PDA

Επιστροφή στο Forum : Ο ντροπαλος γιγαντας


Pritanis
16-03-05, 15:07
Η περιπετεια με τους δισκους συνεχιζεται.... Στο 400αρι μου προσθεσα την προηγουμενη εβδομαδα αλλους τρεις δισκους εναν αδεσποτο diamond με κατι ακομα 4αρι, εναν brown 7αρι και εναν marlboro red 14αρι, οποτε μαζι με τον Οτομν (7αρης brown) και τον Elvis (4αρης marlboro) εχω συνολικα 5. Το ενυδρειο εχει μπει σε καλη ρεγουλα και ολα πανε σχετικα καλα. Οι δυο brown αγαπηθηκαν και εγιναν αχωριστοι , ο Ελβις αλωνιζει, λιγο ο αδεσποτος δεχεται ενα κυμηγητο απο ολους τους αλλους (σνομπαρουν και τα ψαρια :?: :?: ) αλλα την βολευει γενικα και ο 14αρης που ειναι με διαφορα το μεγαλυτερο ψαρι στο ενυδρειο εχει αναλαβει ηγετικο ρολο. ΔΕν τον πειραζει κανεις και γενικα δεν πειραζει κανενα, και εχει ξεθαρεψει αρκετα. Το θεμα ειναι οτι δεν τρωει. Ολα οι αλλοι δισκοι σχεδον απο την πρωτη μερα αρχισαν να τρωνε , αυτος ομως μια βδομαδα δεν εχει βαλει μπουκια.... Και απο φαγητο σπεσιαλ, τι πατε μοσχαροκαρδιας απο τα χερακια μου , τι λευκο σκουληκι σπαρταριστο παλι απο τα χερακια μου, τι κοκκινο κατεψυγμενο ολλανδικο σκουληκι , αυτος τιποτα, δεν το καταδεχεται. Τα αλλα κανουν παρτυ και αυτος παρεα μεν αλλα δεν τρωει. Μηπως κανει διαιτα :?: :P :?: Τι λετε να φταιει; Να περιμενω λιγο ακομα μηπως δεν εχει προσαρμοστει;

Fonamstel
17-03-05, 02:02
Μήπως τρώει "στα κρυφά" ? :D
δηλαδή μπας και δεν τον παίρνεις χαμπάρι οτι τρώει (εδώ που τα λέμε δε νομίζω οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο... απλά το θέτω ως σχεδόν μηδενική πιθανότητα)...

Απ' όσα διάβασα, για το μέγεθός του (14cm αν κατάλαβα καλά), μια βδομάδα είναι μια "μικρή προς μέση" περίοδος προσαρμογής. Περίμενε μια βδομάδα ακόμα και αν συνεχίσει την "απεργία πείνας" η την "δίαιτα", σε συνδυασμό με κάποιο "αδυνάτισμα", να αρχίσεις να ανησυχείς.

Οι δικοί μου άρχισαν να τρώνε 5-6 μέρες μετά την μεταφορά και ο ένας απ' αυτούς (7cm) κανα μήνα μετά "τα πήρε" και δεν έτρωγε για μια βδομάδα. Μετά, σαν να μην συνέβη τίποτα ξανάρχισε να τρώει κανονικά.

Αβυσσος η ψυχή του δίσκου... :shock:

Οσο δεν παρουσιάζει σημάδια αρρώστιας, μια χαρά είναι. Παρακολούθα τον όμως όσο το δυνατόν πιο συχνά... :roll: :roll: :roll:

Pritanis
18-03-05, 11:52
Λοιπον σημερα ξημερωσε μια νεα μερα , ο ντροπαλος γιγαντας σημερα εφαγε σαν βασιλιας . Οποτε ολα καλα :lol: :lol: :lol:

TAN
18-03-05, 12:00
Λοιπον σημερα ξημερωσε μια νεα μερα , ο ντροπαλος γιγαντας σημερα εφαγε σαν βασιλιας . Οποτε ολα καλα

Αυτα ειναι καλα νεα.Θα σου πρωτινα ομως να τον εχεις απο κοντα.. :wink: