Επιστροφή στο Forum : Δαγκωματιές σε φυτά
παιδια καλημερα.....εχω ενα πελκο.....κ ωρησκο δαγωματιες σε καποιο απ τα φυτα μου (βαλισνεριες) νομιζω πως ο πελκο της κανει τι μπορο να κανω?
Τον ταιζεις λαχανικα? Αγγουρακι, κολοκυθακι ζεματισμενο για λιγο σε βραστο νερο για να βυθιζεται στο ενυδρειο.
http://i.imgur.com/n2L1utl.jpg
οχι κατι ταμπλετες μου ειχαν δωσει απ το πετ σοπ χρειαζεται λαχανικα??
Ναι χρειάζεται και φρέσκα λαχανικά στο διαιτολόγιο του..!(αγγουράκι-κολοκυθάκι ζεματισμενο ή και αρακά αλλά αποφλοιομενο) Για τις βαλισνεριες τώρα αφού δοκίμασε μάλλον θα συνεχίσει.. Σε πόσα λίτρα τον έχεις;
εκτος απο λαχανικα χρειαζεται και ξυλα.εχεις ξυλα μεσα;κ ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο;
επισης,διαβαζουμε και τα προφιλ των ψαριων που εχουμε....
τον εχω σε 150 αρι 3ερω ειναι μικρο το ενυδριο για το ψαρακι αλλα ακομη ειναι μικρο ισως το δωρισο καπου αργοτερα...δλδ του ριχνο απο καμια φετα αγγουρακι ζεματισμενο?θα το φαει ολο?αν οχι μετα απομακρινουμε το υποληματα απ το αγγοθρακι κτλπ?
-------------------------
εχω καποιες κρυψωνες απο καριδες στης οποιες κολαει εκει!!
οτι μενει το αφαιρεις ναι.καλυτερα να βαλεις κιαλλα ξυλα.χρειαζεται τη λιγνινη που παιρνει απο αυτα,γιαυτο καθονται πανω στα ξυλα συνεχεια.με καρυδες μονο δεν κανεις δουλεια.
επισης,θελει μαλακο νερο και (αρκετα) μεγαλυτερο ενυδρειο.οταν μεγαλωσει θα δυσκολευτεις περισσοτερο να τον δωσεις.και μεχρι τοτε μπορει ναχει και προβλημα το ψαρι...
θα κοιτα3ω να το δοσω συντομα..απλα τωρα με τα λαχανικα σταματηση να επιτηθετε στα φυτααα!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.