PDA

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση προσ εμπειρους με αφρκανες

giorgos afriki
28-06-14, 12:03
εχω βγαλει το καπακι και εχω βαλει την σιτα απο πανω επειδη μου περισεψε απο κατι παραθυρα που ειχα και θελω να σας ρωτησω λετε να εχω κανενα θεμα που βρεχετε και ακουμπαει πανω στο νερο αυτο ειναι τι λετε φιλοι μου

http://smart-home.gr/el/sita-antikounoupiki-kounoupiera-pani-fiberglass/237-sita-antikounoupiki-pani-fiberglass-140cm-ipsos.html

thanasis76
28-06-14, 12:17
εχω βγαλει το καπακι και εχω βαλει την σιτα απο πανω επειδη μου περισεψε απο κατι παραθυρα που ειχα και θελω να σας ρωτησω λετε να εχω κανενα θεμα που βρεχετε και ακουμπαει πανω στο νερο αυτο ειναι τι λετε φιλοι μου

http://smart-home.gr/el/sita-antikounoupiki-kounoupiera-pani-fiberglass/237-sita-antikounoupiki-pani-fiberglass-140cm-ipsos.html

λογικα δεν εχει θεμα αφου ειναι πολυεστερικη, αλλα και να σου πω 100% δεν μπορω ....

Κλεόβουλος
28-06-14, 12:42
Φίλε Γιώργο κάνεις συχνά ερωτήσεις μόνο για έμπειρους
αλλά ας απαντήσουμε κι εμείς οι άπειροι κι ας μας διορθώσουν :D

Λογικά δεν έχεις πρόβλημα μ' αυτή τη σίτα που δείχνεις
αφού είναι φτιαγμένη από ίνες fiberglass καλυμμένες με στρώμα pvc.

giorgos afriki
28-06-14, 12:47
με συγχωρειτε κυριε κλεοβουλε εσεις πιστευω θεωρειστε απο τους πιο εμπειρουσ και οχι απο τους απειρους που πιστευετε οτι ειστε την επομενη φορα θα λεει για ολους χαχααχαχαχαχχ

Κλεόβουλος
28-06-14, 12:56
Σ' ευχαριστώ! Τώρα θα μπορώ να λέω ότι είμαι έμπειρος
στις αφρικάνικες σίτες :smt042:smt081:lol:

thanasis76
28-06-14, 14:27
Σ' ευχαριστώ! Τώρα θα μπορώ να λέω ότι είμαι έμπειρος
στις αφρικάνικες σίτες :smt042:smt081:lol:

+-8+-8+-8+-8+-8

Undertaker
28-06-14, 21:32
Καίγομαι να απαντήσω στο θέμα του φίλου μιας και γνωρίζω την απάντηση αλλα κρατιέμαι και δεν απαντώ γιατι ανήκω στους άπειρους :p

nazgul
28-06-14, 22:14
Eγω παλι δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι αποκλειστικα για Αφρικανες ενα θεμα που εχει να κανει με ολα τα ενυδρεια και κυριως, γιατι ολα τα θεματα πρεπει να μπαινουν στους αρχαριους γλυκου νερου :D