Επιστροφή στο Forum : Εικόνα φρίκης σε γνωστό Pet shop
Καλημέρα σας . Πήγα σήμερα να δω φυτά για το ενυδρείο μου και για διάφορα παρελκόμενα και ρίχνοντας μια ματιά στα ψάρια είδα τουλάχιστον 20 ψόφια. Έρχεται ο "γνώστης" πετσοπάς και του λέω φίλε έχεις τουλάχιστον 20 ψάρια ψόφια στα ενυδρεία και περιμένω να ακούσω περί διακοπής ρεύματος ή κάτι τέτοιο αλλά αδιάφορα μου είπε ναι το ξέρω απλά δεν πρόλαβα να τα μαζέψω ...... :smt104 Τόσο πολύ τα προσέχουν εκεί μέσα ? Συγνώμη είμαι νέος στο άθλημα και με εκνεύρισε πολύ αυτή η εικόνα που αντίκρισα ...
Αν είσαι νέος φίλε μου στο χώρο του ενυδρείου έχεις να δεις ακόμα............................................. ................................Δυστυχώς όπως έχει προαναφερθεί πάρα πολλές φορές στο βωμό του χρήματος.......:mad:
Δυστυχώς αυτό βλέπω και εγώ φίλε μου αλλά όπως και εγώ πρέπει να προσέχω στην δουλειά μου γιατί πληρώνομαι έτσι και αυτοί πρέπει να προσέχουν 2 φορές παραπάνω όταν έχουν να κάνουν με ζωντανές ψυχές οι οποίες γίνονται μεζές για τα υπόλοιπα ψάρια επειδή ο επαγγελματίας και γνώστης πετσοπάς απλά δεν πρόλαβε ... 10:30 πήγα όχι στις 8 !!!!!
Κλεόβουλος
08-11-13, 14:33
Δεν είναι σπάνιο σ' ένα πετσοπ να αρρωστήσουν όλα τα ψάρια σ' ένα ενυδρείο και αν δεν το πάρει χαμπάρι να χαθούν όλα
ή να είναι ταλαιπωρημένα από πρόσφατη παραλαβή ή..ή...
Έχει σημασία σ' ένα μαγαζί που έχει ενιαίο σύστημα φιλτραρίσματος σε πολλά ενυδρεία μαζί, αν δούμε κάποιο ψάρι άρρωστο ή ψόφιο σ' ένα απ' αυτά, να αποφεύγουμε να πάρουμε κάποιο διότι αν υπάρχει ασθένεια έχει πιθανότατα μεταδοθεί σε όλα ;)
korasidikos
08-11-13, 14:37
παλι καλα που βρηκες καποιο υπαλληλο εστω να σε "εξυπηρετησει" γιατι ως γνωστον σε αυτα τα μαγαζια αυτο το ειδος σπανιζει!!!!:mad:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.