Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Καλημέρα πως λέγεται αυτό ???

aqua jimmy
21-11-13, 08:31
Γεια σε.όλους πριν αρκετές βδομάδες πήρα co2 αλλά το πέταξε ο μικρός μου αδερφός κάτω και εσπασε εκεί που ενωνετε βελονοειδης με το εξάρτημα που ενωνετε η μπουκάλα προσπάθησα να το βγάλω την ένωση που ενώνει τη μια με.την.άλλη μεριά αλλά τίποτα :( τώρα αν μπορείτε να μου πείτε πως λέγεται αυτό το εξάρτημα που κουμπονουν πάνω μανομετρα και βελονοειδης θα ήταν πολύ χρήσιμο . Ευχαριστώ

Τάκης
21-11-13, 09:01
Καλημέρα,
αυτο που μας δείχνεις είναι μεταξύ στρόφιγγας (κλείστρο) και μανόμετρων ? τα λίγα που εχω δει το μανόμετρο είναι βιδωμένο στην έξοδο της στρόφιγγας χωρίς κάτι αναμεσά τους ή κάποια μουφα , μήπως είναι μετατροπεας γιατι δεν ταιριάζουν οι βόλτες στρόφιγγας και μανόμετρων ? (μανόμετρα εννοω τον ρυθμιστή με όλα τα εξρτήματα επάνω, μανομετρα, βελονοειδή, ηλεκτρομαγνητική)

aqua jimmy
24-11-13, 12:09
Αυτό φίλε μπενει πάνω στη μπουκάλα και πάνω σε αυτό μπενουν βελονοειδης και μανομετρα.
-------------------------
Στα αριστερά όπως φενεται χρυσό μπενει αρσενικό με αρσενικό κουμπομα που έχει σπάσει το μισό και πάνω σε αυτό μπενει η βελονοειδης

ineth
24-11-13, 13:02
Η φυλή μας διέπρεψε όσο άνθρωποι σαν εμένα και εσένα γνώριζαν την ακριβή ονομασία για το κάθε τι και θα χαθεί όταν θα τα ξεχάσουμε.

Ονομάζεται...... Μαρκούτσι. Όπως ονομάζεται και το κομμάτι πριν από αυτό και μετά το λάστιχο η φιάλη τα μανόμετρα κλπ κλπ. Μαρκούτσι λοιπόν. Το αρπάζεις, πας σε ένα μαγαζί που πουλάει εργαλεία-ηλεκτροκολλήσεις ιατρικά αέρια και βιομηχανικά αέρια κλπ τους το δείχνεις και λες: "Πιάσε μου ένα μαρκούτσι." Και όλα θα πανε καλα. :D

aqua jimmy
24-11-13, 13:52
Ωραίος αχαχαχαχχαχαχαχα αυτό θα έκανα απλά έψαχνα ονομασία σε περίπτωση που δεν έχουν να παραγγελνα ένα από το ίντερνετ.

slight
24-11-13, 20:43
Μήπως ειναι βαλβίδα;