PDA

Επιστροφή στο Forum : Συμπεριφορά Αρσενικού.


Filippos
27-01-05, 11:34
Πάλι εγώ.

Εχω ένα αρσενικό labido το οποίο συνεχώς κυνηγάει μια θηλυκιά (περίπου στο ίδιο μέγεθος (6-7 εκ.) τρέμοντας μπροστά της. Ερώτηση:
Πότε θα γίνω πατέρας?

Επίσης, αυτός είναι ξεκάθαρα το κυρίαρχο αρσενικό στο ενυδρείο (μεγαλύτερος). Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας άλλος (πιστεύω ότι είναι και αυτός αρσενικός) ο οποίος είναι περίπου 3-4 εκ. με τα πτερύγιά του να είναι κατάμαυρα. Λογικά, δε θα έπρεπε ο κυρίαρχος να έχει τα μαύρα πτερύγια?

inser
28-01-05, 12:40
Φιλιππε σαν να βιαζεσαι μου φαινετε.. :P Τα labidos στο μεγεθος αυτο ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη..Τωρα το ποτε θα γινει μονο τα ψαρια σου το ξερουν..Εγω ακομη θα σου πω να μην κρινεις το φυλλο απο μαυρα πτερυγια κλπ μπορει ευκολα να ειναι και θυληκο..σου ευχομαι να γινεις μπαμπας συντομα :!: :)

Filippos
28-01-05, 13:45
Ρε Λευτέρη βιάζομαι γιατί με έχει φάει το "ψηστήρι" τους.. Αν ήμουν ψαρίνα, θα του είχα "κάτσει" ουκ ολίγες φορές... :lol: :lol: :lol:

Τώρα όσον αφορά τον άλλο (νομίζω ότι είναι και από τα δικά σου) , τουλάχιστον εμφανισιακά είναι ΚΟΥΚΛΟΣ... Αξύριστος (που λέει και ο Θοδωρής), κατάμαυρο από άκρη σε άκρη ραχιαίο, και αρκετό μαύρο από κάτω... Τώρα, τι να πω, αν είναι να βγει ντιγκιντάγκας, στα κομμάτια να πάει...

Εσύ από τη δική σου εμπειρία, όταν ο αρσενικός τρέμει και χτυπιέται, η θυληκιά πώς ανταποκρίνεται? Γιατί η δικιά μου γίνεται Λούης... Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να τους τρίψω λίγο viagra μαζί με την τροφή μπας και δω καμιά άσπρη μέρα...

γαυρος
28-01-05, 20:32
θες να γινεις ματακιας εεε? :shock: :D

οταν ανταποκρινεται η κυρια θα το δεις, κανει αυγα τα γονιμοποιει ο <τρεμων> αντρας, τα παιρνει στο στομα, (τα αυγα εεεεε... :oops: ), τα ξαναματαφτυνει και δωστου παλι κουνημα -στομα-φτυσιμο.

αυτο θα γινει 2-3 μερες οχι μια κι εξω..οποτε θα το παρεις πρεφα !!! :wink: :wink: :wink: