Επιστροφή στο Forum : γενητουρια.....
καλημερα σας.....χθες η θυλικια μου ξυφοφορινα γενησε.....τα μικρα κρυβονται στα βοτσαλακια του ενυδριου βγενουν καπου καπου κ κανουν καμια γρηγορη βολτα...κ κρυβονται παλι....τι τρωνε αυτα?πως ταφροντιζο??
Καλημέρα ! Αντε με το καλο φίλε ! Τι ταιζεις ; Αν έχεις flakes θα σου πρότεινα απλα να σπασεις να την κανεις θριψαλα και να ταιζεις πολλές φορές την μέρα :-)
φιλε μου φλαικς εχω...αλλα τα μικρα ειναι κρυμενα απο χθες λογικα θα βγουν καποιοα στιγμη επιφανια?για φαγητο??
αν εχουν επιβιωση θα βγουν,και τιποτα να μην ριξεις που λεει ο λογος
αυτα κατι βρισκουν και τσιμπολογανε.
δλδ θα ειναι μερες κρυμενα??
snakepanos
23-07-13, 10:50
Καλυτερα κριμένα ,,παρα να κοβουν βολτες,.
Θα βρουνε να φανε αυτα ,,οταν παρουν λιγο μπόι θα βγουν εξω και θα κοβουν βολτες χωρις φοβο.
Πυστευω να εχεις πολλα φυτα στο ενυδρειο σου ,,γιατι αν δεν εχεις θα τα φανε.
Τριβε τροφη και ολα θα πανε καλα.
εχεις κρυψωνες πολλες στο ενυδρειο σου?
αν εχεις θα τα βλεπεις καπου καπου να σκανε μυτη.αυτο θα γινετε για λιγες
εβδομαδες μεχρι να μεγαλωσουν λιγακι και να μην τα τρωνε τα μεγαλυτερα ψαρια
αν δεν εχεις κρυψωνες το πιο πιθανο ειναι να φαγωθουν τα μωρα σου.
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?και ποσα ψαρια εχεις μεσα?
125 λιτρα ειναι με 3υφοφορους κ μονομαχους εχω κανα 2 φυτα κ σημερα μου ηρθαν κ αλλα τριβο τροφη να πεση στον πατο?
ChocolatePuma
23-07-13, 11:04
Να σου ζήσουν
Τριψε την τροφή όσο περισσότερο μπορείς
Μονομάχους πόσους έχεις και τι; (Περιέργεια :D )
σορυυυ οχιιιι μονομαχους 3θφοφορους κ μολιιιιι!!!
Βρες λιγο κερατοφυλλο για να μπορουν να κολυμπουν στην επιφανεια με ασφαλεια, ωστε να μπορεις να τα ταϊσεις καλυτερα. Αν δεν υπαρχουν κρυψωνες και πολλα φυτα, δυσκολα θα επιβιωσουν απο xiphos και mollies. Μικρα και αρκετα γευματα τη μερα με καλα τρυμμενα flakes. Συχνες μετρησεις και αλλαγες νερου ανα 3 μερες θα ηταν πολυ καλα, γιατι τα νιτρικα σου θα φτασουν σε υψηλα επιπεδα με το συχνο ταϊσμα.
Καλη τυχη με τα μικρα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.