PDA

Επιστροφή στο Forum : διαρροη-καταστροφη σε sicce 25 lt


evperis
01-04-14, 12:56
Ξυπναω που λετε σημερα 6:45 για δουλεια και ακουω ενα θορυβο απο κουζινα.παω κοντα και ηταν η αντλια .δουλευε εν κενω...οπα λεω! Αναβω τα φωτα...αδειο το ενυδρειο λουτσα η κουζινα...παγκος κτλ.οαει λεω και ο μονομαχος.παω να τον βγαλω....και σπαρταρουσε το ατιμο.ευτυχως κανει δουλεια ο λαβυρινθος.τον εβαλα καπακι στο μεγαλο...ολα καλα.παντως αν φουσκωσουν τα ξυλα θα χω πολυ θεμα...τωρα τι νομιζω πως φταιει.το ενυδρειο ηταν καινουργιο σχεδον.αλλα το ειχα κανα τριμηνο αποθηκευμενο και το χτυπουσε ο ηλιος.οποτε πρεπει να ξεραθηκαν οι σιλικονες...οταν γυρισω θα το ψαξω να δω τι εχει γινει.
-------------------------
Αξιζει να το ξανακολλησω η μπααα;

makris.a
01-04-14, 14:19
Αν πιάνουν τα χέρια σου ! με 10 ευρώ έγινε ξανά ενυδρείο (σιλικόνη 3 έως 5 ευρώ και άλλα 5 ότι άλλο χρειαστείς ) η επιλογή είναι δίκια σου!

tsala
01-04-14, 15:31
εχω αφησει παμπολα ενυδρεια εξω για πολυ καιρο ... δεν ειχα ποτε θεμα με τις σιλικονες..δεν ειχε κανενα τους διαροη..
Αν βρηκες απο που χανει, δεν ειναι τιποτα..
φυσικα και αξιζει να το φτιαξεις..
α) (κοστος 5 ευρω)αν χανει στις ενωσεις της σιλικονης , παρε μια ενυδρειακη σιλικονη (εγω χρησιμοποιω της BISON , πολυ καλη , εχω κολλησει πανω απο 5 ενυδρεια και δεν ειχα ποτε προβλημα με κανενα) και περασε με το δαχτυλο εσωτερικα σε ολες τις ενωσεις των τζαμιων για να εισαι και σιγουρος οτι δεν θα ξαναεχεις θεμα.
β) (κοστος αναλογα τις διαστασεις του τζαμιου(στην περιπτωση σου 5-10 ευρω ενα 5αρι τζαμι)+ 5 ευρω η σιλικονη)αν εχει σπασει το τζαμι, το ξεκολλας ολοκληρο το τζαμι.. και πηγαινεις σε ενα τζαμα και σου κοβει ενα στις ιδιες διαστασεις και το κολας εσυ..

evperis
01-04-14, 17:37
Ευχαριστω παιδια.ετσι θα κανω.κριμα ειναι...

delta66
02-04-14, 16:25
Για να μη γινει παλι τιποτα .... δεν βαζεις μια φωτο (αν υπαρχει) απο το ενυδρειο εκει που ηταν τοποθετημενο?