Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πειτε μου τη γνωμη σας

carlos
12-04-14, 13:26
Μηπως ειναι υπερβολικα τα φυτα στο ενυδρειο μου η εχετε να μου προτεινετε κατι 63931

delta66
12-04-14, 13:54
Υπερβολικα δεν ειναι. Χυμα βαλμενα ειναι και η βαλισνερια εχει ακαταλληλο υψος για το ενυδρειο σου.

Nick74
12-04-14, 14:00
ελαχιστα ειναι οχι υπερβολικα :D
αν δεις δικο μου ενυδρειο θα καταλαβεις τι θα πει υπερβολικα :)

Σχετικα με τις βελισνεριες θα ψιλοδιαφωνισω με το Σπυρο -σε θεματα αισθητικης βεβαια ολα ειναι περι ορεξεως- γιατι απλα μπορουν να κλαδευονται οπως το γκαζον σε οτι υψος μας αρεσει (τουλαχιστο εγω οσο ειχα αυτο εκανα) και μου αρεσει που αναπτυσονται σχετικα γρηγορα, αρα αποτοξινωνουν

manos76
13-04-14, 13:38
τα φυτά είναι λίγα.. την βαλισνέρια βάλε την στην άλλη γωνία να έχει ελεύθερο χώρο να αναπτύσσεται (μην την πνίγεις κάτω από το φίλτρο) τα φύλλα της μπορείς να τα κόβεις ή άφησε τα να μακρύνουν (ετσι δίνουν και άλλη αίσθηση) το κερατόφυλλο κάνε το ματσάκι και βάλε το με βεντούζα ψηλά κοντά στην επιφάνεια του νερού και τα αλλα φυτά που έχεις με κοτσάνι και ροζέ φύλλα κάνε και αυτά ματσάκι και βάλε τα στην μέση προς τα δεξιά όπως το βλέπω..

τώρα τα λίτρα σου είναι λίγα.. κράτα μόνο τα γκαπάκια και δώσε το/τα μόλλι που έχεις. τα μόλλι θέλουν πιο πολλά λίτρα και να ξέρεις οτι γίνονται επιθετικά, μπορεί να σου κυνηγάει τα γκαπάκια....

thab
13-04-14, 14:59
Υπερβολικά δεν είναι και προσωπικά μου αρέσουν που είναι χύμα.
Αν μπορέσεις να κρύψεις το φίλτρο και το θερμαντήρα θα είναι ακόμα πιο όμορφο!