PDA

Επιστροφή στο Forum : Προταση δημιουργιας ενοτητας.


sarpijk
11-05-14, 14:44
Προτεινω δημιουργια ενοτητας 'Tank Journal' κατα τα προτυπα φορουμ του εξωτερικου.

Μια ενοτητα που θα ανεβαζουμε φωτογραφιες απο τα ενυδρεια μας, ο καθενας για το δικο του, με την πορεια των ενυδρειων μας απο την αρχη τους και με καταγραφη της εξελιξης τους μεσα απο φωτογραφιες και βιντεο.

Κατα τη γνωμη μια μου πολυ ενδιαφερουσα ενοτητα που θα αποτελει αφενος για τον καθενα μας ενα ειδος αρχειου αλλα και χωρο για συμμετοχη με παρατηρησεις σχολια και καταγραφη εμπειριων.

nazgul
11-05-14, 17:13
Στεφανε κατι τετοιο δε γινεται, ομως, με τις παρουσιασεις των ενυδρειων μας?

Υπαρχει τοσο ανανεωση με το περασμα του χρονου και δημιουργια αρχειου με την πορεια του ενυδρειου, οσο και σχολια/παρατηρησεις για βελτιωση.

aaaooll
11-05-14, 18:31
προφανώς ο φιλος μας εννοεί το θεμα να μένει κλειστό απο σχολια, και να γράφει μονο ο creator την πορεία σε διαφορετικά post...

sarpijk
11-05-14, 18:39
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο αυτο που λεω εγω με την ενοτητα παροσουσιασεις κοινωνικων ενυδρειων. Κυριως θα αναφερεται στα φυτεμενα ενυδρεια που ειναι και αυτα που ουσιαστικα ωριμαζουν και εξελισσονται σε σχεση με αλλες κατηγοριες ενυδρειων.

Σε αυτη την ενοτητα θα υπαρχουν συγκεντρωμενα τα ''ημερολογια'' των ενυδρειων μας απο το σταδιο που εχουμε μονο γυαλα, hardscape , φυτεμα νεων φυτων, αλλαγες. Δε λεω οτι δε μπορει να γινει τωρα αλλα κυριως ολοι εμφανιζουμε το τελικο αποτελεσμα και οχι ολα τα βηματα. Ετσι βλεπουμε και πολλα 'λαθος ενυδρεια'.

Eνα παραδειγμα. http://www.ukaps.org/forum/threads/crypts-palace.28032/

Ας μας πουν και αλλοι τη γνωμη τους.
-------------------------
προφανώς ο φιλος μας εννοεί το θεμα να μένει κλειστό απο σχολια, και να γράφει μονο ο creator την πορεία σε διαφορετικά post...


Οχι τα σχολια ειναι παντα χρησιμα. Απλα θα αφορουν πανω στη δημιουργια και βελτιωση του εκαστοτε ενυδρειου.

nazgul
11-05-14, 18:49
Το GAB, ομως, δεν ειναι φορουμ μονο φυτεμενων ενυδρειων και δεν ξερω κατα ποσο θα εχει ανταποκριση μια τετοια ενοτητα, σε αντιθεση με τις παρουσιασεις ενυδρειων, που εχει. Αλλωστε, υπαρχει και αυτη (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=55) η ενοτητα. Παντα προσωπικη γνωμη εκφραζω.

nicpapa
11-05-14, 22:47
Οπως ειπε και ο nazgul υπαρχει ενότητα με φυτεμένα...
Αν δεις τα δικά μου θεματα θα τα δεις απο το στησιμο εως την ολοκληρωση του aquascape.
Μπορεις να κανεις το ιδιο....

Tolis
15-05-14, 03:07
Σε καθε κατηγορία υπαρχει ενοτητα για παρουσιασεις ειδικευμενων ενυδρειων - τιποτα δεν εμποδιζει να ανοιγεται εκει ενα τετοιο θεμα.