Επιστροφή στο Forum : Διαγωνισμός Βιοτοπικών και Φυτεμένων ενυδρείων στη Ρωσία
Σας ανακοινώνουμε το διαγωνισμό που διοργανώνεται στη Ρωσία, μετά από πρόσκληση που έγινε στο forum μας, ώστε να λάβουμε μέρος!
Το ένα κομμάτι αφορά τα βιοτοπικά ενυδρεία:
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/images/%D1%88%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB.jpg
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/images/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB2%281%29.jpg
Και η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, όπου οι φιναλίστ θα έχουν πληρωμένη διαμονή και 200ευρώ για έξοδα.
Λεπτομέρειες: http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2013
Και στα φυτεμένα:
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/images/International_aquacontest_up_2013_1_eng.jpg
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/images/International_aquacontest_2013_listovka_eng_1.jpg
Λεπτομέρειες: http://all4aquarium.ru/en/events/plant-design-contest-2013
Θα χαρώ πολύ να υπάρχουν συμμετοχές, ειδικά από κάποια ενυδρεία αστεράκια του δικού μας διαγωνισμού!
Όσοι το τολμήσετε πείτε το!
Καλή επιτυχία!:)
Για την κατηγορία του βιοτοπικου που προσωπικα με ψιλοενδιαφέρει..εχουμε ακομα χρόνο...
αν καταφέρω να ''στησω'' το αστητο,θα αποστείλω τη συμμετοχη μου...!!!!
Μπράβο για την ανάρτηση ''Γαλοπουλα'' :D:D
καλη επιτυχια σε οσους λαβουν μερος +-3
Κλεόβουλος
10-09-13, 16:14
Λες να πάμε να τους πάρουμε τα σώβρακα
όπως στο μπάσκετ? :D:D
Καλή επιτυχία σ' όσους συμμετάσχουν :smt041
nikolaosbouk
12-09-13, 23:26
Αντε παιδια, ευκαιρια ειναι και για ευρωπαικη διάκριση!!!
Καλη επιτυχια στους συμμετασχοντες!!
Aμα ειχαμε λιγο χρονο θα στηναμε 2 βιοτοπικα σαν φορουμ να τα στελναμε...:cool:
Aμα ειχαμε λιγο χρονο θα στηναμε 2 βιοτοπικα σαν φορουμ να τα στελναμε...:cool:
Ασε ρε Μητσο! Εδω τα στησατε σε 3 ωρες και σαρωσατε!!!!!!
E δεν ειναι και καθε μερα του Αι-Γιαννιου...;)
dimi το ενυδρειο μου ειναι ακομα αδειο..πρόσεχε τι λες γιατι εχουμε συναντηση μεθαυριο ....:D :D :D
Δεν ξέρω.....εγώ λέω να τους στείλετε στον διάολο.
Εθνικιστής κλπ δεν είμαι και πολλές φορές όταν ακούω κάτι παρόμοιο το βλέπω από απόσταση μπορεί και να το σχολιάσω ειρωνικά.
Αλλά αυτό το Macedonia, όταν το είδα στην αφίσα μου την βάρεσε στον εγκέφαλο :smt119
Υπαρχει και για φυτεμενα και για νανο ενυδρεια (αλλες δυο κατηγοριες δλδ)....
Χαλβαδουκο "χαθηκες αλλα επανηλθες και γραφεις".....:smt038:smt038:smt038
Αντε να βλεπω συμμετοχες...
Τοσα ωραια βιοτοπικα εχουμε,αφρικανικα,νοτιου Αμερικης,Ασιατικα...
Αντε,εναν καλο καθαρισμο,μια αλλαγη νερου και μια καλη φωτογραφια.
Λέω να βάλω κάνα κόκκινο φυτό και τα βάζα μου στον ήλιο λέτε να με δεχτούν στην κατηγορία nano (είμαι λιγότερος από δέκα λίτρα ρε γα….το)
Οσον αφορα το ονομα "Macedonia" στις χωρες που αναφερεται η προσκληση συμμετοχης εστειλα ενα mail διαμαρτυριας στον διοργανωτη που αναφερω ποιο ειναι το επισημο ονομα της χωρας αυτης και ελαβα την εξης απαντηση:
Dimitris,
thanks a lot for your notice! As you can see, we hold the European Contest for the first time, so we are not completely aware of possible mistakes. Common name of the country in Russia is just Macedonia, so we did not know that it is important.
We already corrected the name of the country on the contest rules page: http://all4aquarium.ru/en/events/plant-design-contest-2013/rules And soon we will do the same on the main contest picture.
We greatly apologize for this sad mistake and hope that now dear citizens of Greece will submit their entries to the contest.
Could you please send my words to the aquarium forums of Greece and invite aquarists once again to take part in our contest? We are waiting for their entries!
Thanks a lot for understanding!
Best regards,
Sergei
και επισης
Dimitris,
I can already assure you that FYRO Macedonia is written now and on the picture on the contest main page.
Best regards,
Sergei
P.S.: Now we are waiting for entries.
Οποτε λυθηκε αυτο το θεμα...
μπραβο ρε ντιμη!
αυτο συμβαινει στις περισσοτερες χωρες και αυτα που λεγονται εδω ειναι περισσοτερο για "εσωτερικη καταναλωση":rolleyes:,αλλα καλα εκανες και τους το επισημανες,για να μη μας εχουν για κοροιδα τουλαχιστον.
Γιαννης Μ5
25-09-13, 19:19
Mπραβο Μητσε.:smt038
Κλεόβουλος
25-09-13, 19:28
Εύγε Δημήτρη!!
Μπράβο ρε φίλε....:D:D
Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετάσχουν..:smt035:smt035
...μπα παλι για κοροιδα μας εχουν....το FYRO Macedonia προσωπικα μου κανει για κοροιδια....με αλλα λογια γιατι δε το γραφει ως FYROM σκετο αλλα διευκρινιζει ολογραφως τι ειναι το Μ κι οχι τα αλλα γραμματα?
Κλεόβουλος
25-09-13, 21:46
Άσε βρε Μιχάλη το παιχνίδι είναι χαμένο διεθνώς και δεν φταίνε φυσικά αυτοί, που δεν είναι και υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τι παίζει στην περιοχή μας.
Εμείς πχ γνωρίζουμε τι γίνεται μεταξύ Αιθιοπίας και Ερυθραίας? :smt102
Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα.
Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό ότι έδειξαν κατανόηση και έκαναν την διόρθωση.
Πάμε για συμμετοχές και πρωτιές! :)
Χρηστος Ζ.
25-09-13, 22:00
εγω πιστευω οτι πρεπει να τους γινει ακομα μια διευκρυνιση, γιατι πρεπει να ξερουν. σε λιγο θα μας λενε οτι εκει φτιαχνουν και μπουγατσα.
...μπα παλι για κοροιδα μας εχουν....το FYRO Macedonia προσωπικα μου κανει για κοροιδια....με αλλα λογια γιατι δε το γραφει ως FYROM σκετο αλλα διευκρινιζει ολογραφως τι ειναι το Μ κι οχι τα αλλα γραμματα?
+1
Άσε βρε Μιχάλη .....
....Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα.
Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό ότι έδειξαν κατανόηση και έκαναν την διόρθωση.
Πάμε για συμμετοχές και πρωτιές! :)
+1:D
Μπραβο Dimis για την κινηση. Εστω και αυτο, κατι ειναι ετσι που τα εκαναν.
Κλεόβουλος
26-09-13, 17:26
Για να βλέπω κάνα αφρικάνικο στον διαγωνισμό :)
Αφρικανούλες μου :smt056 μην είστε ντροπαλές,
έχουμε πολύ όμορφα ενυδρεία και μπορούμε να πάρουμε καλές θέσεις!
Εγω παντως ετοιμαζομαι να βραδιασει να βγαλω καμια καλη φωτο και βουρ!!:D
Ετσι,ετσι...
Ο διαγωνισμος αυτος θα ειναι απο τους κορυφαιους που εχουν γινει παγκοσμιως και ειδικα στα βιοτοπικα ισως οτι καλυτερο εχει γινει.
Ας δειξουμε οτι και στην Ελλαδα το επιπεδο ειναι σε καλο επιπεδο.
Εχουμε πολυ καλα ενυδρεια και πρεπει να τα δειξουμε,δεν εχει σημασια η πρωτια αλλα το χομπυ.
Ετσι ειναι και προς θεου αν τα βαζουμε μαζι τους...απλα τους παρακολουθουμε και μαθαινουμε
-------------------------
Μολις εστειλα!!:)
μπορει καποιος να μεταφρασει τους ορους και τους κανονισμους συμμετοχης???
