι αρχες αυγούστου φεύγω φαντάρος! Και το αστείο ειναι οτι 99% μετα την ορκομωσία μου θα με στίλουν κύπρο! :D
Με το καλό να μας ορίσεις θα αναμένουμε και για να μην ξεχνόμαστε ο Πρύτανης επί της υποδοχής.Ως τότε πολλά φιλιά!!!
Φιλικά Ιορδάνης.
Αγαπημένοι μου φίλοι το πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής έτσι θα μπορείτε να γνωρίσετε τη μαμμά του συλλόγου (όπως με αποκαλούν λόγω ηλικίας) στις 25 Ιουνίου ημέρα Σάββατο που θα έχω τη μέρα αυτή ελεύθερη και προγραμματισμένη για σας.
Η χαρά μου ειναι μεγάλη και η αγωνία να σας γνωρίσω μεγαλύτερη. Σας ευχαριστώ ολους για τα όμορφα μηνύματα σας και εύχομαι η γνωριμία μας αυτή να ανοίξει μεγαλύτερους δίαυλους επικοινωνίας.
thediscusman
08-06-05, 12:43
Με το καλό να έρθεις Πανίτσα. Θα τα πούμε από κοντά. Θα είμαι και εγώ ακείνες τις μέρες Θεσσαλονίκη.
Φίλοι μου θα παρακαλούσα αν είχατε την δυνατότητα να μου χαρίσετε μερικά αυτοκόλλητα σήματα του συλλόγου μας για να τα χαρίσω στα μαγαζιά που γνωρίζω. Ειναι και αυτός ένας αλλος τρόπος γνωριμίας των φίλων που ασχολούνται με τα ενυδρεία με τον σύλλογο μας.
Πανίτσα, με την ταχυδρομική αποστολή του 5ου τεύχους (θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας), θα σου αποσταλούν και μερικά αυτοκόλλητα για να έχεις να δίνεις στους μαγαζάτορες που γνωρίζεις.
Ευχατιστώ Γιώργο νά είσαι καλά
Φίλοι μου επειδή στο σπίτι ο υπολογιστής ειναι εκτός λειτουργίας θα μπορώ να διαβάσω τα τελευταία μηνύματα σας την τρίτη στις 21/6/05 ετσι αν θελει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου μετά την ημερομηνία αυτή,επειδή θα ειμαι εκτός Κύπρου, μπορεί να με πάρει στο τηλ. +35799588639.
Με τη χαρά της συνάντησης σας καλημερίζω.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.