Επιστροφή στο Forum : Τι γρασιδακι ειναι αυτο?
Το ειδα στο πετ και ειχε δρομεις οπως μια βαλισνερια. Πηρα δυο ριζες. Το εχω ενα διμηνο και δεν εχει παρει υψος ουτε ειχε καμια αναπτυξη.
http://i.imgur.com/qSX2p7el.jpg
μηπως ειναι καποιο ειδος βαλισνεριας?:confused::confused::confused:
Γιώργος N.
09-06-13, 20:52
μηπως ειναι καποιο ειδος βαλισνεριας?:confused::confused::confused:
Κι εγω αυτο πιστευω, αλλα οι βαλισνεριες γινονται.. ΠΟΛΥ ψηλες.. οχι 2-3 εκ. :confused: ειδικα μετα απο 2 μηνες..
μηπως ειναι echinodoros?δεν φενετε και καλα στην φωτο!
Δες αν ειναι echinodorus tenellus (http://www.google.gr/search?q=echinodorus+tenellus&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=htK0Ufu-F4GV7AbI2ICQBw&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=552). Απο κοντα θα το βλεπεις καλυτερα.
Μαλλον αυτο ειναι! Το θελει το λιπασματακι του απ οτι βλεπω. Stivv και εσυ τετοιο εχεις στο μεγαλο?
και παλι ομως και ο echinodoros μεγαλωνει.το φυτο στη φωτο ειναι μικρο:smt112
Ναι η αριστερη μερια ειναι γεματη αλλα δεν ειναι μονο echinodorus ειναι κ saggitaria sudulata μαζι.
Ο εχινιδορος δεν γινετε αμαν και τι μεγαλος.Εμενα πηρε τα πανω του μονο οταν εβαλα ταμπλετες βυθου και γεμισε ο τοπος!
βαλισνερια γιγαντεα ειναι απλος δεν εγκληματιστηκε ακομα γι αυτο δε πηρε αναπτυξη
και παλι ομως και ο echinodoros μεγαλωνει.το φυτο στη φωτο ειναι μικρο:smt112
Ο tenellus δεν παιρνει υψος, αναπτυσσεραι με δρομεις κατα μηκος του βυθου. Βεβαια, πρεπει να "πιασει" για να γινει αυτο.
βαλισνερια γιγαντεα ειναι απλος δεν εγκληματιστηκε ακομα γι
Σε 2 μηνες μα μην εγκληματιστει? Δυσκολο το βλεπω. Θα ειχε απλως σαπισει ή θα ειχε διαφανη φυλλα. Αλλωστε, θα ηταν ορθια, ακομα και αν δεν παρουσιαζε αναπτυξη, κατα τη γνωμη μου.
Βαλισνερια δεν ειναι γιατι στο μαγαζι που εχει ριζουλες σε ενα ενυδρειο να επιπλεουν χωρις να τις εχει φυτεξει ειναι στο ιδιο μεγεθος.
Αν έβαζες καμία εναλλακτική φωτογραφία θα μας διευκόλυνες περισσότερο, γιατί είναι σκεπασμένο με το χαλίκι και υπό δύσκολη γωνία.
Πάντως υπάρχει Valisneria μινι που δεν ψηλώνει και μπορεί να παγώσει και η έτσι κι αλλιώς σχετικά αργή ανάπτυξή της. Δεν αποκλείεται να είναι κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα και άλλη photo για να στο πω 100%.
To φυτό στο βάθος είναι είδος bacopa.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.