Επιστροφή στο Forum : γκαπυ πλατυ και ???
puntakias22
05-11-13, 20:05
καλησπερα παιδια και παλι...οπως εχω πει εχω ενα ενυδρειο 150 λιτρα καθαρα.προς το παρον εχω μεσα 4 γκαπυ με την αναλογια 1/3 και 3 πλατυ αλλα 2 αρσενικα και 1 θυληκο....τι αλλο μπορω να βαλω μεσα????7 ψαρακια μονο????κατι ακομα???
Καμια red cherry θα μπορουσε να μπει, αλλα επιφοβα σε οτι αφορα το γονο. Μπορει να μην υπαρξει προβλημα, αλλα μπορει και να υπαρξει. Φυσικα σε στρωμενο βυθο, μετα απο 2-3 μηνες.
Γενικως, ειμαι της αποψης οτι τα ζωοτοκα με τα ζωοτοκα και οι γαριδες μονες τους. Ετσι, δεν θα να εχουν φοβο για κανενα ψαρι.
puntakias22
05-11-13, 20:20
ζωοτοκα με τα ζωοτοκα ναι οκ αλλα πιο αλλο ψαρι κανει???τα μολυ αλλοι λενε ναι αλλοι οχι...δηλαδη με αυτα τα 2 ειδη θα μεινω??
Ξερεις ποσα θα γινουν σε αριθμο σε λιγο καιρο? :rolleyes:
puntakias22
05-11-13, 20:26
ποσο λιγο καιρο???και ανα ποσο θα γεννανε?και θα βγαινουν πολυχρωμα η οπως η μαμα???
Αν εχεις καλες συνθηκες, δεν θα προλαβαινεις να χαριζεις σε λιγο καιρο.
Διαβασε λιγο το προφιλ των ψαριων σου, γιατι φαινεται να μην τα εχεις μελετησει ιδιαιτερα:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/xiphophorus_maculatus.htm
ποσο λιγο καιρο???και ανα ποσο θα γεννανε?και θα βγαινουν πολυχρωμα η οπως η μαμα???
εμενα γεννησανε μεσα στο διμηνο απο τη στιγμη που τα εβαλα στο ενυδρειο.τα χρωματα θα ειναι αναλογα τα γονιδια των προγονων τους.εχει τυχει να βγει και παραπλησιο χρωματος του αρσενικου.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.