Επιστροφή στο Forum : ασπρα μικρα μπιλακια???
puntakias22
22-12-13, 17:38
καλησπερα και χρονια πολλα εχω ενα ενα ενυδρειο 150 λιτρα εχω κανει και την παρουσιαση του 150 λιτρα ζωοτοκα.σημερα προσεξα στο πισω τζαμι σε 2 σημεια κατι ασπρα μαζεμενα μπαλακια.καμια δεκαρια απο τη μια και καμια δεκαρια απο την αλλη.σαν ειχανσχηματισει εναν κυκλο.ασπροδιαφανα μπαλακια.ξερεις κανενας τι ειναι αυτο?αλγη παλι????
έχεις σαλιγκάρια (λαθρεπιβάτες) στο ενυδρείο σου? εάν ναι τότε πολύ πιθανών να είναι τα αυγά τους τα βγάζουν σε μια διάφανη γλίτσα και τα κολάν στο τζάμι ή κάτω από τα φυλά των φυτών... καμιά φωτογραφία θα βοηθούσε...
puntakias22
22-12-13, 17:58
εχω σαλιγγαρια....τοσα πολλα???εχω ηδη καμια 10αρια!!!αμα τα περασω μια με το σφουγγαρι θα κανω τιποτα????
και λίγα είναι... αναπαράγονται αβέρτα όταν βρουν κατάλληλες συνθήκες φαγητού κυρίως.... λογικά αν περάσεις το σφουγγαράκι θα τα καταστρέψεις...περίμενε να σου πουν και οι πιο έμπυροι την γνώμη τους.... :D
εχω σαλιγγαρια....τοσα πολλα???εχω ηδη καμια 10αρια!!!αμα τα περασω μια με το σφουγγαρι θα κανω τιποτα????
με ένα σφουγγάρι ή με μια πιστωτική κάρτα καθάρισε το, μάλλον σαλιγκάρια είναι , πολλαπλασιαζονται όντως πολύ γρήγορα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.