PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαζικες παραγγελειες απο internet και χωρος του ΠΣΦΕ

vapseni76
15-02-05, 21:43
Γεια σε ολους.Ειμαι νεος στο φορουμ αλλα και στο χομπι,μολις 4 μηνες,και εχω καποιες αποριες.1ον θα μπορουσαμε να κανουμε μαζικες παραγγελιες μεσω ιντερνετ;2ον για ποιο λογο δεν αχει βρει στεγη ακομα ο συλλογος;

Tolis
15-02-05, 21:51
1ον Ναι (σε μη ζωντανα).

2ον Μεχρι τωρα τα οικονομικα του ΠΣΦΕ δεν το επετρεπαν (πραγμα που αλλαζει καθως μιλαμε).

vapseni76
15-02-05, 23:15
θα μπορουσε να το αναλαβει καποιος εμπειρος στον χωρο για τις παραγγελειες εφ οσον ενδιαφεροντε και αλλοι

mikenuke
15-02-05, 23:21
Η οργανωση ειναι πολυ ευκολη.
Το θεμα ειναι ποιος βαζει την πιστωτικη καρτα.
Αν βαλει καποιος πιστωτικη,το οργανωνω κι εγω.
(Εγω δεν εχω πιστωτικη,για να μην μπειτε στον πειρασμο να ρωτησετε.)

red rubin
16-02-05, 09:48
Υπαρχουν και οι χρεωστικες καρτες.Αν ανοιχτει ενας λογ/σμος ΠΣΦΕ μπορει να γινονται ονομαστικες καταθεσεις αναλογα με τα πραγματα που θελει ο καθενας.Δεν υπαρχει κινδυνος σαν της πιστωτικης καρτας.

netblues
16-02-05, 11:55
Και ποια η διαφορα?
Και στην πιστωτικη μπορεις να αρνηθεις τις χρεωσεις.
Το ιδιο ειναι δεν υπαρχει καμμια διαφορα.

Το μονο που κερδιζει κανεις σε μαζικη παραγγελια ειναι τα μεταφορικα, αντε και καμμια μικρη εκπτωση.

Αλλα δεν χρειαζεται να ειναι τοσο μαζικο..
Τα 10 κιλα με DHL σε 4 μερες κανουν 20 euro.
τα 20 κιλα 25ε
Δυο, τρια ατομα αυτα τα κιλα τα φτανουν ευκολα.

Αμα ειναι να τα παραγγειλουμε τωρα και να τα παρουμε μετα απο 2 μηνες να τα παρουμε, δεν παει πολυ?

Αν ανοιχθει λογαριασμος ΠΣΦΕ τοτε το καποιος θα πρεπει να παραλαμβανει σαν ΠΣΦΕ και αν κατι παει στραβα (πχ ερθει κατι σπασμενο) να παει να κανει το τρεξιμο κλπ.
Αν ο συλλογος ειχε μια full time γραμματεια με χρονο ισως αυτο να ηταν αλλη μια δουλεια.

Να οργανωθουμε ανα πολη, κατι γινεται, απο κει και περα αξιζει το μπερδεμα?

Οποιος θελει κατι απο το aquaristik.net εχω ανοιχτη παραγγελια
Αθηνα ομως εε? Μην ξαναπληρωνουμε μεταφορικα..
PM me..