PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαδυκτιακα τοπικς απο Forum για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα


Discos
05-05-05, 10:59
Ξεκιναμε με ενα εξαιρετικο τοπικ για την χρηση της ιωδινης. Αναφερετε για την χρηση της Ιωδινης και των σκευασματων προσθεσης της στο ενυδρειο, την αντοχη της στο χρονο και κατα ποσο μπορει να αναπληρωθει απο απο αλλες μεθοδους οπως επισης εαν τελικα ειναι τοσο αναγκαια οσο νομιζαμε. Θα μπορουσαμε να πουμε πως πολλοι μυθοι καταριπτονται...Η αληθεια ειναι απλη τελικα.

Τοπικ περι Ιωδινης (http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?s=&threadid=561269)

Discos
20-05-05, 12:39
Ενα εξαιρετικο τοπικ για την χρηση του Οζον στα θαλλασινα ενυδρεια. Οποιος εχει την υπομονη να διαβασει ολες τις σελιδες οι οποιες ξεπερνουν τις 15 θα αποζημειωθει με αναλυτικοτατες πληροφοριες για την χρηση του οζον στο ενυδρειο.

Πληροφοριες εμπειρικες και αναλυτικες που υπερκαλυπτουν σε ολες τις πληροφοριες απο τα βιβλια. Οποιο και εαν εχω διαβασει αφου συνηθως η βιβλιογραφια το περναει ποιο "επιδερμικα". Ενα "must" για οσους εχουν SPS και οχι μονο.

Τοπικ περι Ozone (http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?s=&threadid=517084&highlight=ozone)

Discos
13-06-05, 11:30
To απολυτο τεστ για Metal Halide λαμπες. Καποιοι τρελοι....καθυσανε και αφου στρωσανε ολες σχεδον τις λαμπες του εμποριου κανανε διαφορες μετρησεις, οπως PAR, φωτεινωτητα, Θερμοκρασια χρωματος αλλα και σε σχεση με τα διαφορα ballast που κυκλοφορουν στο εμποριο. Εμφανης ειναι η διαφορα στην σωστη αποδοση μεταξυ ηλεκτρονικων ballasts και ηλεκτρικων.

Ετσι καταληξανε στο ποιο ολοκληρωμενο τεστ για ΜΗ λαμπες που εχει γινει ποτε παγκοσμια. Ειπαμε, ιδιωτικη πρωτοβουλια. :roll: :wink:


Τοπικ περι MH 250w (http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?s=&threadid=254667)