Επιστροφή στο Forum : Γεμισμα
asteris_veria
15-01-14, 14:04
Το ενυδρειο κυβος 60*60*60 ηταν σε αχρησια 5-6 μηνες. Πριν ηταν θαλασσινο απο οσο γνωριζω. Το επλυνα το καθαρισα και ολα καλα. Η απορια ειναι , να βαλω το χαλικι και να γεμισω σταδιακα ή να γεμισω πρωτα ολο να αδειασω και μετα ξανα με χαλικι? Στο σταδιακο γεμισμα ποσες μερες περιπου να το παω μεχρι να γεμισει? Ειναι με 8αρι τζαμι κοντρες κατω κοντρες πανω και πλατη με υπερχυλιση για το σαμππ ολα με 8αρι φτιαγμενα σιλικονη μαυρη και κολημενο περιμετρικα του πατου . Ειναι οκ λετε απο ασφαλεια ή θα κολυμπησω καμια μερα στο σπιτι?
Αν δεν ηταν στον ηλιο να ξεραθει η σιλικονη δεν εχεις προβλημα. Για σιγουρια γεμισε το σταδιακα . Αρχισε το πχ απο το πρωι και φουλαρε το μεχρι το μεσημερι.
asteris_veria
15-01-14, 14:13
Ααα τοσο λιγο? Εγω ελεγα να βαλω χαλικι Και να γεμισω 1/3 σημερα και καθε μερα απο τοσο για σιγουρα. Απο ποιοτητα κατασκευης καλο ειναι?
αν κατάλαβα καλά φοβάσαι τη στεγανότητα του ενυδρείου;
αν ναι βγάλτο στη βεράντα γέμισε το και άστο κάποιες μέρες (2-3 πιστεύω είναι αρκετές)
Αν δεν ηταν στον ηλιο να ξεραθει η σιλικονη δεν εχεις προβλημα. Για σιγουρια γεμισε το σταδιακα
απο εκει θα καταλάβεις και την κατασκευη :rolleyes::roll:
asteris_veria
15-01-14, 14:33
Τωρα το εχω μεσα και δεν κουνιετε ειναι πολυ βαρυ. Να το γεμισω σταδιακα για 2 μερες? Απο χτες εχω γεματο με νερο το 1/4 του και τιποτα ολα καλα να βαλω κ αλλο και να βαλω κ χαλικι και αυριο να τελειωσω με το γεμισμα?
PETROS_AFRICANOS
15-01-14, 15:06
Αν κάνεις αυτό που λέει ο φίλος genecr και δεν δακρύσει σε 48 ώρες είσαι εντάξει!!!!:p :p :p Ξέχασα να σου πω πως αυτές τις 2 μέρες θα το γεμίσεις νερό μόνο ( απ' ότι ξέρω ) και θα το παρακολουθείς αν θα δακρύσει.Πιστεύω κι εύχομαι πως δεν ήταν παραπεταμένο και θα είναι εντάξει!!! :smt041
asteris_veria
15-01-14, 15:31
Ναι αλλα ειναι μεσα τωρα . Να το γεμισω λιγο λιγο και να βλεπω πως παει???
ChocolatePuma
15-01-14, 20:37
Ναι αλλα ειναι μεσα τωρα . Να το γεμισω λιγο λιγο και να βλεπω πως παει???
Αντε να τριτώσει η απάντηση : βγάλτο έξω και γέμισε το
Αν συμβει το παραμικρο μεσα...δεν θα ειναι κι οτι καλυτερο
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.