PDA

Επιστροφή στο Forum : Juwel ενυδρεια!!!

Christopher
09-07-14, 15:19
Καλησπερα στην παρεα ...Μια ερωτησουλα εχω να σας κανω.Τα ενυδρεια της εταιριας juwel γιατι ειναι τοσο ακριβα?Εχουν να κανουν με το θεμα ποιοτητας?? Απλα μου φαινονται λιγο εξωφρενικες οι τιμες αυτης της εταιριας .

Κλεόβουλος
09-07-14, 17:15
Θεωρούνται καλής ποιότητας και είναι γερμανικά.
Δεν είχα ποτέ Juwel και νομίζω αν ψάξεις θα βρεις πολλές επιλογές
σε καλή τιμή και ποιότητα ;)

PETROS_AFRICANOS
09-07-14, 22:44
Φίλε μου Χριστόφορε καλησπέρα, τα 3 από τα ενυδρεία μου είναι JUWEL και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'αυτά.Είναι τα μόνα ενυδρεία με 5 χρόνια εγγύηση ακόμα και στα τζάμια τους και όλα σε κάθε προϊόν επηρεάζουν την τιμή.Έχω το Α1800 της ANUBIAS που το πήρα καινούριο χωρίς όμως εγγύηση.Πολύ καλή κατασκευή φαίνεται αλλά αν π.χ. αρχίσει να στάζει η εταιρεία δεν καλύπτει τίποτε.

nasos_discus
10-07-14, 07:11
Φίλε μου Χριστόφορε καλησπέρα, τα 3 από τα ενυδρεία μου είναι JUWEL και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'αυτά.Είναι τα μόνα ενυδρεία με 5 χρόνια εγγύηση ακόμα και στα τζάμια τους και όλα σε κάθε προϊόν επηρεάζουν την τιμή.Έχω το Α1800 της ANUBIAS που το πήρα καινούριο χωρίς όμως εγγύηση.Πολύ καλή κατασκευή φαίνεται αλλά αν π.χ. αρχίσει να στάζει η εταιρεία δεν καλύπτει τίποτε.

τα 5 χρονια τα εχεις γραπτως , γιατι εμενα μου ειχαν δωσει 3 χρονια και οταν ανοιξαν οι σιλικονες στα 3+ πηρα την ιδια απαντηση (και απο την μαμα εταιρεια )
και υποψιν η εγγυηση ισχυει μονο αν εχεις αγορασει και το δικο τους επιπλο.

nazgul
10-07-14, 08:10
Και αν δεν κανω λαθος, αν δεν εχεις αφαιρεσει το εσωτερικο φιλτρο.

Christopher
11-07-14, 13:11
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ,με καλυψατε :) ..Απο εκει και περα υπαρχει καποια εταιρια που πρεπει να αποφυγω πχ θεωρειτε αναξιοπιστη ,εχει αρκετα ελλατωματικα ενυδρεια- μοντελα η κατι τετοιο?