Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ψυχοφάρμακα για τον μονομάχο μου;

Αχιλλεας
23-05-14, 16:27
Έχω ένα μονομαχοενυδρειο (24λτ) φυτεμένο το οποίο τρέχει ένα μήνα.
Σήμερα λοιπόν άνοιξα το καπάκι για να μετρήσω και να προσθέσω μια ακόμα λάμπα.
Όπως κρατώ το καπάκι ανοικτό παρατηρώ ένα μαύρο πράγμα σε μια γυάλινη κόντρα που έχει το ενυδρείο(και ενώνει το μπροστά με το πίσω τζάμι) σκέπτομαι όχι ρε γαμωτο τι είναι παλι αυτό και όπως παω να πλησιάσω το χερι μου κινείτε (σπαρταρά) και ξαναπέφτει στο νερό, … ηταν ο μονομάχος που λιαζόταν (θα πρέπει δε να πω, πως αυτή η κόντρα είναι 1,5-2 εκ. πανω από την επιφάνεια του νερου).
Μήπως θα πρέπει να του δώσω ψυχοφάρμακα;;; :):confused::confused:

stratigos24
23-05-14, 16:37
Xαχα..:D :D

delta66
23-05-14, 16:38
Οχι, μη του δωσεις.
Ειναι μεσα στα πλαισια αναμενόμενης αντιδρασης του ψαριου να πηδαει εκτος νερου, οταν περασει για τροφη κατι εκτος νερου, ή οταν τον ενοχλει κατι στην ποιοτητα του νερου, ή και οταν θελει να μετακινηθει τελοσπαντων.
Μπορει να πηδηξει και πολυ πιο ψηλα απο 2 εκ.

Αχιλλεας
23-05-14, 17:05
...και ειδα ενα βιντεακι που ταιζει-εκπαιδευει το μονομαχο με το χερι, του κρατα ψηλα την τροφη και αυτος πηδα σαν δελφινη (λεμε τωρα) και λεω ελα αυτα δεν γινονται.... και ομως... και ομως :):)

stratigos24
23-05-14, 17:17
Δες ενα παλιο βιντεακι του delta:

https://www.youtube.com/watch?v=hwfPYJQsoHg

Αχιλλεας
01-06-14, 23:30
...και το πραγμα "χειροτερευει" κατα λαθος προχθες οταν τον ταιζα κολλησε μια κροκετα στο δακτυλο μου και το ελεεινο το ψαρι πηδηξε και την αρπαξε.
Σκεφτομαι, ιδεα μου ηταν,παταω με το δακτυλο ακομα μια κροκετα και την βαζω πανω απο νερο και ο τυπος ξαναπηδηξε και την εφαγε...
Σιγουρα ειναι ψαρι; μπας και ειναι σκύλος; :confused::confused::confused:

nikolakis94
01-06-14, 23:35
Είναι πολύ ενδιαφεροντα ψαρια.Ισως τα πιο ενδιαφεροντα από τα ψαρια μικρου μεγέθους από αποψη συμπεριφορας εξυπνάδας.Βρες και αλλα τετοια κολπα να κανει να τον κρατας σε φορμα:D:D

kgf12345
02-06-14, 11:03
δε βαζεις και καμια φωτο να τον δουμε?
ακομα καλυτερα τραβηξε και ενα βιντεακι στο ταισμα:)