Επιστροφή στο Forum : Ενυδρειο στο υπνοδωματιο
KeepWalking
12-06-13, 23:29
Ειναι καλο ενα ενυδρειο στο υπνοδωματιο?Η ειναι επιβλαβες για εμενα και την υγεια μου ?Υπαρχουν προβληματα που μπορει να προκειψουν?
Αν ήταν θα είχαμε εκατόμβη.
nikolakis94
12-06-13, 23:32
Το καλυτερο ειναι στο δωματιο.Σε νανουριζει.Αρκει να μην εχεις αφρικανικες κιχλιδες μεσα:D
KeepWalking
12-06-13, 23:36
Το καλυτερο ειναι στο δωματιο.Σε νανουριζει.Αρκει να μην εχεις αφρικανικες κιχλιδες μεσα:D
Γιατι οχι?:Ρ:D
Αναλογα το ποσο βαρια κοιμαται καποιος.
Θα υπαρξουν θορυβοι.
Καποιοι χαμηλοι (φιλτρο), καποιοι πιο δυνατοι (αεραντλια αν χρειαστει), καποιοι σπαστικοι (η αναταραξη του νερου ισως φερνει συχνουρια σε καποιους), αλλα και πιο δυνατοι (ανεμιστηρες το καλοκαιρι να ανοιγοκλεινουν).
Αν παιζει τηλεοραση στο σκοταδι ή αν ανοιγοκλεινουν φωτα συνεχως, πρεπει να σκεπαζεται το ενυδρειο.
konstantinos-z
12-06-13, 23:39
πριν απο αρκετα χρονια...το πρωτο μου ενυδρειο το εβαλα στο υνοδωματιο...μου δημιουργησε σοβαρο προβλημα.......εθισμου...εκανα αρκετα χρονια να απεξαρτηθω!!! και εδω και 5 περιπου μηνες..."ξανακυλησα" και εχω παλι ενυδρειο στο υνοδωματιο...!!!!
για αυτο.......προσεχε.!!!:rolleyes:
nikolakis94
12-06-13, 23:40
Γιατι κινδυνευεις απο επιληπτικες κρισεις αν τις παρακολουθησεις για πανω απο μισο λεπτο:D.Λογω της ταχυτητας τους.
Κουραμπιές
12-06-13, 23:41
Εγω προσωπικα που ειχα ενα ενυδρειο στο υπνοδωματιο, με ενοχλουσε ακομα και το αθορυβο φιλτρο, και ο χρονοδιακοπτης που ειναι αναλογικος και κανει ενα τικτικτικ σαν βομβα. Παροτι δεν εχω θεμα να κοιμαμαι με θορυβο, δεν ξερω, μουσπαγε τα νευρα.
KeepWalking
12-06-13, 23:41
Θα υπαρξουν θορυβοι.
Καποιοι χαμηλοι (φιλτρο), καποιοι πιο δυνατοι (αεραντλια αν χρειαστει), καποιοι σπαστικοι (η αναταραξη του νερου ισως φερνει συχνουρια σε καποιους), αλλα και πιο δυνατοι (ανεμιστηρες το καλοκαιρι να ανοιγοκλεινουν).
Αναλογα το ποσο βαρια κοιμαται καποιος.
Αν παιζει τηλεοραση στο σκοταδι ή αν ανοιγοκλεινουν φωτα συνεχως, πρεπει να σκεπαζεται το ενυδρειο.
Αρα σαν κυριο προβλημα θετουμε τον θορυβο !γιαυτο το απορριπτουμε!απλως το επιβεβαιωνω δεν αντιλεγω!λογικο να ξερεις κατι παραπανω απο εμενα!
Στο υπνοδωματιο το εχω. Στην αρχη με ενοχλουσε λιγο ο θορυβος του νερου μετα...ανοιξα το παραθυρο και ο θορυβος του καλυφθηκε απο τις νταλικες κ τα μηχανακια.
