PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για το board

Akis
26-05-05, 08:31
Θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία ενός "υποφακέλου" στο board όπου να βάζουν τα μέλη τη φωτογραφία τους. Θα έχει πλάκα και είναι χρήσιμο...καθώς όλοι είμαστε περίεργοι να δούμε τη φάτσα του αλλουνού.

lasal
26-05-05, 08:52
Θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία ενός "υποφακέλου" στο board όπου να βάζουν τα μέλη τη φωτογραφία τους. Θα έχει πλάκα και είναι χρήσιμο...καθώς όλοι είμαστε περίεργοι να δούμε τη φάτσα του αλλουνού.
Υπάρχουν εδώ
http://tsamisaquarium.com/Selides/psfe/PSFEall.htm

Akis
26-05-05, 11:06
Ναι αλλά δεν βλέπεις ποιός είναι ο καθένας...

neon
26-05-05, 11:18
Ναι αλλά δεν βλέπεις ποιός είναι ο καθένας...

Με το ποντίκι από πάνω;

netblues
26-05-05, 11:49
Ρε κρυβετε λογια... Μην τα μολογατε ολα..

x-nos
26-05-05, 11:54
Ωραια ιδεα! Και να εχουν τα nick name κανονηκα σε καθε φωτογραφια!
Και κατι ακομα που θα μου αρεζε στο board οπως εχω δει και σε αλλα να αναγραφεται η ηληκία καθενος! Θα ξέρουμε και ποτε εχει γεννεθλεια να λεμε και ενα Χρονια Πολλα...

Takis
26-05-05, 14:23
Στον ΙΕ φαίνεται το όνομα αν βάλουμε πάνω τον δείκτη.
Σε άλλα προγράμματα δεξί κλικ και κοιτάμε το όνομα αρχείου :wink:
Με την ευκαιρία, όποιος θέλει ας στείλει ένα mail στο tsamis@tsamisaquarium.com με την φωτογραφία του για να εμπλουτίσω την συλλογή...

Akis
26-05-05, 14:28
Α....γι'αυτό δεν τα βλέπω, έχω το firefox για browser.

Κάποιος πρέπει να κάνει τον κόπο για λίγο edit, να προσθέσει ονόματα και nicknames.

:lol:

lasal
26-05-05, 23:01
Κάποιος πρέπει να κάνει τον κόπο για λίγο edit, να προσθέσει ονόματα και nicknames.

Στείλε μια φωτογραφία πρωτα και θα μπεί και το δικο σου nickname
:D

Akis
27-05-05, 14:41
ΟΚ εστάλη...μαζί με ένα υπέροχο ζωάκι ονόματι "Σκυλί των Λειμώνων".

Takis
27-05-05, 14:56
ΟΚ εστάλη...μαζί με ένα υπέροχο ζωάκι ονόματι "Σκυλί των Λειμώνων".

Μπηκε, αλλα χωρις το σκυλι.... :D :D :D :D

Akis
27-05-05, 19:13
Να και το σκυλί των Λειμώνων.

Akis
28-05-05, 07:30
Άντε μην ντρέπεστε....

βάλτε και οι υπόλοιποι... :smt109

Akis
29-05-05, 10:37
Συνέχεια προτάσεων :

1)Παρόλο που υπάρχουν οι φωτογραφίες στο http://tsamisaquarium.com/Selides/psfe/PSFEall.htm θεωρώ ότι πρέπει να μπουν και κάτω από το τομέα www.greekaquarist.com ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο το επίσημο σάιτ του συλλόγου.

2) Αν και υπάρχουν τα σημαιάκια για αγγλικά και γαλλικά, τα μοναδικά κείμενα που είναι μεταφρασμένα σε αυτές τις γλώσσες είναι αυτά της εισαγωγής και της σύστασης του Δ.Σ. Καλό θα ήταν να γίνουν και ξενόγλωσσες αιτήσεις, ή ακόμα μελλοντικά και κάποια ξενόγλωσσα άρθρα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.

Άκης

Tolis
30-05-05, 00:01
Η δευτερη προταση αφορα καθαρα τον ΠΣΦΕ και δεν ανηκει σε αυτην την κατηγορια - την πρωτη δεν την πολυκαταλαβα...

jpatou
30-05-05, 10:27
1)Παρόλο που υπάρχουν οι φωτογραφίες στο http://tsamisaquarium.com/Selides/psfe/PSFEall.htm θεωρώ ότι πρέπει να μπουν και κάτω από το τομέα www.greekaquarist.com ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο το επίσημο σάιτ του συλλόγου.
Άκη όσον αφορά το φόρουμ να ξέρεις οτι είναι σε στάδιο κατασκευής και δοκιμών το νέο φόρουμ που ετοιμάζετε για να αναβαθμήσει το υπάρχον. Εκεί θα υπάρχουν και φωτογραφίες και πιθανόν και άβαταρ.

2) Αν και υπάρχουν τα σημαιάκια για αγγλικά και γαλλικά, τα μοναδικά κείμενα που είναι μεταφρασμένα σε αυτές τις γλώσσες είναι αυτά της εισαγωγής και της σύστασης του Δ.Σ. Καλό θα ήταν να γίνουν και ξενόγλωσσες αιτήσεις, ή ακόμα μελλοντικά και κάποια ξενόγλωσσα άρθρα.
Σχετικά με αυτό γίνονται συζητήσεις για επανασύνταξη και εμπλουτισμό του site του συλλόγου τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε πλήρη μετάφραση σε ξένες γλώσσες. Απλά ας περιμένουμε λίγο να αναλάβει δράση το νέο ΔΣ και να ανασυνταχθεί.

x-nos
31-05-05, 01:29
OK! Μπήκε και η δικιά μου! Άντε να βλέπω και αλλους μην ΚΟΛΑΤΕ!!! :D

Mariel
31-05-05, 10:00
εστειλα ηδη κι εγω :D

Takis
31-05-05, 16:33
Από Θεσσαλονίκη δεν βλέπω να έρχεται καμιά φωτογραφία...
Για να δούμε!!!! :D :D