PDA

Επιστροφή στο Forum : Περίεργη συμπεριφόρά

Fishbone
05-05-14, 14:01
Όπως γράφω και στον τίτλο μου ένα χρυσόψαρο που έχω σήμερα κάνει κάτι παλαβά. Ενώ έφαγε μετά άρχισε να τσιμπολογάει το χαλίκι ως κάνει συνήθως. Το θέμα είναι ότι μπουκώνει χαλίκια ενώ δεν τα βγάζει :confused: Κοιτάω το στόμα του και ένα το έχει μέσα. Γιατί το κάνει αυτό έχει αυτοκτονικές τάσεις? :roll:

Τάκης
05-05-14, 14:08
Όπως γράφω και στον τίτλο μου ένα χρυσόψαρο που έχω σήμερα κάνει κάτι παλαβά. Ενώ έφαγε μετά άρχισε να τσιμπολογάει το χαλίκι ως κάνει συνήθως. Το θέμα είναι ότι μπουκώνει χαλίκια ενώ δεν τα βγάζει :confused: Κοιτάω το στόμα του και ένα το έχει μέσα. Γιατί το κάνει αυτό έχει αυτοκτονικές τάσεις? :roll:
Μήπως είναι μεγάλο το χαλίκι και έχει σφηνώσει στο στόμα του ;

Fishbone
05-05-14, 14:13
Μήπως είναι μεγάλο το χαλίκι και έχει σφηνώσει στο στόμα του ;

Όχι δεν είναι μεγάλα είναι τόσο όσο. Αφού σκέψου το τάισα και μετά άρχισε να το κάνει. Τώρα πρέπει να έχει πάνω απο τρια στο στόμα του. Αν είναι δυνατόν :mad:. Τι να κάνω να το πιάσω με μια απόχη αλλά φοβάμαι και να το ζουλίξω :roll:

Τάκης
05-05-14, 14:19
Όχι δεν είναι μεγάλα είναι τόσο όσο. Αφού σκέψου το τάισα και μετά άρχισε να το κάνει. Τώρα πρέπει να έχει πάνω απο τρια στο στόμα του. Αν είναι δυνατόν :mad:. Τι να κάνω να το πιάσω με μια απόχη αλλά φοβάμαι και να το ζουλίξω :roll:
Η αναπνοή του πως είναι ; αναπνέει γρήγορα ; το βλέπεις να δυσκολεύεται ; Αν βλέπεις να είναι φυσιολογική θα έλεγα να μη κάνεις τίποτα.
Και προσπάθησε να δεις αν είναι χαλίκια αυτά που έχει στο στόμα, μήπως είναι κάποιος όγκος και εσυ νομίζεις πως είναι χαλίκια.
Επίσης μπορεί και να μη συμβαίνει και τίποτα.
Ρίχτου λίγο φαι να δεις αν θα τα φτύσει για να φάει

Fishbone
05-05-14, 14:27
Η αναπνοή του πως είναι ; αναπνέει γρήγορα ; το βλέπεις να δυσκολεύεται ; Αν βλέπεις να είναι φυσιολογική θα έλεγα να μη κάνεις τίποτα.
Και προσπάθησε να δεις αν είναι χαλίκια αυτά που έχει στο στόμα, μήπως είναι κάποιος όγκος και εσυ νομίζεις πως είναι χαλίκια.
Επίσης μπορεί και να μη συμβαίνει και τίποτα.
Ρίχτου λίγο φαι να δεις αν θα τα φτύσει για να φάει

Μα πριν λίγο το τάϊσα και έφαγε κανονικά. Μετά όπως κάνει συνήθως βάζει χαλικάκια στο στόμα. Αλλά δεν είδα να το φτύνει. Και έπειτα έβαλε και άλλο και άλλο. Ε τι να το ξαναταϊσω μαζόχα είναι και τα κρατάει? Κανονικά κινείται στο ενυδρείο αλλά ανοιγοκλείνει το στόμα του συνεχώς κάτι που δεν έκανε παλαιότερα

Και βλέπω το χρώμα των χαλικιών στο στόμα. Αν πάω να το ταϊσω ξανά μην μπούνε στο στόμα του πιο βαθιά απο την λαιμαργία να το φάει και το ψοφήσω?

Τάκης
05-05-14, 14:33
Μα πριν λίγο το τάϊσα και έφαγε κανονικά. Μετά όπως κάνει συνήθως βάζει χαλικάκια στο στόμα. Αλλά δεν είδα να το φτύνει. Και έπειτα έβαλε και άλλο και άλλο. Ε τι να το ξαναταϊσω μαζόχα είναι και τα κρατάει? Κανονικά κινείται στο ενυδρείο αλλά ανοιγοκλείνει το στόμα του συνεχώς κάτι που δεν έκανε παλαιότερα

Και βλέπω το χρώμα των χαλικιών στο στόμα. Αν πάω να το ταϊσω ξανά μην μπούνε στο στόμα του πιο βαθιά απο την λαιμαργία να το φάει και το ψοφήσω?
Δεν νομίζω πως είναι τόσο χαζό να πάει να φάει με μπουκομένο στο στόμα.
Αν προσπαθήσεις να το πιάσεις μήπως τα φτύσει ; Παρατηρέσε το λίγο

Fishbone
05-05-14, 14:35
Δεν νομίζω πως είναι τόσο χαζό να πάει να φάει με μπουκομένο στο στόμα.
Αν προσπαθήσεις να το πιάσεις μήπως τα φτύσει ; Παρατηρέσε το λίγο

Υπάρχει περίπτωση να τα κρατάει επίτηδες στο στόμα του? Αν το κάνει αυτό είναι σκασμένο. Αν όμως του έχει σφηνώσει?

