Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Χρυσόψαρο τραβιέται από φίλτρο

alex3000
22-07-14, 12:39
Έχω στήσει ένα 400λιτρα ενυδρειο και έχω βάλει μέσα ένα black moor .Παρατηρω όμως ότι το φίλτρο μερικές φορές το τραβάει .Δεν ξέρω τι να κάνω μιας και είμαι λίγο πρώτα της στα χρυσόψαρα

Τάκης
22-07-14, 12:42
Προσπάθησε να μειώσεις τη ροή του φίλτρου σου κατά αρχή.
Το ψάρι γενικά είναι καλά ; Πως το βλέπεις ;

Κινείται νωχελικά ;

Τρώει κανονικά ;
Κάθεται μόνιμα στο βυθό ;
Γενικά πως είναι η κατάστασή του

alex3000
22-07-14, 12:46
Το πήρα πριν από δύο μέρες.τρώει κανονικά και κολυμπάει κανονικά και κουναει το υπόστρωμα το φίλτρο είναι ήδη στη χαμηλότερη ροή

Τάκης
22-07-14, 12:56
Το πήρα πριν από δύο μέρες.τρώει κανονικά και κολυμπάει κανονικά και κουναει το υπόστρωμα το φίλτρο είναι ήδη στη χαμηλότερη ροή
Και όταν πάει κοντά στο μπαστούνι του φίλτρου , το τραβάει και αυτό δεν προσπαθεί να φύγει ;
Γενικά οι κογκολέζοι είναι αγαθά και λιγάκι χαζά ψάρια (έχω 2 ) αλλά να κάθεται και να το τραβάει το φίλτρο ;

alex3000
22-07-14, 13:24
Όχι φεύγει από το φίλτρο αλλα φοβάμαι μήπως πάθει υπερκοποση

Τάκης
22-07-14, 13:32
Όχι φεύγει από το φίλτρο αλλα φοβάμαι μήπως πάθει υπερκοποση
Κοίτα, αν το ψάρι είναι υγιέστατο δεν παθαίνει κάτι, αν όμως το φίλτρο είναι υπερβολικά δυνατό και τραβάει το ψάρι όπου και αν σταθεί, ε ναι ίσως το κουράσει κάποια στιγμή.
Για πες διαστάσεις του ενυδρείου και τι φίλτρο έχεις. Αν είχες και μια φωτό θα βοηθούσε

tsala
22-07-14, 14:08
τραβαει αυτο ή τις ουρες του?
αν ειναι δυτατο - μεγαλο το φιλτρο φυσικο ειναι οταν περναει απο κοντα να ρουφιουνται οι ουρες..
βαλε ενα σφουγκαρι στην εισοδο του φιλτρου.

Κωστας Malawi
22-07-14, 14:36
μα καλα εχει 400 λιτρα ενυδρειο και πηγαινει στο φιλτρο κοντα:confused:
τοσο χωρο εχει..καλη λυση θα ειναι το σφουγκαρακι.

alex3000
22-07-14, 15:18
Θα βάλω σφουγγαρακι γιατί δεν κολλάει πάνω στο φίλτρο αλλ κάπως μπαίνουν μέσα οι ουρές του.ευχαριστω πολύ παιδιά