Επιστροφή στο Forum : Ρίζα
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βάλω ρίζα μέσα στο ενυδρείο και από ότι είδα στα μαγαζιά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές για το κιλό. Δεν ξέρω τι ίσχυε παλαιότερα, γιατί είμαι νέος και αρχάριος αλλά μου φαίνεται ότι το ποσό είναι υπερβολικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ρίζες φθηνότερα ή η επιλογή είναι μονόδρομος. Το ενυδρείο μου είναι 125 λίτρα και συγκεκριμένα το dubai 80 της ferplast. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ChocolatePuma
04-12-13, 19:58
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βάλω ρίζα μέσα στο ενυδρείο και από ότι είδα στα μαγαζιά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές για το κιλό. Δεν ξέρω τι ίσχυε παλαιότερα, γιατί είμαι νέος και αρχάριος αλλά μου φαίνεται ότι το ποσό είναι υπερβολικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ρίζες φθηνότερα ή η επιλογή είναι μονόδρομος. Το ενυδρείο μου είναι 125 λίτρα και συγκεκριμένα το dubai 80 της ferplast. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Καλησπέρα
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες του φορουμ.
Κάποιες φορές πωλούνται καλά κομμάτια...άλλες πάλι φορές νιώθεις σαν σε φαρμακείο ;)
Στα πετ σοπ οι τιμές είναι όντως τσιμπημένες, για να κάνω όμως και τον συνήγορο του διαβόλου είναι ελεγμένες (θεωρητικά κάνουν για ενυδρεία) & κάποιες φορές βρισκεις πολύ καλά κομμάτια
Δες κι αυτό, αν θες να φτιάξεις κάτι μόνος σου! ;)
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=795473&postcount=1
Απ τη φύση απευθείας, εγώ προσωπικά αποφευγω να βάζω
Οκ θα δω και αγγελίες, ευχαριστώ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.