Τάκης
05-05-14, 14:39
Υπάρχει περίπτωση να τα κρατάει επίτηδες στο στόμα του? Αν το κάνει αυτό είναι σκασμένο. Αν όμως του έχει σφηνώσει?
Αν έχει σφηνώσει πιστεύω πως θα φαινόταν πως είναι μεγάλο, κάνε μια δοκιμή πως προσπαθείς να το πλησιάσεις με το χέρι σου μηπως φοβηθεί και το φτύσει.

Fishbone
05-05-14, 14:50
Αν έχει σφηνώσει πιστεύω πως θα φαινόταν πως είναι μεγάλο, κάνε μια δοκιμή πως προσπαθείς να το πλησιάσεις με το χέρι σου μηπως φοβηθεί και το φτύσει.

Λοιπόν το δοκίμασα αν και με αγνόησε ήρθε να τσιμπήσει μπας και του δώσω φαγητό. Μετά λίγο που χτύπησα το χέρι μου μπας και τρομάξει όντως έφτυσε δύο πελετάκια και ένα χαλίκι. Το θέμα είναι ότι δεν πρόλαβα να πάρω το ένα πελετάκι απο τα δύο που είχε πεσει και τα κταβρόχθησε και τα δυο μαζί. Αλλά το σκασμένο πήγε πάλι και άρπαξε και ένα χαλικάκι το οποίο δεν το φτύνει. Αλλά δεν δυσκολεύεται στο να ανοιγοκλείσει το στόμα του. Το κάνει ελάχιστα όχι όπως πριν

Τάκης
05-05-14, 14:54
Τοτε μια χαρα είναι, αστο, παρατηρησε το ομως

Fishbone
05-05-14, 14:57
Τοτε μια χαρα είναι, αστο, παρατηρησε το ομως

Γιατί το κάνει αυτό όμως. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ. Για ποιό λόγο θέλει να κρατάει ένα χαλίκι στο στόμα του? Το στόμα το ανοιγοκλείνει ενώ πάντα κολυμπάει χωρίς να ανοιγοκλείνει το στόμα του.

Τάκης
05-05-14, 15:00
Γιατί το κάνει αυτό όμως. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ. Για ποιό λόγο θέλει να κρατάει ένα χαλίκι στο στόμα του? Το στόμα το ανοιγοκλείνει ενώ πάντα κολυμπάει χωρίς να ανοιγοκλείνει το στόμα του.
Του αρεσει να πιπιλαει , τι να σου πω, δεν το εχω παρατηρήσει στα δικά μου, ουτε το έχω ακούσει από αλλους

Fishbone
05-05-14, 15:03
Του αρεσει να πιπιλαει , τι να σου πω, δεν το εχω παρατηρήσει στα δικά μου, ουτε το έχω ακούσει από αλλους

Εντάξει πάντα τα ζωντανά μου έχουν απο κάποια ιδιαιτερότητα σκυλιά καναρίνια αλλά και το χρυσόψαρο δεν το περίμενα. Τώρα πάει ρουφάει φτύνει τέσσερα τέσσερα. Και τρέχει απο την μια μεριά στην άλλη και αρπάει και φτύνει. :roll:

Τιμωρία αύριο δεν θα το ταίσω

Τάκης
05-05-14, 15:05
Αρα μια χαρα είναι το ψαράκι σου, θα παιζει φαινεται.

Fishbone
05-05-14, 15:06
Αρα μια χαρα είναι το ψαράκι σου, θα παιζει φαινεται.

Για να το λες και εσύ κάτι θα ξέρεις :D Ίσως είναι η ράτσα του τέτοια τι να πω. Και τα κάνει όταν πάω και κάθομαι να το κοιτάω.

Τάκης
05-05-14, 15:08
Τα δικά μου σκαβουν συνεχεια , δεν εχω παρατηρήσει να κρατάνε χαλίκια πολύ ώρα στα στομα, αλλα τα βαζουν στο στομα και τα φτυνουν αλλου, κανουν μεταφορες/μετακομισεις στο χαλίκι

Fishbone
05-05-14, 15:11
Τα δικά μου σκαβουν συνεχεια , δεν εχω παρατηρήσει να κρατάνε χαλίκια πολύ ώρα στα στομα, αλλα τα βαζουν στο στομα και τα φτυνουν αλλου, κανουν μεταφορες/μετακομισεις στο χαλίκι

Ναι και αυτό έτσι έκανε πάντα. Σήμερα αποφάσισε στροφή στην καριέρα του και αποφάσισε να παρατήσει τις μεταφορές μετακομίσεις μάλλον. :smt108