μην κανουμε καμια πατατα:smt102
Το πήρα απόφαση...θα διαγωνιστώ και γω στην κατηγορία βιοτοπικών μιας και το δισκάδικό μου νομίζω πως είναι σχεδόν έτοιμο...από Σάββατο ξεκινάω διορθώσεις με τη βοήθεια παρακαλώ όλων σας και ανεβάζοντας φωτό για να διαλέξουμε την καλύτερη......:)
Οτι απορια εχετε σχετικα με την αιτηση ή με τους ορους μπορειτε να ποσταρετε εδω να τις λυσουμε...
Οτι απορια εχετε σχετικα με την αιτηση ή με τους ορους μπορειτε να ποσταρετε εδω να τις λυσουμε...
πως θα μικρινω τα mbytes απο τις φωτο???
Σε ποιο προγραμμα ανοιγεις την φωτο?
microsoft picture manager ή καποιο αλλο?
Aν εχεις το πρωτο κανε το εξης:
Πηγαίνετε στο φάκελλο που έχετε την φωτογραφία σας. Βρείτε την. Κάνετε επάνω δεξί κλικ > άνοιγμα με > Microsoft office picture Manager με αριστερό κλικ.
Σας ανοίγει την εικόνα στο πρόγραμμα αυτό. Πάτε επάνω στην εικόνα και κάνετε δεξί κλικ > Επεξεργασία εικόνων με το αριστερό κλικ και πάτε στην "Αλλαγή μεγέθους" με αριστερό κλικ.
Πηγαίνετε να τσεκάρετε το " Προσαρμοσμένο Πλάτος και Ύψος" και γράψτε από κάτω στο αριστερό τετράγωνο " 1024 " και στο δεξί τετράγωνο " 768 " ή όσο αυτό βγει. (Τα νούμερα αυτά είναι για οριζόντια φωτογραφία). Εάν η φωτογραφία σας είναι κάθετη γράψτε τα νούμερα ανάποδα. Δηλαδή " 768 " στο αριστερό και " 1024 " στο δεξί τετράγωνο.Στο τέλος πατήστε " Ο.Κ ".
Μετά πηγαίνετε επάνω ψηλά αριστερά στο 'Αρχείο > Αποθήκευση ως > ..και την αποθηκεύετε στον φάκελλο που εσείς θέλετε με κάποιο άλλο όνομα-νούμερο
Οι φυτεμενοι εχετε περιθωριο μεχρι την Δευτερα...-+9
Οι βιοτοπικαριοι εχετε καμια 10αρια μερες ακομα...
Ελα να μαζευομαστε. :cool:
Κλεόβουλος
27-09-13, 19:20
Αναζητώ φωτογράφοοοοο!
Αν βρεθεί κάνας καλλιτέχνης (έχασα τον Ζ.Χ. γιατί τώρα φωτογραφίζει έντομα αλλά είναι και μακριά :()
θα βάλω μια συμμετοχή να τους πάρω τα μυαλά :D
Eλα ρε παλουκαρια,εναν φωτοχαλια για τον Κλεο να στειλει ο ανθρωπος την μαυρη ηπειρο μια βολτα απο Ρωσια...
Να περασει κι απο δω μετα τον Κλεοβουλο! :D
Οχι τιποτα αλλο, αλλα μας εβαλε στην πριζα ο dimis και δεν θελω να κανω αλλαγες στο ενυδρειο. Ενα αδειο ενυδρειο και πετρα ρε παιδια!
Κουραμπιές
27-09-13, 21:59
Tην εβαλα τη συμμετοχη μου. :) με τις φωτο πατουσα upload γυρνουσε το κυκλακι διπλα της μετα εφευγε και επανερχοταν το upload σαν reclickable. Ελπιζω να ανεβηκαν κανονικα. Τις εκανα ολες 1024x768.
Με επεισε ο dimis1978 , δεν ειχα σκοπό να στείλω, ούτε έχω ετοιμάσει κάτι , θα στειλω απλά για να ενισχύσω τις συμμετοχές για πείτε , ποια από τις 2 σας αρέσει?
http://imageshack.us/a/img811/3443/dsc2877y.jpg
http://imageshack.us/a/img32/4899/dsc0868c.jpg
ευχαριστω φιλε οκ με το μεγεθος...
η συμμετοψη εσταλη,
καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!!!!!!
Εγω θα ελεγα η πρωτη, αν ηταν λιγο πιο φωτεινη.
(αυτος ο dimis κανει καλη δουλεια τελικα :D)
κάπως έτσι δηλαδή λίγο φωτεινότητα και λίγο κάψιμο στα φωτεινά?
59085
Χρηστος Ζ.
27-09-13, 23:23
την πρωτη φωτο προτεινω και εγω.
κάπως έτσι δηλαδή λίγο φωτεινότητα και λίγο κάψιμο στα φωτεινά?
Καπως ετσι. Ισως και να τονιζεται λιγο παραπανω το πρασινο, που φαινεται να χανει λιγο. Δηλαδη, τα χρωματα της δευτερης φωτογραφιας στην πρωτη.
Υ.Γ. Δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να "πειραξεις" τις φωτογραφιες. Ας διαφωτισει ο dimis γι' αυτο.
Κουραμπιές
28-09-13, 00:02
Οι κανονες ναι λενε οχι επεξεργασια, ουτε καν κοψιμο, θα γινει croping απο αυτους πριν το publication. Ανεβασε νικο, φοβερο το ενυδρειο! Και εγω πρωτη ψηφιζω!
Πιο φωτεινο μπορω να το κάνω, αλλα χωρίς crop δεν γινεται , θα το στειλω και ότι γίνει... :D
Θελει προσφατες φωτογραφιες, αν διαβασες τους κανονισμους. Και μια με εσενα διπλα στο ενυδρειο.
Θελει προσφατες φωτογραφιες, αν διαβασες τους κανονισμους. Και μια με εσενα διπλα στο ενυδρειο.
Αυτο το έλεγε μόνο στα βιοτοπικα...
Σωστος. Δεν ειχα μπει στο αλλο.
Πήρατε μπροστα ε...
Ετσι,ετσι σας θελω!
Την πρωτη Νικο,αν και η δευτερη εχει το κοκκινακι που την γλυκαινει.
Με ενημερωσαν ηδη απο Ρωσια οτι οι πρωτες Ελληνικες συμμετοχες ξεκινησαν να κανουν την εμφανιση τους...
Σας ευχαριστουν για την τιμη αυτη!
Ελα να φορτσαρουμε....
Δεν εχω προσφατη φωτο να εστελνα και εγω!! :smt089
nikolaosbouk
28-09-13, 19:06
Μπράβο ρε παιδιά, τσακιστε τους!!!!
Ρε παιδια...Αντε δηλωστε και αλλοι συμμετοχη,φυτεμενοι και βιοτοπικοι,τοσα ωραια ενυδρεια εχουμε...
Μην σκέφτεστε μονο την νικη και την θεση καταταξης,αλλα την χαρα της συμμετοχης και τα σχολια των κριτων που μονο καλυτερους μπορουν να σας κανουν...
Ελα,ελα,παμε.......
Μεχρι τις 10 του μηνα ειναι ρε! Δε φτανει που θα μας βαλεις να κανουμε αλλαγες στο ενυδρειο, βιαζεσαι κιολας. Λυσσαξες! :D
Οι φυτεμενοι ειναι μεχρι την Δευτερα...
Στο διαγωνισμο του gab ειχαμε κατι φυτεμενα πραγματικα κοσμηματα,αμαρτια ειναι να μην παρουν μερος σε διεθνη διαγωνισμο.
Κουραμπιές
28-09-13, 22:00
Δυστηχως το δικο μου φυτεμενο τωρα ετοιμαζετε δεν προλαβαινω :( οταν φουντωσει θα γινει πολυ καλο ρε γαμωτο αλλα εχω κανα 2 βδομαδες σιγουρα μελλον.
Δεν χανεις τιποτα να το στειλεις...
Μπορει να αποκομισεις και χρησιμες συμβουλες απο τους ειδικους.
Οι βιοτοπικαριοι θα με εχουν και κριτη...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ab95-dimis1978-1379320_511243538966788_1363998324_n.jpg (http://s853.photobucket.com/user/dimis1978/media/1379320_511243538966788_1363998324_n.jpg.html)
Λαδωματα δεν θα δεχτω παρακαλω,ειμαι ο αδεκαστος Ντρεντ!:smt079
ChocolatePuma
28-09-13, 22:49
Dimi έχεις πμ! :p:p:p
(πλάκα κάνω!!!!)
Και μόνο που βλέπω τη σημαία μας...σημαίνει πολλά!
