Επιστροφή στο Forum : Λαμπτήρες MH
Παιδιά ποιοι είναι οι μικρότεροι σε watt λαμπτήρες ΜΗ? Κι από περιέργεια, μόνες τους είναι καλές για φυτά υψηλών απαιτήσεων?
Καλησπέρα φίλε μου!
Εχω την εντύπωση πως ξεκινάνε από 50 βαττ-75-100-150-200-400-700-1000-2000...(αν δεν κάνω λάθος)
Όχι απλά κάνουν αλλά προσωπικά πιστεύω είναι η καλύτερες!!!!(Να προσέξεις τα kelvin και τα lumens της λάμπας για καλά αποτελέσματα και καλό είναι να μπαίνουν σε ενυδρεία χωρίς καπάκι και σε τουλάχιστον 15+εκ απ την επιφάνεια γιατί ανεβάζουν τρελή θερμοκρασία!!!!)
googlare λίγο σε καταλόγους της osram και θα βρεις τους κατάλληλους λαμπτήρες!:cool:
ξεκινάνε απο 20w - 35w - 70w - 150w - 250w....και πάει λέγοντας...
η ΜΗ είναι μόνο για φυτά υψηλών απαιτήσεων ..
για φυτά όμως σε ενυδρείο το καλύτερο ειναι να βρείς και να βάλεις ΜΗ ειδικές απο ενυδρείο-μάζαγο...
Τσιόνογλου Σταύρος
11-04-14, 16:23
Δοκιμασμένες και απο προσωπικη εμπειρία οτι καλύτερο για φυτεμένο υψηλών απαιτησεων και με αρκετό ύψος ενυδρείου. Με 6500Κ καλύπτεσε απο το φάσμα.
Δοκιμασμένες και απο προσωπικη εμπειρία οτι καλύτερο για φυτεμένο υψηλών απαιτησεων και με αρκετό ύψος ενυδρείου. Με 6500Κ καλύπτεσε απο το φάσμα.
E.. Πες μας και ποιες λες...? εταιρία..και από πού?
....μήπως ετοιμάζεσαι και να μας της παρουσιάσεις :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.