Επιστροφή στο Forum : Τεστ Api
Μπορει να φανει λιγο αστειο αλλα ας μου πει καποιος πως χρησημοποιω τα υγρα τεστ τις api..
Εχω παρει Gh/kh ,Nh3/Nh4 , No2 , No3 ...Για το Gh/kh Πειτε μου λιγο γεμιζω τα δοκιμαστικα δοχεια 5ml ριχνω μια σταγονα και περιμενω να δω τι χρωμα θα παρει το μπουκαλι?Και μετα που βλεπω την μετρηση μου?γιατι μεσα δεν ειχε μετρηση αποτελεσματων,οπως τα αλλα
Δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=oAa6P8bZpeE
Μπορει να φανει λιγο αστειο αλλα ας μου πει καποιος πως χρησημοποιω τα υγρα τεστ τις api..
Εχω παρει Gh/kh ,Nh3/Nh4 , No2 , No3 ...Για το Gh/kh Πειτε μου λιγο γεμιζω τα δοκιμαστικα δοχεια 5ml ριχνω μια σταγονα και περιμενω να δω τι χρωμα θα παρει το μπουκαλι?Και μετα που βλεπω την μετρηση μου?γιατι μεσα δεν ειχε μετρηση αποτελεσματων,οπως τα αλλα
Για το ΚΗ και GH η μέτρηση είναι πόσες σταγόνες θα βάλεις, δηλαδη σε όσες σταγόνες αλλάξει το αρχικο χρώμα, αυτη είναι και η μετρηση
crazydiver
29-01-14, 12:45
οι οδηγιες που περιεχονται ειναι πολυ αναλυτικες.αν παρολα αυτα εχεις αποριες ακολουθεις το λινκ
stanisalus18
29-01-14, 13:05
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62669
Ένα πολύ καλός κ αναλυτικός οδηγός, ελπίζω να σε βοηθήσει κάπως με τις οδηγίες του.
Να συμπληροσω κατι ακομα βαζω μισες δοσεις οστε να σου κρατησουνε περισοτερο ....
Να συμπληροσω κατι ακομα βαζω μισες δοσεις οστε να σου κρατησουνε περισοτερο ....
Μικρέ μη πετάγεσαι, δεν είναι τεστ αμμωνίας, είναι ΚΗ και GH, δεν γίνονται έτσι αυτά, διάβασε πρώτα από πάνω
Για το ΚΗ και GH η μέτρηση είναι πόσες σταγόνες θα βάλεις, δηλαδη σε όσες σταγόνες αλλάξει το αρχικο χρώμα, αυτη είναι και η μετρηση
..
Το ξερω αλλα γραφη οτι εχει και αμμωνια και νιτροδη και νιτρικα.... γιατο gh kh δεν ξερω γιαυτο δεν ειπα τιποτα...
Το ξερω αλλα γραφη οτι εχει και αμμωνια και νιτροδη και νιτρικα.... γιατο gh kh δεν ξερω γιαυτο δεν ειπα τιποτα...
Ναι, αλλά ο Stavros7 ρωτάει για το GH και ΚΗ, όχι για τα υπόλοιπα
για gh και kh δεν μπορο να βοηθεισο...
χαχα..μικρος ειναι δεν πειραζει,ευχαριστω παιδια :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.