Επιστροφή στο Forum : Διαρροη σε Rio125?
Καλησπερα ξαφνικα ειδα νερα γυρω απο το ενυδρειο και βιαστικα απλωσα πετσετα και το αδιασα βαζντας τα ψαρια σε αλλο ενυδρειο που εχω,το αδειασα εβγαλα αμμο-φυτα,το ξαναγεμιζω και εδω και 5 ωρες δεν εχω δει καποια διαρροη,τι κανω?
Ειδες απο καπου συγκεκριμενα να σταζει νερο?
Μηπως πετουσε λιγο νερο εξω το φιλτρο σου και δεν το προσεξες?
Τα ψαρια τα μετεφερες με φιλτρο κλπ σε νεο ενυδρειο ή σε αλλο που ηταν ηδη σε λειτουργια?
Αν ειναι ασφαλη τα ψαρια εκει, αστα και ασε γεματο το ενυδρειο μερικες μερες για να σιγουρευτεις!
αυτο θα κανω ειναι ασφαλη ναι,αλλα το θεμα μου ειναι οτι δεν παρατηρησα απο που,επισεις δεν θα ειχε δειξει?το εχω λιγο πιο πανω απο το Max εδω και πεντε ωρες και τιποτα δεν ειδα,τωρα καθως ειναι γεματο κουνισα και τις σιλικονες και απο τον πατο και απο τα πλαινα αλλα τιποτα
σε 5 ωρες θα ειχε ξαναβγαλει αν ειχε προβλημα..
Τοτε μαλλον το φιλτρο παιζει να πετουσε εξω..
καπακι εχεις? ελεξες το φιλτρο καθολου ?
Αν ειναι ασφαλη τα ψαρια, αστο γεματο τοτε μερικες μερες για να εισαι σιγουρος
να κανω μια ερωτηση ακομα για να το μετακινησω λιγο πιο πισω απο οτι το εχω,να το κανω ενω ειναι γεματο η να αδειασω λιγο?
να αδειασεις πολυ :D
κανονικα δεν πρεπει να κινηται καθολου ενα γεματο ενυδρειο.
Αν δεν θελεις να το αδειασεις σχεδον ολο (που ειναι το πιο ασφαλες) , αδειασε το μισο και κανε την δουλεια σου..
βασικα εχθες προσπαθησα οπως ηταν γεματο να το μετακινησω λιγο,ενα κλικ, αλλα ματαια,δεν μπορεσα να το μετακινησω,αυτο εγινε εχθες στις 10 το βραδυ,και το συμβαν εγινε σημερα στις 4 το απογευμα με το νερο απο εξω....
-------------------------
να κανω μια αλλη ερωτηση.οταν αποφασισω να το ξαναστεισω λοιπον,το νερο του φιλτρου το εχω οπως ειναι την αμμο την εχω βαλει σε κουβα,τωρα ειχα προβλημα με αλγες,να ξαναβαλω την ιδια αμμο??να αδειασω το φιλτρο και να το γεμισω με νεο νερο παλι απο την αρχη??Ειχα προβλημα με αλγες να επαναλαβω...επισης απο φυτα ειχα 3 εχινοδορους και 3 ντοματιες και εχουν τριχοειδης αλγη ,να τα ξαναβαλω?για βοηθηστε...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.