Επιστροφή στο Forum : New Betta on the block!
Αν κολλήσεις το "μικρόβιο" όπως το έπαθα εγώ, θα δεις ένα πλατύ χαμόγελο κάθε φορά που κοιτάω το νέο μου mini ενυδρειάκι 5 λίτρων, με βιολογικό/μηχανικό φίλτρο, φυτεμένο παρακαλώ, με τον μωβ Half Moon Bettουλη μου!
Απολαύστε!
Υ.Γ
Nkarvouni thanx for everything!
Κουκλι ο bettούλης και το ενυδρειάκι.
Αντε με το καλό και στο δικό σου 2μετρο φυτεμένο. :lol: :lol: :lol: (συμφωνείς Σωτήρη?)
Κούκλος είναι φτου φτού μην στον ματιάσουμε...
Christodoulos Diamantidis
15-02-05, 15:39
Πολύ ωραίο, με γειά.
Πόσα λίτρα/ώρα είναι το φίλτρο σου?
Στο 10αρι που έχω εγώ το φίλτρο κάνει τσουνάμια. Δεν βρήκα κυκλοφορητή κάτω από 200λ/ώρα.
Και το δικό μας 200λ/ώρα είναι, για να χωράει και λίγο βιολογικό (εκτός από σφουγγαρι βάλαμε και substrat pro από το στρωμένο 400αρι μας).
Το θέμα είναι ότι κάναμε πατέντα με το spraybar - το κάναμε λίγο πιο κοντό, το γυρίσαμε ώστε να χτυπάει ανάποδα και έτσι το νερό είναι πολύ ήσυχο.
κουκλος !!!!!!!!!Την Παρασκευη ερχομαι για καφε να τον θαυμασω απο κοντα!
Christodoulos Diamantidis
15-02-05, 17:22
Καλά, θα πρέπει να το δω από κοντά για να καταλάβω την πατέντα σας. Μόλις πάρω την καρύδα θα περάσω για λίγη java moss.
Θα σας φέρω και λίγα κλαδέματα από το φυτό που σου άρεσε.
Πολύ ωραίος, αντε να σου ζήσει και αργότερα σου εύχομαι και γεννητούρια! (αρκεί να βρείς μια εξίσου όμορφη νύφη βέβαια... :D )
Ωραία η κατασκευή, αλλά φαντάζομαι ψιλοακριβή (για έναν καλή είναι αλλά άμα έχεις πολλούς????)
AFRIKANOFILOS
15-02-05, 22:35
Να σου ζησει ο μαγκας :D :!: Ο halfmoon και το ενυδρειακι απο TareΚ φανταζομε Ε?
καλο για αρχη....
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ..
θερμοστατη δεν εχει??? η απλως δεν φαινεται στην φωτο????
αν δεν εχει να βαλεις...... :wink:
Με λίγη καθυστέρηση... η απάντηση!
Θερμοστάτη δεν έχω αλλά το θερμόμετρό μου δείχνει σταθερά 25 βαθμούς..Μάλλον τα 5W του φίλτρου κάνουν καλή δουλειά ή μάλλον διπλή δουλειά στα λίτρα μου!
αν μενει εκαι στους κοντα στους 25 και το βραδυ που κλεινει το φως τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.