Καλές βαθμολογίες σου εύχομαι και καλή επιτυχία σε όσους δηλώσουν συμμετοχή
Σιγα μη μπουμε στον κοπο να σε λαδωσουμε. Θα ψηφισεις δαγκωτα ολα τα ενυδρεια! :D
Μου αρεσουν ατομα που πανε το χομπι στη χωρα μας μπροστα, παντως. Ευγε Dimi ;)
Ευγε Dimi!!!
Για τους υπόλοιπους κρητές να πω ότι πέρα από τους γνωστούς, ότι ο Lukhaup είναι λάτρης των ασπόνδυλων (γαρίδες) και γνωρίζει από πρώτο χέρι το βιότοπο πολλών ειδών. Απλά το θέτω ως πληροφορία για τους συμετέχοντες... ;)
Καλή επιτυχια!!!
Πες τα βρε Γιαννη...
Ετσι να στειλουν και οι Γαριδαδες κανα ενυδρειο.
Τα ακουτε ρεμαλια?:smt064
Έτσι έτσι :D
το ζητούμενα, για μένα τουάχιστον, δεν είναι πως θα στήσουμε το ενυδρείο... αυτό το έχουμε :smt033:smt033:smt033
το ποιός θα βγάλει τις φωτο για το διαγωνισμό είναι το θέμα :smt102
Ελα ρε Γιαννη,ολοκληρη Φλωρινα και περιξ και δεν υπαχει ενας φωτοχαλιας?
Βρες βρες......
Φιλαρακο ειδες για να με εχεις φιλο .Μεχρι κριτη σε βαλανε!!!!;)
Παντα τετοια γιατι ειμαστε μεγαλη Χωρα με ωραια Σημαια και κοφτερα μυαλα!!!!
Πλακα,πλακα απο το χομπυ εχω γνωρισει εξαιρετικους φιλους,και ας τους βλεπω σπανιοτατα τους θεωρω ΦΙΛΟΥΣ!
Στειλε βρε αχαιρευτε ενα φυτεμενο και εσυ....:D
Dear Mr. Papanikolas,
your entry is accepted. Thanks a lot for participating!
Best regards
Λογικά το δεχθήκανε..
Κλεόβουλος
29-09-13, 20:41
το ποιός θα βγάλει τις φωτο για το διαγωνισμό είναι το θέμα :smt102
όλο προβλήματα βρε Γιάννη είναι αυτός ο διαγωνισμός :)
αμ το άλλο? που θέλουν και τη φωτογραφία μας δίπλα στο ενυδρείο? με τόσα μηνύματα που θα πάρουμε από τις ρωσίδες θαυμάστριες πάει.....δεν μας χώρισαν οι γυναίκες μας τόσα χρόνια με τα ενυδρεία....τώρα δεν γλυτώνουμε :D:D
Κουραμπιές
29-09-13, 20:48
Μπραβο Νικο καλη επιτυχια!! :) Bρηκα φωτοχαλια μαλλον :D Δεν μου κανανε δεκτη την frontal view γιατι δεν ειναι ακριβως στο κεντρο την εχω παρει απο πλαγια αλλα δεν γινεται αλλιως. Θελει ευρυγωνιο και μαλλον βρεθηκε.
Επισης να σημειωσω οτι πρεπει να βρεθει φωτογραφος να παει στον Κλεοβουλο, γιατι αλλιως δεν θα στειλει στο διαγωνισμο. Κερναει και τσιπουρο (καλο! :p)
Καταλαβαινετε...μετα απο καποια ηλικια, η επαφη με την τεχνολογια ειναι δυσκολη :D
Θα γεμισει η Ρωσια ελληνικα νταμαρια......:smt082
Οποτε δεδομενες συμμετοχες εχουμε απο τους:
Nikosn
Nicpapa
Κουραμπιε
saxlina
Κλεοβουλο
Νasgul
Platy
stanlee
Lingistis ?
Bout ?
Dimitris77 ?
beat89 ?
Harris samos ?
Δεν ειναι και ασχημα,αλλα εχουμε πολλα ακομα καλα ενυδρεια.....
Οποιος στελνει,ας ενημερωνει εδω περα και αν εχετε και καμια απορια γραψτε την.
Οποτε δεδομενες συμμετοχες εχουμε απο τους:
Nikosn
Nicpapa
Κουραμπιε
saxlina
Κλεοβουλο
Νasgul
Platy
stanlee
Lingistis ?
Bout ?
Dimitris77 ?
beat89 ?
Harris samos ?
Butterfly δύο ενυδρεία
Jimbit μόλις το καθαρίσω
Δεν ειναι και ασχημα,αλλα εχουμε πολλα ακομα καλα ενυδρεια.....
Οποιος στελνει,ας ενημερωνει εδω περα και αν εχετε και καμια απορια γραψτε την.
Ανανέωση..
το ενυδρείο μου ειναι σχεδόν στημένο..μονο τα ψάρια λείπουν που ακομα δεν εχω καταληξει τι θα μπεί,και γυρνάω τα μαγαζιά :D ..
επισης εχω και φωτογραφο :cool:
Δηλαδη παιζει να ξεπερασουμε τις 15 συμμετοχες...
Εξαιρετικα.
Αν και ξαναλεω πως θα μπορουσαμε να φτασουμε και τις 30...
Biotope Aquarium Design Contest 2013:
Hello,
your entry is accepted. Thanks a lot for participating!
Best regards
Ευγε και σε σενα νεε μου...
Χρωστας και παρουσιαση του νεου σου ακουασκεηπ.
Ευγε Ντμιτρι 1978.
Σπασιμπα.
Χαχαχαχα.. Αυτά είναι, κλαίω από τα γέλια..
Αν δεν κανω λαθος σημερα ξεκινα η ψηφοφορια για τα φυτεμενα.που τα βλεπουμε γιατι εψαξα και δεν βρηκα τιποτα
κι εγω κοιταξα αλλα δεν βρηκα κατι...μηπως δεν ανοιξε ακομη???:(
Μαλλον δεν εχει ανοιξει ακομη...
όλο προβλήματα βρε Γιάννη είναι αυτός ο διαγωνισμός :)
αμ το άλλο? που θέλουν και τη φωτογραφία μας δίπλα στο ενυδρείο? με τόσα μηνύματα που θα πάρουμε από τις ρωσίδες θαυμάστριες πάει.....δεν μας χώρισαν οι γυναίκες μας τόσα χρόνια με τα ενυδρεία....τώρα δεν γλυτώνουμε :D:D
Ευτυχώς που δεν πρόλαβα... :D:D:D
ποιός διαβάζει μετά το fan mail :smt029
Ανοιξε η ψηφοφορια στους κυβους Dennerle... http://all4aquarium.ru/en/events/dennerle-nanocontest-2013/entries
Πολυ δυνατες οι συμμετοχες...
Συγνωμη επρεπε να ειναι dennerle ο κυβος υποχρεωτικα?:rolleyes:
Το εβαλα και εγω,αντε καλη μας επυτιχια!
Χρηστος Ζ.
02-10-13, 00:26
απιστευτα ενυδρεια.
αντε να δουμε τι γινεται και στα μεγαλυτερα.
Ναι ειναι διαγωνισμος της Dennerle για τους κυβους της.
Το εβαλα και εγω,αντε καλη μας επυτιχια!
Εστειλες ενυδρειο,σε ποια κατηγορια?
Και η γυαλα, και το φωτιστικό και το φιλτράκι... :D
παιδια ανοιξε η ψηφοφορια για τα φυτεμενα
Ελα,οποιος εχει βαλει συμμετοχη να ενημερωσει ποιο ειναι το ενυδρειο του ωστε να το ενισχυσουμε με καμια ψηφο...:D
Ελα,οποιος εχει βαλει συμμετοχη να ενημερωσει ποιο ειναι το ενυδρειο του ωστε να το ενισχυσουμε με καμια ψηφο...:D
107!!!! αλλος????:D:D
Ναι ειναι διαγωνισμος της Dennerle για τους κυβους της.
Εστειλες ενυδρειο,σε ποια κατηγορια?
Στα βιοτοπικα
Ψηφισα μολις το 107 (nikosn) και το 127 (nicpapa)...
Ψηφισα μολις το 107 (nikosn) και το 127 (nicpapa)...
Ετσι μαρεσει τιμια πραματα!!!Σευχαριστω μητσο!!
Ειναι θεμιτο ρε παιδια,γι αυτο και βγαζουν την ψηφοφορια κοινου για να γινει νταλαβερι και να εχει επισκεψιμοτητα το ολο event...;)
Ελατε βιοτοπικαριοι βιαστείτε,λιγες μερες εμειναν... :smt110
Μηπως πρεπει να πει ο καθενας το νουμερο συμμετοχης του για να τον ψηφισουμε;
Οι φυτεμενοι ειστε 2 απ οσο ξερω,και εχω αναφερει τα νουμερα σας ανωθεν.
Οσο για τους βιοτοπικους δεν εχουν δημοσιευθει ακομα αφου υπαρχει περιθωριο μεχρι τις 10 του μηνα.
Α οκ νομιζα ηταν και σλλοι στα φυτεμενσ.θα περιμενουμε κ
αι τους αλλους
Dimitris77
03-10-13, 23:12
Kαποιος που να μπορει να βοηθησει στην φωτογραφηση υπαρχει?Καμια μηχανη της προκοπης?:smt043
Κουραμπιές
04-10-13, 00:44
Eγω δεν βρηκα φωτοχαλια εδω, προσπαθησα λιγο με το πανοραμα του iphone, θα το τελειοποιησω αυριο βγαζωντας κιαλλες καλυτερες, ε αν δεν την δεχτουν τοτε ακυρη η συμμετοχη μου δεν μπορω να κανω κατι.
Τελικα δεν θα στειλω απ' οτι φαινεται. Αλλαγη νερου, πιο "βιοτοπικο" στησιμο, το ενυδρειο να γυαλιζει, αλλα απο φωτογραφια, δεν μπορεσα να βγαλω καποια που να με ικανοποιει. Αλλο ενυδρειο βλεπω με τα ματια μου, αυτο που πραγματικα θελω να στειλω, αλλο βλεπω στις φωτογραφιες. Ηταν να ερθει και ενας φιλος μου με μηχανη της προκοπης, αλλα στραβωσε η δουλεια.
Μην κολλατε εκει ρε παιδια...
Η συμμετοχη ειναι το θεμα,οχι ποσο καλοι φωτογραφοι ειμαστε.
Εξαλλου υπαρχουν αλλες 5 μερες ακομα για τις συμμετοχες,μια καλη θα την βγάλετε.
Ενταξει ρε συ, σιγορα δεν με νοιαζει η πρωτια, αλλα ηθελα να στειλω κατι που θα μου αρεσει κι εμενα. Αν δεν μου αρεσει αυτο που βγαινει στη φωτογραφια, τι να κανω?
Να βγαζεις συνεχως και να πειραματιζεσαι με τις ρυθμισεις της μηχανης μεχρι να τα καφερεις...
Δες και εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46281
Ξερω βρε, ετσι κι αλλιως για να βγαλω μια καλη φωτογραφια, βγαζω απειρες. Αλλα με τις compact, τα αποτελεσματα δεν εινα παντα τα καλυτερα. Δεν ξερω, ισως προσπαθησω και αυριο, αλλα δεν βλεπω φως.
Μα το θεμα που σου εβαλα ειναι για να δεις ποσο μικρη διαφορα εχει στο τελικο αποτελεσμα η κομπακτ με την dslr.
Αρκει να πειραματιστεις λιγακι...
Εγω δανειστηκα μια φιλου τραβηξα 1500 μεχρι να βρω μια καλη κα παλι τπτ...αμα δεν το χεις ετσι ειναι:D:D
Μα το θεμα που σου εβαλα ειναι για να δεις ποσο μικρη διαφορα εχει στο τελικο αποτελεσμα η κομπακτ με την dslr.
Αρκει να πειραματιστεις λιγακι...
Εχω πειραματιστει πολυ στο παρελθον και με τις 2 compact που εχω στο σπιτι, αλλα παλι κατι λειπει. Κατι δεν μου καθεται καλα. Πολυ απλα, αλλο ευδρειο βλεπω, αλλο βγαζω. Αυτο που βλεπω δεν εχω καταφερει να το βγαλω ποτε να πω την αληθεια.
το ιδιο προβλημα εχουμε,σε βλεπω και σενα με 2-3 χιλιαδες φωτο για να βρεις μια καλη
Τελικα δεν θα στειλω απ' οτι φαινεται. Αλλαγη νερου, πιο "βιοτοπικο" στησιμο, το ενυδρειο να γυαλιζει, αλλα απο φωτογραφια, δεν μπορεσα να βγαλω καποια που να με ικανοποιει. Αλλο ενυδρειο βλεπω με τα ματια μου, αυτο που πραγματικα θελω να στειλω, αλλο βλεπω στις φωτογραφιες. Ηταν να ερθει και ενας φιλος μου με μηχανη της προκοπης, αλλα στραβωσε η δουλεια.
+-3+-3+-3+-3
Βγαλτο οπως ειναι στην πραγματικοτητα κι οτι γινει.
Καθαρισε μονο το μπροστινο τζαμι. (ετσι κι αλλιως το κανεις αυτο πιστευω, για να βλεπεις καθαρα τη μπιχλα μεσα :D)
Ελαχιστες αλλαγες εκανα, δεν ηθελα να ενοχλησω τα ψαρια ετσι κι αλλιως. Αλλα δεν βγαινει κατι της προκοπης, αλλα θα κανω μια προσπαθεια και αυριο μαλλον. Και δεν εχει μπιχλα μεσα! :D
Ε τι βιοτοπικο ειναι χωρις μπιχλα?
Σαν να μη μας τα λες καλα :D
Ε τι βιοτοπικο ειναι χωρις μπιχλα?
Σαν να μη μας τα λες καλα :D
lol:D
ρε θοδωρη,αποκλειεται να μην εχεις βγαλει μια καλη φωτο εστω και με την κομπακτ.στη χειροτερη στειλε οποια σου αρεσει περισσοτερο.η ανοιξε ενα θεμα και βαλε μερικες,να γινει μια πρωτη ψηφοφορια εδω:D
υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να κρινεις τα ενυδρεια σου πολυ αυστηρα.πιο αυστηρα αποτι πρεπει.(οπτικα)
απο τυχη και μονο,θα πρεπει ναχει βγει εστω μια καλη....εκτος αν εχεις παρκινσον...:D
+-3+-3+-3+-3
Βγαλτο οπως ειναι στην πραγματικοτητα κι οτι γινει.
Καθαρισε μονο το μπροστινο τζαμι. (ετσι κι αλλιως το κανεις αυτο πιστευω, για να βλεπεις καθαρα τη μπιχλα μεσα :D)
Ακυρο το ποστ και τα προσκυνηματα.
Δεν διαβασα καλα.
Νομιζα οτι εγραφες οτι σε ενοχλουσε να στησεις το ενυδρειο διαφορετικα απο οτι ειναι πραγματικα, για να παρει μερος.
Εσυ απλα δεν μπορεις να βγαλεις φωτο καλη
:D
Χεχε! :D
Κατι τετοιο συμβαινει. Αλλα να πω την αληθεια βαρεθηκα να βγαζω φιλτρα κλπ για να προσπαθησω ξανα. Που θα παει, θα γινει μεχρι το τελος της προθεσμιας :D
Dimitris77
07-10-13, 09:53
Εγω βαρεθηκα να βαζω φυλλα και λιμνοβιουμ και να τα ξαναβγαζω καθως και να κλεινω και να ανοιγω τα φιλτρα για να μην μου κουναει η ροη του νερου το ντεκορ......και δουλεια δεν εκανα ακομη....
Κουραμπιές
08-10-13, 07:48
Εγω βαρεθηκα να βαζω φυλλα και λιμνοβιουμ και να τα ξαναβγαζω καθως και να κλεινω και να ανοιγω τα φιλτρα για να μην μου κουναει η ροη του νερου το ντεκορ......και δουλεια δεν εκανα ακομη....
Mια απτα ιδια λογω αιωρουμενων πιο πολυ και σωματιδιων. Εβγαλα αυτην χτες, την εστειλα μουπαν thanks οποτε μαλλον την δεχτηκαν, οτι γινει. :D :D
http://img167.imagevenue.com/loc1121/th_210904123_IMG_3794_122_1121lo.JPG (http://img167.imagevenue.com/img.php?image=210904123_IMG_3794_122_1121lo.JPG)
Κουραμπιές
08-10-13, 11:28
Χαιρομαι. Να ρωτησω για την ψηφιση στα φυτεμενα κανουμε register και αριστερα απο καθε ενυδρειο βαθμολογουμε με αστερια ετσι; Αυτο ειναι το voting? ψηφισα και εγω τους συμφορουμητες και καποια αλλα αξιολογα που υπηρχαν.
Αυριο ληγει η προθεσμια ή σημερα ειναι η τελευταια μερα για τα βιοτοπικα? Γιατι βλεπω γραφει "before october 10th".
Ok. Γιατι εχω σκοπο να στειλω αυριο και το ειδα τωρα και με εβαλε σε σκεψεις.
μην μας τρελαίνεις!! και ακομα δεν εχω κάνει τιποτα!! ολα το βραδυ θα γινουν..αλλαγες ιστορίες!
Κλεόβουλος
09-10-13, 10:18
:smt051 για τεχνικούς λόγους εγώ την άλλη φορά :smt022
Η εγγραφή μου έγινε δεκτή κατηγορία βιοτοπικά Ν Αμερικής!!!!!!!!!!ΠΑΙΔΙΑ την ψίφο σας:D:D:D:D:D:D
Νικο και Nicpapa σας 10αρισα..........!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:smt025
Και η συμμετοχή του butterfly έγινε δεκτή στα βιοτοπικα για το 500αρι..!
Dimitris77
09-10-13, 17:44
Δεν μπορω να βρω καλη μηχανη ουτε καποιον να βοηθησει οποτε ειμαι εκτος.
Στειλε την καλυτερη που εχεις ρε συ...
Ειπαμε η συμμετοχη ειναι αυτη που αξιζει.
Dimitris77
10-10-13, 00:27
Εστειλα και περιμενω να δω αν θα φαω πορτα η θα δεχτουν την συμμετοχη.
Dimitris77
10-10-13, 00:57
Μαλιστα κυριε κριτα!!Σου γραψανε και κειμενακι διπλα στην μουτσουνα σου....
Συμμετοχη εληφθη απο εδω.
Nickthefish
10-10-13, 20:20
Πήραμε το ο.κ απο τους Ρώσσους... Καλη επιτυχία σε ολους μας!
Ε ρε κλασικοι Ελληνες......
Στο παρα πεντε. :D
Εχουμε ξεπερασει τις 10 συμμετοχες στα βιοτοπικα απο Ελλαδα,ισως φτασουμε και στις 15.
Καλη επιτυχια παιδια!
μπηκε και το δικό μου...δυστηχώς οχι οπως θα το θελα..με οχι τοσο καλες φωτός..αλλα τουλαχιστον μπηκα για τη συμμετοχη...καλη επιτυχία σε ολους
Στο παρα πεντε. :D
Εχουμε ξεπερασει τις 10 συμμετοχες στα βιοτοπικα απο Ελλαδα,ισως φτασουμε και στις 15.
Καλη επιτυχια παιδια!
Άλλος ένας κλασικός στη λίστα :D
Για να δούμε...ακόμα δεν ξέρω αν με δεχτήκανε, αλλα τέτοιες ώρες...
Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλη επιτυχια και σε σενα...;)
Στο παρα πεντε. :grin:
Καλη επιτυχια παιδια!
Να φυλαξετε και τις αποδειξεις αγορων, να μη γινει κανενα ελεγχος αργοτερα στο εκκαθαριστικο :D
Ανοιξε και η ψηφοφορια στους βιοτοπους... http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2013/entries
Κουραμπιές
11-10-13, 18:15
Αν και τα βλεπω απο κινητο, φοβερες συμμετοχες εχω παθει πλακα. Θα τα δω απτο pc. Γραψτε νουμερα του καθενος για να ξερουμε. Στην δικια μου την κανανε την πατατα τους, βαλανε την φωτο πιστοποιησης οτι το ενυδρειο ειναι δικο μου και αφησαν μια αλλη κοντινη των ψαριων εκτος. :p δημητρηηηηηηηη κανε κατι!!! :D
nikolakis94
11-10-13, 18:19
Ωραιες η φωτο σου κουραμπιε.Εκει που εψαχνα τα ενυδρεια λεω απο μεσα μου να βρω και του κουραμπιε.Με το που τελειωνω την σκεψη τσουπ σε βρηκα
Κλεόβουλος
11-10-13, 18:33
Γραψτε νουμερα του καθενος για να ξερουμε.
άντε να ρίχνουμε ψηφουλάκια! :)
nikolakis94
11-10-13, 18:39
Κατηγορια Africa:
No.4 ->Κουραμπιες Nirvana
Νο.5 ->Saxlina Volcano cave
Νο.12 ->kouman Lake Tanganyika
No.15 ->Nazgul Lake Tanganyika
A ρε κουραμπιε,εγινες και διασημος.
Θα διευθετηθεί σε λιγο.
Γεμισατε την Αγια Πετρουπολη λιθαρια ρεεεεεεε.....:D
Κουραμπιές
11-10-13, 18:51
Ευχαριςτω αγορινααα!! Οτι καταφερε το iphone με το panorama mode και ενα xperia. Του πεταλουδα δεν αναγνωρισα. Θα ριξω ψηφουλακια μετα στο σπιτι να το χαρω απο εδω δε λεει. Γραφτε γραφτε ναχουμε τη λιστα ψηφων χαχαχα. Παντως αξιζουν πολλα ενυδρεια, ειδικα καποια αμαζονιου ειναι κλαμα!!
A ρε κουραμπιε,εγινες και διασημος.
Θα διευθετηθεί σε λιγο.
Γεμισατε την Αγια Πετρουπολη λιθαρια ρεεεεεεε.....:D
Βρε λες; Αστο ετσι χαχαχαχχα.
Κλεόβουλος
11-10-13, 19:02
Κατηγορια Africa:
No.4 ->Κουραμπιες Nirvana
Νο.5 ->Saxlina Volcano cave
Νο.12 ->kouman Lake Tanganyika
No.15 ->Nazgul Lake Tanganyika
Στα αφρικάνικα έχει μερικά υπέροχα!
Τα δικά μας νομίζω ότι θα πάνε πολύ καλά αν είναι αντικειμενικοί οι κριτές.
(ο άλλος έβαλε 20 μονοδάχτυλους σε 150 λίτρα!)
Βάλτε βρε παιδιά και τις συμμετοχές των άλλων κατηγοριών.
gianniwpopi
11-10-13, 19:05
το νουμερο 26 πρεπει να ειναι του platy
nikolakis94
11-10-13, 19:11
Οποιος βρει και αλλα ελληνικα να τα βαλει στην λιστα να κανουμε μια λιστα με ολες τις ελληνικες συμμετοχες.
Dimitris77
11-10-13, 19:12
No36 ενυδρειαρα και δισκαρες!!!:D:smt030:smt030
:P:P
nikolakis94
11-10-13, 19:14
No36 ενυδρειαρα και δισκαρες!!!:D:smt030:smt030
:P:P
Δικο σου να φανταστω:D
Dimitris77
11-10-13, 19:17
Yes it is.:D
Νομιζω το 17 του stanle ειναι
Κλεόβουλος
11-10-13, 19:19
Δημήτρη
γράψε μας τη λίστα με τις ελληνικές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.
Για να τις προσέξουμε ιδιαίτερα :rolleyes:
Εν μπορω καλε μου...:roll:
Κριτης ειμαι...:rolleyes:
Κλεόβουλος
11-10-13, 19:34
:smt019
και οι κρίνοντες κρίνονται :D
Παντως απο αυτα που δεν εχετε αναφερει υπαρχει το ενυδρειο του Bout,του butterfly,του Nickthefish,του Κουμαν,και ολο και καποιους ξεχναω...;)
Nickthefish
11-10-13, 19:37
Το 22 απο εμένα κύριοι(south America)...η ψήφος σας πολύτιμη... Χαίρομαι πάντως που είχα βοήθεια απο παιδιά απο το forum,που γνωρίζω ελάχιστα και χωρίς να έχουν κανένα κέρδος μου πρόσφεραν απλόχερα υλικά για το στήσιμο του ενυδρείου μου.Ο λογος για rotbetta και platy που κατανοούν ότι κάνουμε χόμπι και όχι πρωταθλητισμό! Σας ευχαριστώ ολους!
Τωρα που τα κοιταω υπαρχουν μερικα εξαιρετικα δειγματα βιοτοπικων,υπαρχουν και μερικα νεοστημενα που φαίνονται οτι στηθηκαν για την φωτογραφιση και ειναι αχαρα.
Τα Ελληνικα ενυδρεια ειναι πραγματικα πολυ ομορφα.:smt041
Υστερει η Αυστραλια που εχει φτωχα και ψιλολαθος ενυδρεια...:(
Εχω πολυ δουλεια να ριξω...Ε ρε ξενυχτι που θα πεσει την επομενη βδομαδα.:smt095
35. Rio Ucayali, blackwater jungle creek ->thab
21. Thailand betta ->Butterfly
Αυτός (λογικά ο ιδιος είναι) που έστειλε κάτι του ενός λίτρου για ενυδρεία και του τα δέχτηκαν κιόλας... τι να πω;
Καλή επιτυχία σε όλους! Αν και ο ανταγωνισμός φαίνεται σκληρός είναι καλό και μόνο να υπάρχουν συμμετοχές.
Εχω πολυ δουλεια να ριξω...Ε ρε ξενυχτι που θα πεσει την επομενη βδομαδα.:smt095
ναι,πεσμας οτι δε σου αρεσει κιολας:D
Δεν λεω,τιμη μου ειναι να αποτελώ μερος της επιτροπης,απλα ερχεται σε μια περιοδο που ο χρονος μου ειναι εκνευριστικά λιγος και πολυτιμος...
Πολλά νεοστημένα..... μετρησα 14 ... :D
Ειλικρινα τωρα,αν αναλογιστείτε οτι ειναι ενας παγκοσμιας κλασης διαγωνισμος και εχουν στειλει καμια 20 χωρες συμμετοχες,βλεποντας τις ελληνικες συμμετοχες και το επιπεδο τους μονο χαμογελο ικανοποίησης μπορεις να εχεις για το επιπεδο μας.
Μπραβο στα παιδια που εκαναν τον κοπο να στειλουν στα φυτεμενα και τα βιοτοπικα.
Και ευχαριστω και μερικους που το εκαναν μονο και μονο για χαρη μου.;)
παντως ειναι πολλα που ειναι πανεμορφα κιεχεις δικιο ντιμη θαναι δυσκολη δουλεια.ειδικα τα black water:pμου αρεσε ομως κιεκεινο με τα ραμιρεζια:D
αντε καλη επιτυχια σε οσους πηραν μερος:)
δεν ειδα altum σε κανενα,μηπως υπαρχουν και δεν το προσεξα?
ελπιζω να μην υπαρχουν ουτε στον επομενο διαγωνισμο και να ειναι μονο το δικο μου:D
λεμε τωρα...:rolleyes:
Στα αφρικάνικα έχει μερικά υπέροχα!
Τα δικά μας νομίζω ότι θα πάνε πολύ καλά αν είναι αντικειμενικοί οι κριτές.
(ο άλλος έβαλε 20 μονοδάχτυλους σε 150 λίτρα!)
Βάλτε βρε παιδιά και τις συμμετοχές των άλλων κατηγοριών.
Παιδεια ειμαι και γω εδω:smt041 Zair -> 11. Lake Tanganyika Kasanga biotope
Κάποια ενυδρεία είναι πραγματικά απίστευτα..
Συγχαρητήρια σε όλους!
Όσο για τον εξοπλισμό μου που φαίνεται στη βασική φωτογραφία...ουδέν σχόλιο..:smt021
Υπεροχα τα rainbow σου...
το 26 παιδια δικο μου ειναι..δυστηχώς δεν μου ηρθαν τα πράγματα οπως τα ηθελα αλλα δεν πειράζει..σημασία εχει η συμμετοχή για μενα..
φανταστικά ενυδρεία και στην αφρική και γενικώς στα βιοτοπικα
Και το 37 Ελληνικο ειναι...;)
Και το 12. Orinoco River του Γιώργου επίσης.
Κουραμπιε,εισαι ετοιμος...
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμός!!!
Η συμμετοχή είναι το παν...!!!
μονο και μονο για την συμμετοχη αξιζει,,,,,ειναι σημαντικο να βλεπουν οτι στην χωρα μας ειμαστε αρκετοι που λατρευουν το αθλημα,,,
το 37 ειναι η δικια μου προσπαθεια,,,,,καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια απο ελλαδα
Το 16% των ενυδρειων ειναι Ελληνικα!:D
Κουραμπιές
11-10-13, 23:04
Αν ξεχασα καποιον απο οσους εχουν ειπωθει μεχρι τωρα χιλια συγγνωμη ζαλιστικα, νομιζω οτι ταγραψα ολα παντως. Συμπληρωστε οποιος ξερει για αλλο ενυδρειο την παρακατω ..."φορμα". :D :D :D
Φοβερες συμμετοχες παντως εχω μεινει αναυδος πολλα συγχαρητηρια σε ολους!!!! :) :) :)
Kατηγορια America:
No.12 > no_name "Orinoco river"
No.22 > Nickthefish "Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil"
No.35 > Thab "Rio Ucayali, Blackwater jungle creek"
No.36 -> Dimitris77 "Amazon Basin"
No.37 > Thanos459 "Amazon River"
Κατηγορια Africa:
No.4 > Κουραμπιες "Nirvana"
Νο.5 > Saxlina "Volcano cave"
No.11 > Zair "Lake Tanganyika Kasanga Biotope"
Νο.12 > kouman "Lake Tanganyika"
No.15 > Nazgul "Lake Tanganyika"
No.26 > Platy "Autumn Underwater"
Κατηγορια Eurasia:
No.21 > no_name "Thailand Betta"
Τα ερωτηματικά, όπως και το Thailand Betta, είναι του no_name πια (πρώην Butterfly).
Βάλε και το 37, κάτω κάτω στην προηγούμενη σελίδα.
Κουραμπιές
11-10-13, 23:12
Τα ερωτηματικά, όπως και το Thailand Betta, είναι του no_name πια (πρώην Butterfly).
Βάλε και το 37, κάτω κάτω στην προηγούμενη σελίδα.
Toβαλα το 37 δεν πατησα εντλερ. :D Ok αλλαζω και τα ονοματα....μισο....οοοκκκ :D
18 s. america stanlee
10 s. america BOUT
26 africa platy
Και 1-2 κατι μου θυμίζουν...Θα δουμε.
Κλεόβουλος
12-10-13, 08:28
Kατηγορια America:
No10> BOUT
No.12 > no_name "Orinoco river"
No.18 > stanlee
No.22 > Nickthefish "Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil"
No.35 > Thab "Rio Ucayali, Blackwater jungle creek"
No.36 -> Dimitris77 "Amazon Basin"
No.37 > Thanos459 "Amazon River"
Κατηγορια Africa:
No.4 > Κουραμπιες "Nirvana"
Νο.5 > Saxlina "Volcano cave"
No.11 > Zair "Lake Tanganyika Kasanga Biotope"
Νο.12 > kouman "Lake Tanganyika"
No.15 > Nazgul "Lake Tanganyika"
No.26 > Platy "Autumn Underwater"
Κατηγορια Eurasia:
No.21 > no_name "Thailand Betta"
Συμπληρώστε όποιο γνωρίζετε ;)
Εχει κατι ενυδρεια διαμαντια παντως!
Τελικα χαρηκα που συμμετεχω στο διαγωνισμο :D
Καλημέρα στους φίλους και συνγχομπίστες.
Έχουμε πολύ δυνατά ενυδρεία στη κατηγορία βιοτοπικών:smt041:smt041:smt041:smt041 ΜΠΡΑΒΩ σε όλους τους συμμετέχοντες σας 10άρισα όλους!:D:D:D
Η λίστα που έκανε ο Κλεόβουλος είναι η σωστή.....άντε ψηφίστε να τους τρελάνουμε!!!!!!!!!!!:smt030:smt030:smt030
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες πολύ ωραία ενυδρεία. Ψηφίζουμε Ελλάδα :smt041:smt041:smt041
konstantinos-z
12-10-13, 12:43
καλη επιτυχια σε ολους...!!!!!!!!!:smt041:smt041
απο τα φυτεμενα πια ειναι "δικα μας" ρε παιδια???
ΥΓ θα παω να "ψηφισω" και απο το μαγαζι....;)
ChocolatePuma
12-10-13, 13:53
Καλή επιτυχία σε όλους σας!!!
(εριξα μια γρηγορη ματια...και μερικά ΑΛΛΩΝ (οχι απ τα "δικά μας τα παιδια") είναι Α.πραγματικά στολίδια :smt041- Β. υπάρχουν φυσικά κι άλλα...:smt030)
konstantinos-z
12-10-13, 14:01
το 10 απο Ν. Αμερ... δεν ειναι "δικο μας"????????
το 10 απο Ν. Αμερ... δεν ειναι "δικο μας"????????
Δικό μας είναι του Γιάννη (BOUT):D:D:D
Στολίδι είναι!:smt041
Εγώ μας ψήφισα Όλους!!!!!!!
Προσφέρω 50 ευρώ σε όποιον επιλεγεί για την τελική φάση του διαγωνισμού, για να μειώσει τα έξοδά του για να πάει...!!!!
Ο Βαρδινογιάννης δίνει τα καύσιμα Για τα πολεμικά αεροπλάνα που θα πετάξουν στην παρέλαση,Αλλά εσύ είσαι ο χορηγος μας!!!!!!!
Ο Βαρδινογιάννης δίνει τα καύσιμα Για τα πολεμικά αεροπλάνα που θα πετάξουν στην παρέλαση,Αλλά εσύ είσαι ο χορηγος μας!!!!!!!
Ο καθένας βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.
εγω βάζω τα κεφτεδεκια για το ταξιδι. λεφτά δεν εχω..
Δεν κανετε και του κριτη τα εξοδα...:smt114
εγω βάζω τα κεφτεδεκια για το ταξιδι. λεφτά δεν εχω..
Φτιάξε καλύτερα Χούμους με Ρεβύθια, ταχίνι κ.α :p :p :p
Ωραία να πάμε λεφτά έχουμε, φαΐ γιΑ το δρόμο καμία χιλιάδα ψήφοι Μας έμειναν...
Και ένας τραπεζικός λογαριασμός να βάλουμε τα λεφτά...:smt031zw
Παιδιά η βαθμολογία στα φυτεμένα βγήκε!απίστευτοι οι Τούρκοι, τέλεια ενυδρεία,αλλά η Αφρική πρέπει να γίνει ελληνική!!!
Βαζετε και κανενα λινκ απο αυτα που λετε γιατι ψαξιμο τετοια ωρα δεν παιζει
http://all4aquarium.ru/en/events/plant-design-contest-2013/entries
Κουραμπιές
21-10-13, 03:51
Πωπωπωπω χαζεψα με τα φυτεμενα. Καποια βεβαια δεν μπορω να καταλαβω πως ανεβηκαν ψηλα, βλεπεις του νικου σαν οαση εκει που ειναι. Μουκανες εντυπωση που δεν διαλεξαν ως νικκητηριο (χωρις θεση) το τριτο σε σειρα ψηφοφοριας.
Dimitris77
21-10-13, 23:02
Dimi εχουμε καμια εξελιξη???
Mαλλον για αυριο τα πανε τα αποτελεσματα...
Ηδη κλειδωσε η προσβαση στα βιοτοπικα για να ανεβασουν τις βαθμολογιες.
Έτσι φαίνεται πάει για αύριο...υπομονή λοιπόν...
Dimitris77
22-10-13, 09:28
Βγηκανε οι βαθμολογιες στα βιοτοπικα.:)
South America
13. Amazon river - BOUT
John Boutos (Chrisoupoli Kavalas, Greece)
Jury votes:: 322.96
User votes:: 62.50
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_36-1.jpg
14. Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil - Nickthefish
Nikos Marinos (Athens, Greece)
Jury votes:: 322.95
User votes:: 54.75
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_60-1.jpg
16. Orinoco River - no_name
George Pantazopoulos (Athens, Greece)
Jury votes:: 315.27
User votes:: 53.00
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_43-1.jpg
17. Rio Ucayali, blackwater jungle creek - Thab
Thanos Bonias (Patras, Greece)
Jury votes:: 313.55
User votes:: 53.00
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013101-1.jpg
21. Amazon basin - Dimitris77
Dimitrios Nikos (Athens, Greece)
Jury votes:: 303.32
User votes:: 47.75
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013103-1.jpg
25. Rio Lago Nhamundá
Stelios Litsios (Orestiada, Greece)
Jury votes:: 297.51
User votes:: 50.00
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_52-1.jpg
26. Amazon river - Thanos459
Thanasis Papachristopoulos (Athens, Greece)
Jury votes:: 296.59
User votes:: 50.28
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_107-1.jpg
Africa
7. Lake Tanganyika - kouman
Sakis Koumantzelis (Tirnavos, Greece)
Jury votes:: 339.11
User votes:: 62.25
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_40-1.jpg
11. Lake Tanganyika Kasanga biotope - Zair
Nikos Gletos (Larisa, Greece)
Jury votes:: 330.20
User votes:: 51.75
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_39-1.jpg
12. Lake Tanganyika - Nazgul
Theodoros Kartsanas (Thessaloniki, Greece)
Jury votes:: 329.28
User votes:: 56.25
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_61-1.jpg
19. Autumn Underwater - Platy
Tasos Fassaris (Athens, Greece)
Jury votes:: 305.71
User votes:: 49.00
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013100-1.jpg
20. Volcano cave - Saxlina
Stavros Amanatidis (Thessaloniki, Greece)
Jury votes:: 300.93
User votes:: 43.85
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_18-1.jpg
25. Nirvana - Κουραμπιες
Spyros Stavropoulos (Serres, Greece)
Jury votes:: 265.84
User votes:: 37.69
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_17-1.jpg
Eurasia
28. Thailand betta - no_name
George Pantazopoulos (Athens, Greece)
Jury votes:: 269.34
User votes:: 43.16
http://all4aquarium.ru/sites/default/files/biotope-aquarium-c2013_57-1.jpg
Συγχαρητηρια παιδια για τα εξαιρετικα πλασαρισματα που ειχατε!
Αν και κριτης θεωρω πως μερικα ενυδρεια,μεταξυ αυτων και αρκετα Ελληνικα αδικηθηκαν απο την βαθμολογια.
Το ιδιο συνεβει και στα φυτεμενα που η ταση παγκοσμιως πλεον ειναι τα τοπια ξηρας και ετσι αδικουνται οι υπεροχοι υποβρυχιοι κηποι οπως των 2 Νικων που εστειλαν απο εμας!
Και παλι συγχαρητηρια παιδια!
Σε λιγες ωρες θα ανεβουν και τα σχολια των κριτων.
Κλεόβουλος
22-10-13, 10:04
Μπράβο σε όλα τα παιδιά!!!
Κι εγώ πιστεύω ότι αρκετά ενυδρεία μας αδικήθηκαν (δεν είχαμε και αρκετές ψήφους κοινού).
Πολλά συγχαρητήρια και στους αγαπημένους μου αφρικάνους που μας εκπροσώπησαν επάξια :smt041
Τα συγχαρητήριά μου σε όλους για τη συμμετοχή τους! Και να αδικηθήκαμε απαρατήρητοι δεν περάσαμε!
Κουραμπιές
22-10-13, 13:14
Πολλα συγχαρητηρια σε ολους. Οντως και εγω με το δικο μου ματι, πιστευω καποια αδικηθηκαν σε σχεση με ξενα, ειδικα στην αμερικη. Oντως εγω ευχαριστημενος ειμαι, αλλωστε ποιο σημαντικο ειναι τα σχολια των κριτων, για να δουμε τι θελει διορθωση. :) :)
Εδω ολα http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2013/entries
Νομιζω θα δημιουργησουμε παραδοση στους βιοτοπους.
Και εχουμε μελλον να γινουμε ακομα καλυτεροι απο οτι ειμαστε, γιατι φαινεται να προσεχουμε αυτη την παραμετρο στα ενυδρεια μας, περισοτερο απο αλλες χωρες ως ενυδρειακη κοινοτητα.
Δεν κοιταμε τα ενυδρεια της μια στιγμης, οσο διαρκει μια φωτογραφια. (Για τα φυτεμενα high end λεω. Κακα τα ψεμματα συνηθως αυτα τα ενυδρεια δεν κρατανε πολυ -οχι τουλαχιστον οπως φαινονται στις φωτο- και δεν στηνονται για τα ψαρια)
αλλωστε ποιο σημαντικο ειναι τα σχολια των κριτων, για να δουμε τι θελει διορθωση. :) :)
Και εγώ τα σχόλια περιμένω... οι θέσεις μου είναι παντελώς αδιάφορες.
Πολλά συγχαρητήρια και στους αγαπημένους μου αφρικάνους που μας εκπροσώπησαν επάξια :smt041
Ευχαριστουμε :D
Παντως, οπως αναφερει και ο Σπυρος, αν αναλογιστουμε οτι τα ενυδρεια που στειλαμε ειναι ενυδρεια που τρεχουν ακομα και χρονια με σκοπο να ζουν καλα τα ψαρια μας και δεν στηθηκαν απλα για ενα διαγωνισμο, μια χαρα ειμαστε. Δε νομιζω τα παιδια που εστειλαν απο εδω (οπως και εγω) να πειραξαν και τιποτα στα ενυδρεια τους, για να βγαλουν απλα μια φωτογραφια. Και αυτο ειναι που μετραει για εμενα περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.
Nickthefish
22-10-13, 13:53
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά...τα λογια είναι περιττά όπως λέει και η Μαρινέλλα... Κανονιστε να τους διαψευσουμε στο best of discus 2014.
Συγχαρητήρια και από μέρους μου σε όλους...
Πιστεύω ότι στην κατηγορία μας ήταν οι περισσότεροι Ρώσοι, οπότε υπήρχε και μια τάση ψήφου πιστεύω...από κει και πέρα εμείς χωρίς καμια ιδιαίτερη προετοιμασία Και Διαφήμιση κατεβήκαμε για το χαβαλέ μας...
Ας είναι λοιπόν, και του χρόνου με Υγεία!!!:cool:
Σχολια μην περιμενετε πολλα,οι διοργανωτες ειπαν στους κριτες να σχολιασουν 1 στα 3 ενυδρεια περιπου,αυτα που τους αρεσουν περισσοτερο.
Κουραμπιές
22-10-13, 17:53
Εεεε κριμα εγω και μαυτο το γνωμωνα μπηκα. Οκ. Πες μου τοτε θα το αντεξω. Δημοσια θελω τη γνωμη σου για το δικο μου. Κριτης εισαι μη λυπηθεις!! :D
Εχω σχολιασει ολα τα Ελληνικα...
Εχω σχολιασει ολα τα Ελληνικα...
Έχουν αναρτηθεί κάπου τα σχόλια?
Στον πινακα με τα ενυδρεια στα δεξια.
Ανεβαινουν σιγα σιγα ανα κριτη...
Τα συγχαρητήρια μου στους συμμετάσχοντες... :D
Γενικά είχαμε καλή συμμετοχή...
Δεν μου άρεσε ο διαγωνισμός αυτός... εγώ απο την μεριά μου απλά έβαλα την συμμετοχή μου με μια παλιά φώτο που ειχα αναρτήσει στο φόρουμ , δεν μου άρεσε γιατί δεν σχολιάζουν... :confused:
Και κλασικα στα φυτεμενα δεν διαχωρίζουν τα ενυδρεία με φυτά με το aquascaping στεριάς...
Συγχαρητήρια σε όλους κι από μένα
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην περίμενε τα σχόλια των κριτών..
Ντίμη σ' ευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσες για να σχολιάσεις τα ενυδρεία μας!
Μπραβο σε ολους οσους συμμετείχαν!! :p
Πολυ καλές θεσεις η Ελλαδα ... εχω ενθουσιαστει!!!! :smt020:smt041:smt041:smt041
ChocolatePuma
23-10-13, 09:25
Συγχαρητήρια σε ολους:D
Σχετικά με τα φυτεμενα...δεν μπορω να καταλάβω τη λογική να επιβραβευουν 'στεριες' μέσα σε ενυδρεια
Δάση & άγρια δύση στις πρώτες θέσεις!!!!!!:confused:
Alex_Salonica
23-10-13, 10:32
Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους τους συμμετέχοντες και του χρόνου με διπλάσιες συμμετοχές εύχομαι
Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα!
Dimitris77
25-10-13, 11:45
Dimi τα σχολια σου εχουν αναρτηθει καπου η δεν τα εχουν ανεβασει ακομα?
Δεν εχουν ανεβει ακομα τα σχολια για τα ενυδρεια,μονο το σχολιο μου για τον διαγωνισμο.Στα δεξια ειναι...
Ξεκινησαν να ανεβαινουν και τα σχολια μου για τα ενυδρεια...
Δεν εχουν ανεβει ακομα τα σχολια για τα ενυδρεια,μονο το σχολιο μου για τον διαγωνισμο.Στα δεξια ειναι...
Δημήτρη γιατί δεν μας λες εδώ τι σχολίασες??? Το ίδιο είναι!!! :p
Eισαι ανυπόμονος ε...
Μπορεις να δεις τον σχολιασμο για τον betta σου,εχει ανεβει ηδη.:D
Τα υπολοιπα εως την δευτερα πιστευω θα εχουν ανεβει...
Eισαι ανυπόμονος ε...
Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, λογικό δεν είναι??? :smt119
Nice home for your betta, I would prefer the wild morph, also the Eichhornia crassipes is from South America.
Δεν ήξερα ότι το Eichhornia crassipes είναι από Νότια Αμερική...
Όσο για την άγρια μορφή, ήδη έχω ξεκινήσει και ψάχνομαι!!!
Γι αυτο εχεις εμας εδω για να στα λεμε και να μην ψαχνεις...:smt019
George ειναι απο νοτια αμερικη αλλα εχει εισαχθει και βρισκεται παντου σχεδον μεχρι και στην αφρικη.οποτε "βιοτοπικα" (πλεον) εισαι σωστος;)
εκτος αν το παρεις αυστηρα βιοτοπικα και θες μονο ενδημικα ειδη.
http://www.aquaticinvasions.net/2008/AI_2008_3_1_Tellez_etal.pdf
It was introduced into Asia at the end of the
XIX century through Japan and Indonesia (Ueki
et al. 1975) and became naturalized in rice fields
in the south and gradually extending northwards.
In Indonesia, there are references to its
appearance in Bogor where it was grown as an
ornamental in the Botanical Gardens (Backer
1951). Today it extends from the plains up to an
altitude of 1600 m. In India, it first appeared in
Bengal at the beginning of 1890, and is now
present throughout the country except in the
more arid western part of Rajasthan, in the
rugged regions of the north, and in Kashmir. It
has recently been cited in Taiwan (GISD 2005)
and mainland China (Jianquing et al. 2001).
George ειναι απο νοτια αμερικη αλλα εχει εισαχθει και βρισκεται παντου σχεδον μεχρι και στην αφρικη.οποτε "βιοτοπικα" (πλεον) εισαι σωστος;)
Αυτά να τα πεις στον κριτή μας.. χαχαχα
Kαι η λιμνη Βουλιαγμενης εχει black molly αλλα δεν τον λες και βιοτοπο τους ε...
Και το παρκο Τριτση εχει Οσκαρ αλλα ουτε αυτο το λες βιοτοπο τους...
ενταξει κοιτα,δεν ειναι λαθος αυτο που εγραψε ο ντιμης.εξαλλου ειναι διαγωνισμος και πρεπει να ειναι αυστηρα τα κριτηρια.
αλλα ουτε κιεσυ εισαι λαθος που το εχεις μεσα;)
Kαι η λιμνη Βουλιαγμενης εχει black molly αλλα δεν τον λες και βιοτοπο τους ε...
Και το παρκο Τριτση εχει Οσκαρ αλλα ουτε αυτο το λες βιοτοπο τους...
βρε ντιμη τι συγκρινεις τωρα κιεσυ?:D
αν θελουμε να το τραβηξουμε τοσο,κανενα ενυδρειο μας δεν ειναι βιοτοπικο γιατι δε βρισκεται στη χωρα που υποτιθεται οτι αντιγραφει:D
εξαλλου τα συγκεκριμενα φυτα δεν ειναι νεοεισαχθεντα σαυτες τις περιοχες,ειναι αρκετα χρονια.
κιεγω αν κανω ενα βιοτοπικο λιμνης πλαστηρα και βαλω κυπρινους τι παει να πει?οτι δεν ειναι βιοτοπικο επειδη πριν απο 60 χρονια ητανε δασος και δεν υπηρχε λιμνη?:mrgreen:αφου ζουνε εκει πλεον,ειναι ο βιοτοπος τους.
αλλα αυτα ισχυουνε για εμας εδω.ο διαγωνισμος ειναι αλλη φαση.
χωρις να σημαινει οτι ητανε λαθος η κριτικη σου βεβαια.ετσι ειναι οι διαγωνισμοι.δυο ανθρωποι βουτανε στο ιδιο ποταμι,ο ενας βλεπει ενα φυτο και ο αλλος δεν το βλεπει.τι θα κρινει ο καθενας?ο ενας θα πει οτι ειναι βιοτοπικο,ο αλλος οτι δεν ειναι.και οι δυο δικιο θα εχουνε απτη μερια του ο καθενας.
Nickthefish
27-12-13, 22:47
Μερικά απο τα βιοτοπικά ενυδρεία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό που έλαβε χώρα στη Ρωσσία μπορείτε να τα θαυμάσετε και σε έντυπη μορφή μέσα απο τις σελίδες του περιοδικού pet mall στην Αθήνα και απο αυτο μήνα είναι διαθέσιμο και στη Θεσσαλονίκη.Τα περιοδικά διατιθενται δωρεάν.Ευχαριστώ πολύ τους κατόχους των ενυδρείων για τη παραχώρηση των φωτογραφιών και τη βοήθεια τους στην υλοποίηση αυτού του άρθρου.Ελπίζω μέσα απο τις σελίδες αυτού του εντύπου κάποιοι απο τους αναγνώστες του,έστω και ελάχιστοι να καταφέρουν να δημιουργήσουν πιο σωστά ενυδρεία και να προσφέρουν οτι καλύτερο στους υδρόβιους φίλους μας!!
Ν.Μ
Dimitris77
27-12-13, 22:59
Bασικα ο Bleher εχει σχολιασει τα ενυδρεια μας....στο site του διαγωνισμου.
Bασικα ο Bleher εχει σχολιασει τα ενυδρεια μας....στο site του διαγωνισμου.
Ναι το είδα.. το δικό μου το έβγαλε άκυρο τελείως... :( :( :( :(
ελα μωρε,τι ξερει κιαυτος ο Bleher?σιγα.ολα απτα βιβλια του τα διαβαζει:D
+1000
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.