Επιστροφή στο Forum : Αυξηση θερμοκρασιας
asteris_veria
02-04-14, 23:15
Μπλοκαρε ο θερμοστατης και ανεβηκε απο 25 βαθμους στους 29 σε μια μερα και τωρα το καταλαβα.Αλλαξα θερμοστατη αλλα τωρα δεν ξερω τι ειναι καλυτερα,να το αφησω να πεσει απο μονο του ή να κρατησω αυτη τη θερμοκρασια και να τι ριχνω σταδιακα 1-2 βαθμους την εβδομαδα?Μεσα εχω γκαπυ και ξιφοφορους ειναι το 60*60*60 200 λιτρο ενυδρειο μου. Ο θερμοστατης ειναι στο σαμπ
Μπλοκαρε ο θερμοστατης και ανεβηκε απο 25 βαθμους στους 29 σε μια μερα και τωρα το καταλαβα.Αλλαξα θερμοστατη αλλα τωρα δεν ξερω τι ειναι καλυτερα,να το αφησω να πεσει απο μονο του ή να κρατησω αυτη τη θερμοκρασια και να τι ριχνω σταδιακα 1-2 βαθμους την εβδομαδα?Μεσα εχω γκαπυ και ξιφοφορους ειναι το 60*60*60 200 λιτρο ενυδρειο μου. Ο θερμοστατης ειναι στο σαμπ
1 βαθμό κάθε ημέρα πιστεύω πως θα είναι μια χαρά, αν το αφήσεις να πέσει μόνο του θα πέσει σε 1 ημέρα ή και νωρίτερα, κάνει ψύχρα ακόμα. Ετσι και αλλιώς σε αλλαγές νερού μπορούμε να κατεβάσουμε και 1 βαθμό τη θερμοκρασία χωρίς πρόβλημα, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η απότομη αύξηση ης θερμοκρασίας.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.