PDA

Επιστροφή στο Forum : Alternanthera sessilis

kanakss
05-06-13, 18:07
Μια ερωτηση παιδια, τα εχω φυτεψει σωστα??αν οχι πειτε μου πως να τα βαλω

rottbea
05-06-13, 22:51
Ημαρτον βρε φιλε με τις φωτογραφιες μας εσπασες το σβερκο και ειμαι και μεγαλος ανθρωπας!:smt045
Βαλτο πισω και αναλογα τον φωτισμο που εχεις.
Ειναι ψηλο φυτο.

kanakss
06-06-13, 17:08
συγνωμη αλλα το κινητο μου εχει λιγο προβλημα με τις φωτογραφιες, πισω τα εβαλα ολα μαζι και τα εδεσα με μια μπετονια, απλα φοβαμαι επειδη τα εχω βαλει ολα μαζι μεσα στη μπετονια μην εχουν προβλημα οταν μεγαλωσουν οι ριζες

exelix
06-06-13, 19:59
Τι ακριβώς έκανες με την πετονιά γιατί δεν κατάλαβα;

kanakss
10-06-13, 21:24
πηρα 3 ιδια φυτα!! οταν τα εβγαζα το καθε φυτο απο τη συσκευασια ειχε μεσα 3-4ριζες... οποτε σκεψου πηρα 3 φυτα, αρα το καθε φυτο ειχε μεσα 4ριζες, αρα συνολικα ηταν 12ριζες, οποτε τις πηρα ολες μαζι και τις εδεσα γυρω γυρω με μια μπετενι ολες μαζι και τις εβαλα σε ενα σημειο( γιατι αν δεν τις εδενα δεν γινοταν να κατσουν στην αμμο γιατι εφευγαν απο τι θεση τους οσο μεσα και αν εβαζα τι ριζα).. σωστα δεν εκανα?

maria p
10-06-13, 22:41
τι ψάρια έχεις μέσα? μην σηκωθεί η πετονιά και τραυματιστούν.
κάποτε στην αρχή είχα βάλει σε φιλέ μαλλιών τις ρίζες μιας ανούμπια (κατόπιν συμβουλής της πετ σοπούς) και μπλέχτηκε ένας πλέκο κι έστησα ολόκληρη επιχείρηση να τον ξεμπλέξω. ευτυχώς επιτυχώς:)

kanakss
11-06-13, 22:04
ωχ καταλαβα:P, οχι η μπετονια που χρησημοποιω ειναι παρα πολυ λεπτη, εχω 4 σκαλαρια 4κορυ και αλλα 4που μιαζουν σαν sae (αλλα μου φαινεται ειναι cae)... αλλα εχω βαλει μπετονια και στα anubias που ειναι πανω σε ριζες ( ετσι μου ειχαν πει, και δεν εχω δει καποιο ιδιαιτερο προβλημα), απλα επειδη αυτα τα φυτα δεν τα ξερω καλα γιαυτο ρωτησα αν εκανα σωστα:D:D:D:D: