PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΣΦΕ


tolis_1234
17-02-05, 23:52
τη οφελος θα εχω αν γινω μελος του συλλογου? μονο το περιδικο? ειμαι απο λαρισα και ειναι πολυ δισκολο να ερχομαι στις σιναντισεις σας!

annivas2000
18-02-05, 00:51
Πας εδω http://www.aquarist.gr/katastatiko.html και αν συμφωνεις με τους σκοπους, σε ενδιαφερει ο "χωρος" του ενυδρειου και πιστευεις οτι αξιζει να γινεις μελος........γινεσαι

τη οφελος θα εχω αν γινω μελος του συλλογου? .........
Οφελος??....ποιο οφελος???......για Συλλογο μιλαμε..

Apostolis
22-02-05, 11:07
Το δικό μου "ώφελος" πάντως, ήταν οτι έμαθα ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερα σχετικά με το χόμπυ και έκανα και πολύ καλά ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!! :) Αυτά τα 2 και μόνο, πιστεύω οτι αρκουν!!! :D

tolis_1234
22-02-05, 15:45
ok, σιμφονω με αυτο! το προβλιμα ομος ειναι οτι θα ειμαι ο μονος (απ'οτι φενεται) απο λαρισα και θα ειμαι μακρια απο τις σιναντισεις και τις δραστιριοτιτες του συλογου! το να γινω μελος με αυτα τα δεδομενα δεν νομιζω οτι αξιζει! απλα θα λεω οτι ειμαι μελος του ΠΣΦΕ χωρις να εχω καμια επαφη στις δραστιριοτιτες του συλογου! τσαμπα η συνδομες που θα πλιρονω! αν ειμουνα απο αθηνα π.χ. θα το υθελα παρα πολυ να γινομουνα μελος! αυτα.....

χοχλακας φωτης
22-02-05, 15:57
ειναι και το περιοδικο!

jpatou
22-02-05, 16:00
O Σύλλογος είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εγγραφούν μέλη από όλη την Ελλάδα. Με το σκεπτικό το δικό σου κάθε πόλη θα έπρεπε να έχει σύλλογο και να μήν υπάρχει Πανελλήνιος. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ότι είσαι μακριά από την Αθήνα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συναντηθείς με μέλη από Βόλο ή από άλλα κοντινά μέρη και να ανταλάξετε απόψεις και ιδέες. Η συμμετοχή σε μη κερδοσκοπικό σύλλογο δεν σημαίνει ότι θα έχεις και κάποιο προσωπικό όφελος. Όμως εδώ υπάρχει το περιοδικό και πολλά άλλα που θα φανούν στην πορεία καθώς και η παρουσία σε διάφορες εκθέσεις όπως και οι εκπτώσεις σε διάφορα μαγαζιά. Αν αυτά δεν σου φτάνουν τότε η αγάπη σου για να πάει το χόμπυ μπροστά και στην Ελλάδα μήπως θα ήταν μία καλή αφορμή για να γραφτείς και να βοηθήσεις και εσύ με τον τρόπο σου?

sot-zoe
22-02-05, 16:08
Ασε που μωλις αποκτησει εδρα ο συλλογος θα μπορει κανεις καθε ΠΣΚ να κανει μια βολτα απο εκει και να ανταλλασει αποψεις , ψαρια και φυτα , να πινει ενα καφε (σε πλαστικο παντα) +-6 και να συνανταει συνχομπιστες με τα ιδια με αυτον ενδιαφεροντα .
Δεστε το και σαν εκδρομη :D
Εκτος απο τα πιο πανω που συμφωνω

koulio
22-02-05, 16:20
απλα να αναφερω οτι οι δραστηριοτητες του συλλογου δεν ειναι οι συναντησεις και μονο .

δεν ξερω αν διαβασες το καταστατικο αλλα υπαρχει το περιοδικο (να ξερεις οτι το ποσο της ετησιας συνδρομης ειναι σχεδον σαν να αγοραζεις το περιοδικο για ολο το χρονο και μονο),καποιες εισαγωγες που μπορει να γινουν στον μελλον,ανταλλαγες ψαριων + φυτων +αναλωσιμων υλικων μεταξυ των μελων (π.χ υπαρχουν καλλιεργειες σκουληκιων κτλ για τα μελοι ) , εκπτωσεις σε καποια μαγαζια για αρχη και πιστευω στα περισσοτερα στο μελλον,και βλεπουμε/προσπαθουμε για περρισοτερες δραστηριοτητες.

και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι (χωρις να θελω να κανω κριτικη στα δικα σου οικονομικα και των αλλων ) η ετησια συνδρομη των 30 ευρω δεν ειναι και κατι εξωπραγματικο.

φυσικα ο τελικη αποφαση ειναι δικη σου :wink:

Makis M
22-02-05, 19:24
..............και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εγγραφούν μέλη από όλη την Ελλάδα. ..
και οχι μόνο απο την Ελλάδα βρεεεεεεε :lol: ....αλλα και απο πολυυυυυυυυυυυ πιο μακριάαααααα :lol:

tolis_1234, το οτι θα εισαι μονος απο την Λαρισσα , ισως.... (για την ωρα τουλαχιστον) "Το οτι εισαι μακρια απο τις συναντησεις και δραστιριοτιτες του συλογου" ειναι λαθος. Προσπαθησε λιγο και θα καταλαβεις ποσο κοντά και πόσο ευκολο ειναι να συναντησης τα φιλαράκια τα καλα. Αλλωστε, τα μελη του συλλογου ειναι σε ολη τη Ελλαδα(και πιο μακρια :wink: ) και ...... μην ξεχνας οτι καφε πινουν ολοι οι Ελληνες οποτε κααααπου θα συναντηθουμαι (αχχχχχχ βρε Ταρεκ με τους καφεδες σου?????????? :lol: )

και τελος, φιλε Τoli, τα 30 Ευρο δεν ειναι μόνο για να γίνης μελος. Δες το σαν ενα δικαιωμα πού αποκτάς με την εγγραφη, ενα δικαιωμα να βοηθάς και εσυ αυτον τον συλλογο, με τον τρόπο σου, ωστε να γίνη ακόμα καλύτερος.


:wink:

George-A
22-02-05, 19:53
Συμφονώ Makis M :wink:
και ακόμα ποιο μακριά :)

τη οφελος θα εχω αν γινω μελος του συλλογου? μονο το περιδικο? ειμαι απο λαρισα και ειναι πολυ δισκολο να ερχομαι στις σιναντισεις σας!
Να σου κάνω και εγώ αντίστιχες ερωτήσεις;
Αυτός/οί που δημιουργήσαν και συντηρούν αυτό το φορουμ τί όφελος έχουν; Αυτοί που γράφουν άρθρα στο περιοδικό τι όφελος έχουν; Ολοι αυτοί που σου έχουν απαντήσει μαζί με εμένα τι όφελος έχουμε;
Και όλος ο κόσμος που βλέπεις να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις σε όλα τα φορα του κόσμου τι όφελος έχουν;

Και σκέψου ότι κανείς δεν σου ζήτησε συνδρομή για να συμετέχεις είτε εδω είτε στις συναντήσεις, ούτε σου έβαλε με το ζόρι να πληρώσεις. Ποιό το όφελος; :wink:

tolis_1234
22-02-05, 21:45
με παρεξιγισατε! οταν ροτισα για οφελος δεν ενοουσα κερδος! δεν εθεσα σοστα την ερωτηση! ελεγα για φιλιες, ανταλαγες αποψεων, γνωσις και γενικα για ολα αυτα που ειπατε ποιο πανο! διστιχος ειναι πολι δισκολο να φιγω εκτος λαρισας λογο δουλειας! ολα αυτα που ειπατε ποιο πανο (καποιες εισαγωγες που μπορει να γινουν στον μελλον,ανταλλαγες ψαριων + φυτων +αναλωσιμων υλικων μεταξυ των μελων (π.χ υπαρχουν καλλιεργειες σκουληκιων κτλ για τα μελοι ) , εκπτωσεις σε καποια μαγαζια) δεν λεω, ειναι πολυ ενδιαφεροντα, αλλα εγω θα τα βλεπω ολα απο μακρια και θα μενω με το παραπονο! αυτοι ειναι οι λογοι που χαλιεμαι! επισης η μονη απαφη που θα εχω με τον συλογο και τα μελη του θα ειναι μονο μεσω ιντερνετ, βλεπετε λογο αποστασης και ελιψης μελον απο την λαρισα(για την ωρα ελπιζω)!

mikenuke
23-02-05, 00:34
Aρα λοιπον Τολη εσυ πρεπει να γινεις μελος του Συλλογου μας για να στρατολογησεις και νεα μελη απο την Λαρισα!
Πως σου φαινετα αυτη η ιδεα?

lasal
23-02-05, 01:02
βλεπετε λογο αποστασης και ελιψης μελον απο την λαρισα(για την ωρα ελπιζω)!
Καιρός να την στήσεις έξω απο κανένα pet shop μήπως και βρείς κιάλλους χομπίστες.

pani
23-02-05, 09:18
Και μείς μακρυά είμαστε πρέπει να περάσουμε θάλασσα για να βρεθούμε όμως ελπίζουμε ότι κάποια μέρα καποια ώρα θα τύχει να βρεθούμε και να γνωρισούμε απο κοντά.... η ελπίδα για καλύτερες μέρες πάντα υπάρχει.... η προσπάθεια να κάμεις νέα μέλη και σύ στο χώρο τον δικό σου θα σε βοηθήσει πολύ και θα σταματήσεις να σκέφτεσαι την απόσταση, μόνο η χαρά της δημιουργίας και της προσπάθειας αρκούν για να σε κάμνουν να νιώθεις όμορφα .

tolis_1234
23-02-05, 22:19
τελικα με πισατε! :) εστιλα σημερα την αιτιση με φαξ! και κατι αλλο, πως γινεται να βρω τα τευχοι του περιοδικου που εχουν κηκλοφορισει??

Theo
23-02-05, 22:50
και οχι μόνο απο την Ελλάδα

Μπορω να γινω και εγω μελος απο εδω?
Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει πληροφοριες παρακαλω.

Thanks.

sot-zoe
24-02-05, 09:59
http://www.aquarist.gr/appform.html

sps4ever(niktso)
25-02-05, 00:19
Μπορω να γινω και εγω μελος απο εδω?
Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει πληροφοριες παρακαλω.

Thanks.
Ναι ρε μπορείς. Και αντί για λεφτά δεχόμεθα εισφορές σε είδος για το πρώτο πλειστηριασμό. :P

Theo
25-02-05, 04:08
Ελπιζω να ενοεις κοραλια :lol: :lol: :lol: :lol: :P
καναδυο frags cream/golden A. Abrolhosensis(staghorn growth form) πως ακουγοντε
αμα δεν το κανω fragging και μεινει σε αυτο το ενυδρειο σε μερικους μηνες θα σπασει το τζαμι.
Ισως και καναδυο A.Yongei( επισης staghorn growth form). Αρχικα πολυ σκουρο μωβ με γαλαζια πολυπς αλλα στο ενυδρειο μου πηρε την καφε την κατηφορα. Που θα μου παει θα το στρωσω.

"Θα τα φατε εδω τα κοραλια σας η να τα κανω πακετο?"
:D

sps4ever(niktso)
25-02-05, 23:56
:oops: