Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τεστ Api

Stavros7
29-01-14, 12:19
Μπορει να φανει λιγο αστειο αλλα ας μου πει καποιος πως χρησημοποιω τα υγρα τεστ τις api..
Εχω παρει Gh/kh ,Nh3/Nh4 , No2 , No3 ...Για το Gh/kh Πειτε μου λιγο γεμιζω τα δοκιμαστικα δοχεια 5ml ριχνω μια σταγονα και περιμενω να δω τι χρωμα θα παρει το μπουκαλι?Και μετα που βλεπω την μετρηση μου?γιατι μεσα δεν ειχε μετρηση αποτελεσματων,οπως τα αλλα

bouboulas
29-01-14, 12:27
Δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=oAa6P8bZpeE

Τάκης
29-01-14, 12:32
Μπορει να φανει λιγο αστειο αλλα ας μου πει καποιος πως χρησημοποιω τα υγρα τεστ τις api..
Εχω παρει Gh/kh ,Nh3/Nh4 , No2 , No3 ...Για το Gh/kh Πειτε μου λιγο γεμιζω τα δοκιμαστικα δοχεια 5ml ριχνω μια σταγονα και περιμενω να δω τι χρωμα θα παρει το μπουκαλι?Και μετα που βλεπω την μετρηση μου?γιατι μεσα δεν ειχε μετρηση αποτελεσματων,οπως τα αλλα
Για το ΚΗ και GH η μέτρηση είναι πόσες σταγόνες θα βάλεις, δηλαδη σε όσες σταγόνες αλλάξει το αρχικο χρώμα, αυτη είναι και η μετρηση

crazydiver
29-01-14, 12:45
οι οδηγιες που περιεχονται ειναι πολυ αναλυτικες.αν παρολα αυτα εχεις αποριες ακολουθεις το λινκ

stanisalus18
29-01-14, 13:05
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62669

Ένα πολύ καλός κ αναλυτικός οδηγός, ελπίζω να σε βοηθήσει κάπως με τις οδηγίες του.

Eliccaios
29-01-14, 13:26
Να συμπληροσω κατι ακομα βαζω μισες δοσεις οστε να σου κρατησουνε περισοτερο ....

Τάκης
29-01-14, 13:33
Να συμπληροσω κατι ακομα βαζω μισες δοσεις οστε να σου κρατησουνε περισοτερο ....
Μικρέ μη πετάγεσαι, δεν είναι τεστ αμμωνίας, είναι ΚΗ και GH, δεν γίνονται έτσι αυτά, διάβασε πρώτα από πάνω

Για το ΚΗ και GH η μέτρηση είναι πόσες σταγόνες θα βάλεις, δηλαδη σε όσες σταγόνες αλλάξει το αρχικο χρώμα, αυτη είναι και η μετρηση
..

Eliccaios
29-01-14, 13:39
Το ξερω αλλα γραφη οτι εχει και αμμωνια και νιτροδη και νιτρικα.... γιατο gh kh δεν ξερω γιαυτο δεν ειπα τιποτα...

Τάκης
29-01-14, 13:44
Το ξερω αλλα γραφη οτι εχει και αμμωνια και νιτροδη και νιτρικα.... γιατο gh kh δεν ξερω γιαυτο δεν ειπα τιποτα...
Ναι, αλλά ο Stavros7 ρωτάει για το GH και ΚΗ, όχι για τα υπόλοιπα

Eliccaios
29-01-14, 13:48
για gh και kh δεν μπορο να βοηθεισο...

Stavros7
29-01-14, 18:47
χαχα..μικρος ειναι δεν πειραζει,ευχαριστω παιδια :)