Επιστροφή στο Forum : Είναι αυτό αντιχλώριο;
Γειά σας,
Πήγα σε ένα πετ σοπ και ζήτησα αντιχλώριο. Εκείνος δεν είχε και μου έδωσε το sera toxivec. Θέλω να μου πείτε αν αυτό κάνει ή όχι, γιατί εκείνος μου είπε πως αφερεί και την αμμωνία.
Κλεόβουλος
03-06-13, 18:53
Μια χαρά είναι.
Αφαιρεί και το χλώριο, αλλά η άποψή μου είναι ότι επειδή κάνει και άλλες δουλειές να πάρεις ένα κανονικό αντιχλώριο και αυτό να το χρησιμοποιείς σε έκτακτες περιστάσεις ή απλά να το επιστρέψεις.
Θα δω κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι.
-------------------------
Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ένα ενυδρείο 15 λίτρων μπορώ να βάλω κάποιο σαλιγκάρι; Αν ναι, ποιο;
Τι άλλο θα υπάρχει στο ενυδρείο;
Σίγουρα δεν κάνει το χρυσόψαρο, για σαλιγκάρι μόνο του το συζητάμε.
Εννοείς πως θα μαλώνουν ή ότι δεν κάνει λόγω το μικρό μέγεθος του ενυδρείου;
Τι σαλιγγάρι μπορώ να βάλω; Γιατί στο πετ σοπ που είχα πάει μου είπαν ότι αν το το ενυδρείο δεν έχει άλγη θα πρέπει να το ταίζω με τροφή.
Για να έχεις ένα ενυδρείο μόνο με ένα σαλιγκάρι για να βλέπεις και κάτι να κουνιέται μπορείς να βάλεις κανένα apple ή nerite ή helena. Και φυσικά θα πρέπει κάπως να ταΐζονται, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Το πρόβλημα είναι το χρυσόψαρο όμως εκεί μέσα.
Τι να κάνω θα το δώσω όπως και το άλλο που είχα και το έδωσα.
-------------------------
Τι τροφή πρέπει να τα ταιζω?
nikolaosbouk
03-06-13, 19:45
γαριδοενυδρειο καντο ;) βαλε και moss μεσα και θα γινει κουκλι:p
15 λιτρα γαριδαδικο και να κρατησεις σταθερες συνθηκες, ψιλοδυσκολο :rolleyes:
Η moss καλα ειναι στα 15 λιτρα, αντε και κανενα σαλιγκαρι, εκτος απο apple snail.
Σίγουρα δεν κάνει το χρυσόψαρο, για σαλιγκάρι μόνο του το συζητάμε.:D:D:D:smt021:smt120:smt023
καλα τι πετ σοπ ηταν αυτο και δεν ειχε αντιχλωριο??????
Ελα μωρε και εσυ τωρα :D
Παντως στην περιγραφη (http://www.sera.de/gr/pages/sera-produktwelt/in_category/apomakrynsi-rypon-1870-1/product/sera-toxivec.html) του προϊοντος, η sera μονο οτι κανει μονο του αλλαγη νερου δε λεει! Οτι να'ναι!
nikolaosbouk
03-06-13, 22:21
Αφού δεν του πούλησε κανένα μελαφιξ για αντικατάστατο πάλι καλά.... Οπότε ας το κανει SWNAO ( snales with not apple only.)
σε 15 λιτρα apple snail ΔΕΝ μπαινει, (και φυσικα ψαρια ουτε κατα διανοια)
ενα nerite το πολυ με μπολικα φυτα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.