PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για τη κατηγορία - Ασθένειες - Θεραπείες


neon
13-04-05, 16:06
Με αφορμή την τελευταία συζήτηση η οποία κατέληξε σε διαμάχη σχετικά με την προέλευση του ick και παρακολουθώντας τα θέματα της κατηγορίας "Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού" παρατηρεί κανείς πως κάθε 3-4 νέα posts, υπάρχει αναφορά για περιστατικό ick. Επειδή τελικά πολλοί δεν κάνουν το κόπο να ψάξουν στο board ή πραγματικά βιάζονται να πάρουν μια απάντηση, καταλήγουμε στο φαινόμενο η κατηγορία "Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού" να είναι γεμάτη από ερωτήσεις σχετικές με το ick και πανομοιότυπες απαντήσεις.

Νομίζω πως είναι κουραστικό να ανοίγουμε κάθε τόσο ένα νέο θέμα όταν μιλάμε για μια τόσο "δημοφιλή" στα ενυδρεία μας ασθένεια. Μήπως να γίνει πράξη η ιδέα για δημιουργία ενός sticky faq (με φωτογραφίες ίσως);

Panagiotis
13-04-05, 17:17
Βρισκω την προταση καλη και νομιζω οτι αυτο θα πρεπει να γινει και για αλλα θεματα,οχι μονο για το ick.

Και μαλιστα οχι μονο σαν sticky στο forum αλλα και σαν αρθρα στην αρχικη σελιδα του site!

Moderators?

nkarvounis
13-04-05, 20:20
Καλή ιδέα!

Αλλά ....

1ον Πότε το ξεκινάς ? Θα πώ κάτι που είπε ο JFK μην κοιτάς τι μπορούν να κάνει το board για εσένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για εκείνο.

2ον Μπορεί να μην υπάρχει στο board αλλά πλείστες φορές έχει προταθεί το http://www.malawicichlidhomepage.com/greek/articlesgreek/diseaseintrogreek.html
αναλυτικότατο, αλλά γλιτώσαμε τίποτα; οχι.
Πόσες φορές έχουν συζητηθεί τα ιδια και τα ιδια θέματα ;

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
13-04-05, 21:02
Δεν ξερω πως να βοηθησω αλλα μεσα ειμαι

neon
14-04-05, 08:54
Καλή ιδέα!

Αλλά ....

Πότε το ξεκινάς ? Θα πώ κάτι που είπε ο JFK μην κοιτάς τι μπορούν να κάνει το board για εσένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για εκείνο.



Είμαι στη διάθεση των διαχειριστών για οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί.