Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αlgue eater & mbuna...

Fighter
01-02-05, 19:13
:roll: Καλησπερα...
Θα ηθελα να ρωτησω τι algue eater να βαλω στο ενυδρειο με τις αφρικανες...επειδη εχω αρχισει και αντιμετωπιζω προβλημα αλγης...
Απο το κοινωνικο μου θα βγαλω ενα αλγοφαγο ψαρι και θα το βαλω στο αλλο ενυδρειο...αλλα ποιο να βγαλω...
Εχω οtto's και εχω και ενα common pleco... :roll:
Mπορω να βαλω ενα απο αυτα τα δυο...?

Α...τα ψαρια που εχω ειναι 3 labidos yellow και δυο pseudotropheus lilankinus (elongatus species) :roll:

stefanos.f
01-02-05, 23:05
Βαλε τον γλυφτη (πλακοστομο) και θα εισαι μια χαρα :!: Υπ οψιν οτι οσο πιο νεος σε ηλικια θα ειναι, τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις :wink: Το ειδος που ανεφερες (και δεν θυμαμαι αν ησουν εσυ που με ειχες ρωτησει) λεγεται ΚΑΙ Ps. lilancinius αλλα κανονικα ονομαζεται Ps.lombardoi σπανια μαλιστα θα το δεις και ως Ps. kennyi, σε ολες ομως τις περιπτωσεις προκειτε για το ιδιο ειδος :wink: Αν θες αποδειξη για αυτο μπορεις απλα να πας σε μια μηχανη αναζητησης (π.χ Yahoo) να γραψεις Pseudotropheus lilancinius και θα δεις οτι τα περισσοτερα αποτελεσματα που θα παρεις θα εχουν τιτλο Ps. lombardoi :wink:

Fighter
01-02-05, 23:16
:roll: Ευχαριστω Στεφανε...
Ο πλακοστομος μου ειναι νεος ακομη...και δεν ειναι μεγαλυτερος σε μεγεθος απο τις αφρικανες...(περιπου ιδιο μεγεθος ειναι)...

Οσο για το ps. lilancinus καλα θυμασαι...εγω σε ειχα ρωτησει...
Thank's για την διευκρινηση... :wink:

stefanos.f
01-02-05, 23:24
Χαιρομαι που σε βοηθησα... και ειναι Ps.lilancinius και οχι Ps.lilancinus οπως εγραψες :wink: Το διευκρινιζω για να μην ψαχνεις τσαμπα για πληροφοριες στο διαδυκτιο και δεν βρισκεις :D

Takis
01-02-05, 23:41
Εγω βρηκα λυση μονο με τον G gibbiceps.
Κοινους πλακοστομους εχασα 2 μεχρι να βρω την λυση!!! :?