PDA

Επιστροφή στο Forum : ΞΑΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΜΕ


Pritanis
04-04-05, 15:47
Αυτο δεν ειναι ψαρι , εκκολαπτικη μηχανη ειναι. ΚΑθε Κυριακη γεννα. Ειναι η τριτη συνεχομενη εβδομαδα που γεννα.... Ποσες φορες θα γινει αυτο; Εχει κανεις ιδεα; Το κακο ειναι οτι παλι το εκανε στα μουλωχτα και δεν ξερω αν υπαρχει αρσενικο που να τα γονιμοποιησε.....Παντως τωρα το νερο ειναι σε καλα επιπεδα και υπαρχει η πιθανοτητα αν εχω αρσενικο να γονιμοποιηθηκαν. Θα δουμε.... Εχω ενα 130λιτρο με γκαπι , να το χρησιμοποιησω την αλλη φορα για να ζευγαρωσουν εκει μεσα;; Μπορει τα γκαπι να φανε τα δισκακια; Τα γκαπι αυτα ειναι εξικοιωμενα με συνθηκες δισκων γιατι μεχρι πριν 7 μερες ηταν στο ενυδρειο με τους δισκους, οποτε δεν εχουν προβλημα με θερμοκρασιες και σκληροτητες... :?:

Fonamstel
04-04-05, 23:51
Κατ' αρχήν καλώς τα ξαναξαναδέχτηκες :)

Καθαρά προσωπική άποψη (επειδή και γω έχω γκαπι και δισκους).

Μην βάλεις αυγά δίσκων και γκαπι στο ίδιο ενυδρείο.

Ασε μόνο τους γονείς δίσκους και τα αυγά τους και τίποτε άλλο. Αν δεν έχεις κάτι "πρόχειρο" για να βάλεις τα γκαπάκια, βρες κάποιον να σου τα "φιλοξενήσει" για όσο καιρό χρειαστεί - ή για όσο καιρό θα σου πάρει να φτιάξεις ένα ενυδρειάκι για τα γκαπι.

ΥΓ.
5-6 γκαπάκια για 1-2 μήνες μπορώ να τα "φιλοξενήσω" εγώ... αλλά όχι περισσότερα :P

Αν έχεις περισσότερα... στον lasal :D :D :D :D :D

NIDAL
05-04-05, 00:34
Αυτο δεν ειναι ψαρι , εκκολαπτικη μηχανη ειναι. ΚΑθε Κυριακη γεννα. Ειναι η τριτη συνεχομενη εβδομαδα που γεννα.... Ποσες φορες θα γινει αυτο; :
Μπορει να γινει και καμια δεκαρια φορες συνεχομενες ωσπου να κουραστει το ζευγαρι και να χρειαστει ενα διαστημα ξεκουρασης.
Απο εκει και περα και εγω θα σου συνιστουσα να βαλεις στο 130αρι μονο το ζευγαρι προσπαθοντας κατα τη μεταφορα να εχεις ιδιες συνθηκες νερου με το αρχικο σου ενυδρειο.Τα αυγα ειναι ενας λαχταριστος μεζες για οποιο ψαρι τα παρει πρεφα.Γιατι οχι και για τα γκαπι :?:
Ελπιζω να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις.Κοινως πολλααααααααααα πολλα δισκοπουλακια :D

Pritanis
05-04-05, 17:09
και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ηθελα να δω αν καποιος ειχε δοκιμασει κατι παρομοιο.... Αυτη τη φορα απλα τα γεννησε και τα αφησε στη ριζα που του βαλα. ΚΑτα ενα περιεργο τροπο δεν τα εχει φαει κανεις , αλλα ο δισκος τα σνομπαρει..... ΘΑ δουμε.