PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για τη κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ


pani
14-04-05, 07:06
Προτείνω όπως γίνουν ειδικά υπομνήματα:
1. Στρώσιμο νερού με όλες τις συνηθισμένες μεθόδους, με ή χωρίς ψάρια, με τροφές, με μπόλιασμα απο άλλα ενυδρεία σε συνδιασμό με ψάρια και να κατατεθεί ενα σχεδιο της όλης διαδικασίας με συμβουλές παραδίπλα να μπορεί ο αρχάριος να τις έχει όλες και η επιλογή στρωσίματος να αφορά εκείνον με το ρίσκο που θα έχει η επιλογή του.

2. Φίλτρα: Είδη για κάθε κατηγορία ξεχωριστά, προτάσεις υλικών και τοποθέτηση των στα φίλτρα και επεξήγηση της άν το νερό εισέρχεται στο φίλτρο απο την επιφάνεια η από τη βάση ώς επίσης και τη λειτουργία που εκτελεί κάθε υλικό.
Αυτά τα θεωρώ βασικά στα πρώτα βήματα του αρχάριου. Ξέρω οτι υπάρχουν σκορπισμένα εδώ και εκεί αυτά ολα, αλλά μιά πρόταση που να τα περιλαμβάνει ολα δεν υπάρχει. Σκεφτείται ότι κάποιος οταν πρωτομπαίνει στο φόρουμ δεν ξέρει πως να κινηθεί μέσα σ αυτό, άρα λοιπόν θα του ειναι μεγάλη ευκολία αν τα βρεί όλα μαζεμένα και εξηγημένα με εστω τις ελάχιστες λεπτομέριες ουτως ώστε κανοντας τα πρώτα βήματα και σερφάροντας στα διαφορα θέματα να ολοκληρώσει τις γνώσεις του.
Ευχαριστώ για όλα οσα μας προσφέρετε ανειδιοτελώς σε μας τους αρχάριους. Σας συγχαίρω για τις προτάσεις και τη μεγάλη βοήθεια και υπομονή που έχεται μαζί μας. Εγώ σιγά σιγά εμαθα παρα πολλά και σας ευχαριστώ πολύ γιατί τώρα τα ψαράκια μου ζουνε ευτυχισμένα στη γυάλινη φυλακή τους και αυτό το οφείλω σε σας εδώ και κάτι ακόμη τώρα μπορώ να συζητήσω άνετα με τους μαγαζάτορες και να πω με σηγουρια τη γνώμη μου.
Αξίζει ομως να βελτιώνεται ο χώρος αυτός γιατί κλείνει μέσα του πολλή αγάπη γιαυτό το υπέροχο χοππυ μας.