PDA

Επιστροφή στο Forum : συνδυασμος τροφων...


vasilhs
04-01-14, 11:11
καλημερα παιδια....θα παραγκηλο μετα απο καιρο αντιχλωριο καποια λιπασματακια κ μετα απο καιρο κ τρωφη....τι θα ηταν καλο να παρω?για ζοωτοκα μειλαμε κ ρεντ τζερι γαριδες..σκευτομαι να συνδιασο καποιες τροφες αλλα ποιες ωστε να υπαρχει ποικιλια?απ το πετ κουμουλους θα παραγκηλω!

nazgul
04-01-14, 17:04
Tα guppies ειναι παμφαγα ψαρια, οποτε η διατροφη τους πρεπει να αποτελειται τοσο απο τροφες πλουσιες σε πρωτεϊνη, οσο και απο φυτικης προελευσης. Μπορεις να παρεις σε flakes την community της ocean nutrition, την οποια θεωρω αρκετα ποιοτικη εταιρια και καμια φυτικη, αν θελεις. Απο εκει και περα, καλο θα ηταν να εμπλουτισεις τη δατροφη τους με καμια κατεψυγμενη τροφη, οπως daphnia, atremia, αλλα και ζωντανη, οπως grindal. Με τα συγκεκριμενα, γινεται πανικος σε καθε ενυδρειο.

Για τις γαριδες, εχει μερικες η tropical που χρησιμοποιουν αρκετοι χομπιστες. Η hikari εχει μια καλη που την τσακιζον οι δικες μου, αλλα δεν τη βλεπω στο site. Φυσικα, μπορεις να δοκιμασεις και καμια απο τις ακριβες ομολογουμενως, της dennerle. Αυτη που πραγματικα τρελαινει τις γαριδες, ομως, ειναι αυτη (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=41920). Και φυσικα, μπορεις να ταϊζεις διαφορα φρουτα και λαχανικα, οπως θα διαβασεις εδω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72062).