Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : εαν δεν εχετε δευτερο ενυδρειο

giorgos afriki
27-06-14, 13:20
εαν δεν εχετε δευτερο ενυδρειο και θελετε να το χωρισετε το ενυδρειο σε δυο μερη τι πλεγματα υπαρχουνε και τι εχετε χρησιμοποιηση και μου προτεινετε ανεπιφιλακτα χωρισ να εχει χρωμα για να μην μου καταστεψει ολο το νερο με αμμωνιες και νιτρικα.ευχαριστω και
συγνωμη αν γινομαι κουραστικος απλως σας εμπιστευομαι εμπειδη ειστε εμπειρη και εγω αρχαριος ακομα

kixlidatos
27-06-14, 13:25
Για πιο λογο θελεις να βαλεις διαχωριστικο?

Κωστας Malawi
27-06-14, 13:30
για οποιο λογο κι αν το θες ξανασκεψου το.με 20 ευρω εχει στο ικεα πλαστικο κουτι 128 λιτρων.εγω το πηρα και το εχω για μεγαλωμα μικρων η για θεραπειες..ειναι πολυ καλυτερη λυση αρκει να εχεις και ενα φιλτρακι να του βαλεις(στρωμενο φυσικα)

Kostas12
27-06-14, 13:39
Πλεξιγκλάς με τρύπες για να ενώνονται τα 2 μέρη του ενυδρείου, οι τρύπες αναλόγως τι ψάρια θα φιλοξενήσεις.

kixlidatos
27-06-14, 13:44
Πλεξιγκλάς με τρύπες για να ενώνονται τα 2 μέρη του ενυδρείου, οι τρύπες αναλόγως τι ψάρια θα φιλοξενήσεις.
Μονο για εκτατες αναγκες,δεν εχει την σωστη κυκλοφορια νερου,παντα θα εχει νεκρα σημεια.

giorgos afriki
27-06-14, 14:07
ελεγα απλωσ να το χωριζα αμα εβλεπα κανενα φουσκομενο γιαυτο το θελω και επειδη η γενιστρα ειναι σπαστικια και την κοπανανε και κανει κραδασμουσ λεω να βαλω κανενα δυχτακι η κατι αλλο με κενα να μην το κοπανανε και να μην ειναι τοσο μικρο σαν την γενιστρα και να εχει λιγο άπλα μεσα...δεν θελω να βαλω δευτερο ενυδρειο γιαυτο το λεω εχω και κυκλοφοριτη μεσα δεν θα υπαρχουν νεκρα σημεια πιστευω τι λετε

Κωστας Malawi
27-06-14, 14:12
αν εχεις αρκετες πετρες-κρυψωνες τα μικρα ειναι αρκετα εξυπνα για να προστατεψουν τον εαυτο τους..

kixlidatos
27-06-14, 14:13
ελεγα απλωσ να το χωριζα αμα εβλεπα κανενα φουσκομενο γιαυτο το θελω και επειδη η γενιστρα ειναι σπαστικια και την κοπανανε και κανει κραδασμουσ λεω να βαλω κανενα δυχτακι η κατι αλλο με κενα να μην το κοπανανε και να μην ειναι τοσο μικρο σαν την γενιστρα και να εχει λιγο άπλα μεσα...δεν θελω να βαλω δευτερο ενυδρειο γιαυτο το λεω εχω και κυκλοφοριτη μεσα δεν θα υπαρχουν νεκρα σημεια πιστευω τι λετε

δεν εχει προβλημα η ροη,αλλα μπορει να μλεξουν η να στρεσαριστουν και τα αλλα ψαρια.

giannisqq
27-06-14, 16:53
Μεγάλο σφουγγάρι για φίλτρα 50-50 πόντους ειναι,πάχος 3cm

thanasis76
27-06-14, 17:01
το πιο ευκολο που μπορεις να βαλεις ειναι αυτο...

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B A%CE%BF+%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%B1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DYetU9SbGsfB0QXnwICoBQ&ved=0CBwQsAQ&biw=1280&bih=649

ειτε χωριζεις το ενυδρειο οπως λες, η αλλιως φτιαχνεις εναν κυλυνδο και τον βαζεις μεσα στο ενυδρειο σου...

Τάκης
27-06-14, 18:17
Τι ψάρια έχεις και θες να προστατέψεις τα μικρά ;

thab
27-06-14, 18:52

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B A%CE%BF+%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%B1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DYetU9SbGsfB0QXnwICoBQ&ved=0CBwQsAQ&biw=1280&bih=649

ειτε χωριζεις το ενυδρειο οπως λες, η αλλιως φτιαχνεις εναν κυλυνδο και τον βαζεις μεσα στο ενυδρειο σου...

+1 ;)

Bill-Samos
27-06-14, 23:07

Εγω οταν το εβαλα αυτο περναγανε για πλακα..μεχρι να γυρισω το κεφαλι ειχαν περασει ολα λες και το εκαναν επιτηδες..Γεννηστρα γυαλινη ή πλαστικο κουτι ειναι η καλυτερη λυση,δεν αναστατωνεις και τα υπολοιπα ψαρια.Ετσι κι αλλιως αν θες να μεγαλωσεις τα μικρα μετα θα το χρειαστεις.Ασε που παντα μια καραντινα χρειαζεται..