Στο υπνοδωματιο το εχω. Στην αρχη με ενοχλουσε λιγο ο θορυβος του νερου μετα...ανοιξα το παραθυρο και ο θορυβος του καλυφθηκε απο τις νταλικες κ τα μηχανακια.
Το χειμωνα θα πρεπει να καις πολυ καλοριφερ ε? :D
Κανε αναζητηση και για "εσωθερμικα εσωρουχα". Ειναι μια λυση κι αυτα μαζι με καλα παπλωματα. :grin:
Αλλιως μπορει να κανεις αναζητηση για το "Annoying Neighbor Revenge CD" να το βαζεις να παιζει στο CD απαλα σαν νανουρισμα :). Πιο οικονομικα θα ερθει.
nikolakis94
12-06-13, 23:52
Εμενα δεν κανει καθολου θορυβο.Μονο το νερο ακουγεται λιγο αλλα με χαλαρωνει.Αντε και κανενα πλιτσ που θα κανουν τα κριμπενσακια.Το πρωι που σηκωνομαι καθονται ολα στο τζαμι με κοιτανε και περιμενουν να τα ταισω.
Το χειμωνα θα πρεπει να καις πολυ καλοριφερ ε? :D
Κανε αναζητηση και για "εσωθερμικα εσωρουχα". Ειναι μια λυση κι αυτα μαζι με καλα παπλωματα. :grin:
:smile:
Μολις κλεισω το παραθυρο δεν με ενοχλει τιποτε.;)
Εχω ενυδρειο στην κρεβατοκαμαρα τα τελευταια 5 χρονια.
Προβλημα κανενα ,απλα εκεινο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι απο οσο θυμαμαι εκει, ολο ψαρια για αναπαραγωγη εβαζα.....:rolleyes:
Πιστευω το θεμα ειναι ποσο το θες και δεν σε πειραζει!Εγω ειχα για σχεδον ενα χρονο
1 40 λιτρο με γκαπυ
1 80 λιτρο με κονβικτ
1 100 λιτρο με πλεκο και ολες οι εξωδοι απο τα φιλτρα χτυπουσαν ποιο πανω απο την επιφανεια!!!!!
Εγω παντως που κοιμαμαι μερικες φορες που λειπει το ετερο ημισυ στο καθιστικο, οπου εχω δυο ενυδρεια, κοιμαμαι σαν πουλακι. Χαζευω τα ψαρια μεχρι να με παρει ο υπνος. Εχω και τα spray bars να κανουν αναταραξη και τα φιλτρα οσο να'ναι κανουν ενα πολυ μικρο θορυβο. Σιγουρα με ενοχλει λιγοτερο απο τα δυο ΓΑΤΙΑ που κοιμουνται κανονικα πανω μου στην κρεβατοκαμαρα! :D
snakepanos
13-06-13, 08:46
Και εγω εχω ενα ενυδρειο με κιχλιδες στην κρεβατοκάμαρα,,και ολα μια χαρα,,εχω και θερμοσυσσώρευση και ειναι οτι πρεπει γιατι κανει και λιγη υγρασια στον αερα το ενυδρειο που επρεπε να ειχα ούτως σι άλλος.
Ασε που τα βλεπω να κολυμπανε και με χαλαρώνει .
είχα ενυδρείο 2 χρόνια στο δωμάτιο και δεν με ενοχλούσε.έκανε κάποιους θορύβους αλλά δεν με πείραζε.τώρα θα ξαναμπουν.και μάλλον δύο
και εγω που τα εχω κανα 3 χρονια δεν με ενοχλουν καθολου...ολα ειναι αθορυβα!
εχω και 3 ενυδρεια στο δωματιο
εκτος απο ενα φιλτρο κινεζικο που πεταει πολλες φουσκαλες και ακουγονται..και μου σπαει τα νευρα..ολο λεω θα το αλλαξω για να δουμε ποτε!:rolleyes:
το βραδυ οταν χαλαρωνεις καθεσαι και τα χαζευεις...:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.