Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση προσ εμπειρους

giorgos afriki
27-06-14, 11:49
ο controller stc-100 οταν γινει διακοπη ρευματος ξερυθμιζετε εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο για θερμανση και ψυξει .ευχαριστω

nazgul
27-06-14, 11:52
Δεν παθαινει τιποτα σε διακοπη ρευματος ο STC-1000. Επανερχεται κανονικα, σε 3 ενυδρεια εχω χωρις προβλημα.

Τάκης
27-06-14, 12:54
ο controller stc-100 οταν γινει διακοπη ρευματος ξερυθμιζετε εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο για θερμανση και ψυξει .ευχαριστω
Και βέβαια δεν παθαίνει τίποτα και δεν ξερυθμίζεται. Τον έναν από τους 2 τον κλείνω κάθε μέρα γιατί κλείνω τον κεντρικό διακόπτη του ενυδρείου για να ταίσω και κλείνει και ο STC, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν χάνει τις ρυθμίσεις του μάλλον έχει πρόβλημα η EPROM του κοντρόλερ

giorgos afriki
27-06-14, 13:08
εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο η να παρω αυτο τι τιμες παιζει περιποου κομπλε εσεισ που εχετε παρει και κατι αλλο αντεχει μεσα στο ντουλαπι μεσα στη ζεστη ???γιατι δεν εχει χορο που να το βαλω.ευχαριστω

Τάκης
27-06-14, 13:37
εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο η να παρω αυτο τι τιμες παιζει περιποου κομπλε εσεισ που εχετε παρει και κατι αλλο αντεχει μεσα στο ντουλαπι μεσα στη ζεστη ???γιατι δεν εχει χορο που να το βαλω.ευχαριστω
Διαβασε εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223/#3
έχει και links από ebay

Nick74
27-06-14, 15:39
οταν λες καλυτερο? θες επαγγελματικων προδιαγραφων?
Η αληθεια ειναι πως ψιλοκοστιζει λιγακι κατι τετοιο