Επιστροφή στο Forum : ο Αριστοτελης
καλημερα φορουμ.χθες πηρα ενα χαμστερακι απο μια αγγελια κι εχω ξετρελαθει.ειναι γλυκας.ειναι αρσενικο ρωσικο χαμστερ νανος...ειναι 7 μηνων περιπου απο γεννα του παιδιου που το πηρα.:D
το ονομασα Αριστοτελη:p:p:p (ειναι λιγο ακυρο για χαμστερ γι αυτο και μου αρεσει:):):))
δειτε και καποιες φωτογραφιες.οχι καλες αλλα δεν πειραζει.
να σου ζήσει!!! κουκλί!!!
μπα γιατί άκυρο? ο Αριστοτέλης έκανε πρώτος την ταξινόμηση των ειδών:)
Ίσως γίνει Τέλης στην συνέχεια όμως:)
σε ευχαριστω πολυ Μαρια...:Dοντως ειναι υπεροχος.σε λιγο ισως γινει τελης ναι αλλα προς το παρων κραταω τους τυπους.:p
ειναι στα σχεδια μου και ενα diy κλουβι ομως λογω καποιων απροοπτων εξελιξεων θα αργησει λιγο...
Να σου ζήσει.....είναι μια γλυκά....:):):):)
σε ευχαριστω εμιλυ.:)και σε ευχαριστω πολυ και για την βοηθεια μεχρι να το αποκτησω...;)
Να σου ζησει ειναι πανεμορφος:smt031
ευχαριστω.και στις φωτογραφιες αδικειται.ειναι πιο ομορφος απο κοντα:)
ευχαριστω.και στις φωτογραφιες αδικειται.ειναι πιο ομορφος απο κοντα:)
χαχαχα σιγουρα! να σε ρωτησω ειχες παλια καπια αλλα ζωακια;
ψαρια.και ειχα κρατησει και πουλια για λιγο καιρο...γιατι?
ψαρια.και ειχα κρατησει και πουλια για λιγο καιρο...γιατι?
Απλος ειμουν περιεργος να μαθω:smt063
:smt052...οκ...
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση:smt052
korasidikos
02-06-13, 12:18
πολυ ομορφος μπραβο Βασιλη μου να σου ζησει!!!!!:D:D
ευχαριστω πολυ Σπυρο.και σε ευχαριστω κι εσενα για την βοηθεια,τις συμβουλες και το βιβλιο:Dκαι για την αγγελια φυσικα:):):):smt023
korasidikos
02-06-13, 13:02
:smt023:smt033-+13
Efthimis98
02-06-13, 13:24
Πανέμορφο, να σου ζήσει!!! :)
georot1981
02-06-13, 13:51
να σου ζησει...
isle of eco
08-06-13, 10:32
Ωραίος ο Αριστοτέλης!
Μήπως να του έδινες τροφή σε μικρότερα κομμάτια? Λίγο μεγάλα μου φάνηκαν αυτά μέσα στη ταΐστρα.
Ωραίος ο Αριστοτέλης!
Μήπως να του έδινες τροφή σε μικρότερα κομμάτια? Λίγο μεγάλα μου φάνηκαν αυτά μέσα στη ταΐστρα.
καλημερα φιλε μου ευχαριστω...
την τροφη μου την ειχε δωσει αυτος που τον αγορασα (τον πηρα απο αγγελια) γιατι ηταν σαββατο μεχρι να παω να παρω.εχω αλλη τροφη τωρα με πιο πολλους σπορους που του αρεσουν και πιο μικρα κομματια κτλ.ολα καλα...;)
isle of eco
08-06-13, 11:12
:smt023
Δεν είμαι κανένας hamster expert απλώς στο δικό μου δίνω ένα μείγμα με μικρά σποράκια για να μπορεί να τα τρώει πιο εύκολα (κατά τη γνώμη μου).
Επίσης κάθε τόσο του δίνω μια κροκέτα από σκυλοτροφή. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι την χρειάζονται ως έξτρα πρωτεΐνη και η αλήθεια είναι ότι τη τρώει ευχάριστα.
καλοριζικος! αν θες εχω μπαλα να τον βαζεις μεσα! αν θες να περασεις να την παρεις δεν εχω προβλημα...στειλε π.μ. αν ειν!
:smt023
Δεν είμαι κανένας hamster expert απλώς στο δικό μου δίνω ένα μείγμα με μικρά σποράκια για να μπορεί να τα τρώει πιο εύκολα (κατά τη γνώμη μου).
Επίσης κάθε τόσο του δίνω μια κροκέτα από σκυλοτροφή. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι την χρειάζονται ως έξτρα πρωτεΐνη και η αλήθεια είναι ότι τη τρώει ευχάριστα.
τι κροκετες?
-------------------------
καλοριζικος! αν θες εχω μπαλα να τον βαζεις μεσα! αν θες να περασεις να την παρεις δεν εχω προβλημα...στειλε π.μ. αν ειν!
σε ευχαριστω πολυ.εχεις πμ:D
Γιώργος N.
09-06-13, 19:12
χαχα.. κουκλι ο Αριστοτελης.!! Ειχα κι εγω χαμστερακια.. αλλα απο τοτε που κολλησα με τα ενυδρεια.. τα εδωσα γιατι δεν ειχα πλεον χώρο :D
ειναι φατσα.τωρα του καθαρησα το κλουβι και επαιξα λιγο μαζι του.:D
isle of eco
09-06-13, 21:56
Παίρνω από το carrefour (μάρκα carrefour) σε συσκευασία των 500γρ κάτι σαν μπισκότα γεμιστά για σκύλους. Δεν γράφει ελληνικά η συσκευασία που έχω τώρα. Έχουν κυλινδρικό σχήμα. Biscuits Fourres Gevulde koekjes. έτσι γράφει απ' έξω.
Προτιμώ αυτά γιατί είναι πολύ φθηνά και λίγα. Για να φάει όλο το κουτί το χάμστερ του παίρνει κανένα χρόνο :D
korasidikos
09-06-13, 22:19
δινε του Βασιλη μιας καλης ποιοτητας τροφη και δεν θα εχεις θεμα κανενα!!;)
Παίρνω από το carrefour (μάρκα carrefour) σε συσκευασία των 500γρ κάτι σαν μπισκότα γεμιστά για σκύλους. Δεν γράφει ελληνικά η συσκευασία που έχω τώρα. Έχουν κυλινδρικό σχήμα. Biscuits Fourres Gevulde koekjes. έτσι γράφει απ' έξω.
Προτιμώ αυτά γιατί είναι πολύ φθηνά και λίγα. Για να φάει όλο το κουτί το χάμστερ του παίρνει κανένα χρόνο :D
η ποιοτητα ειναι καλη?και ενα χρονο δεν χαλαει η τροφη?ή την ανανεωνεις?επισης η θεια μου εχει πετσοπ οποτε λεω να παρω απο κει τροφη.το ιδιο δεν ειναι?
δινε του Βασιλη μιας καλης ποιοτητας τροφη και δεν θα εχεις θεμα κανενα!!;)
του δινω.του εδωσα και μηλο σημερα...:D
σήμερα του πήρα καινούριο (μεταχειρισμένο μεν αλλά καινούριο γι αυτόν) κλουβί.είναι άρχοντας εκεί μέσα.με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτογραφίες:)
eimaste aR21rwstoi
12-06-13, 12:23
καλοπερναει ο αριστος!!!να σου ζησει!!!
Δωσε του χαρτακια (χαρτοπετσετες, χαρτι κουζινας) να κανει φωλιτσα να κοιμαται.
Σας ευχαριστώ πολύ.:)
με τα χαρτί εννοείς να του αφήνω ένα κομμάτι χαρτί στο κλουβί να το κόβει και να το πάει στη φωλιά του; του είχα βάλει πριόνιδι μέσα στο σπιτάκι του (πάνω δεξιά το άσπρο) αλλά το έβγαλε όλο σχεδόν έξω και επίσης δεν κοιμάται εκεί μέσα αλλά κάτω απ την Ρόδα.ίσως έχει συνηθίσει απ το παλιο κλουβί που κοιμόταν εκεί.
επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Γιάννη (masoner) που μου χάρισε μια μπάλα και μάλιστα πολύ καλή για τον Αριστοτέλη;)
korasidikos
12-06-13, 16:10
μπορεις να του βαλεις και το μεσα του ρολου κουζινας-υγειας να κανει παιχνιδια,θα του αρεσει;)
του έχω.φαίνεται και στις φωτογραφίες;)
korasidikos
12-06-13, 20:35
μια χαρα αρχοντας ειναι!!!!;)
ναι η φάτσα.τον είχα βάλει στη μπάλα πριν λίγο και έκανε βόλτες μέσα στο σπίτι...
KeepWalking
13-06-13, 00:09
χαρουμενο να τον βλεπουμε παντα!
Εγω σε οσα χαμστερ ειχα τους εδινα χαρτακια και κανανε φωλιτσα μεσα στο σπιτακι τους. Βεβαια δεν ειχα τα ρωσσικα χαμστερ που εχεις εσυ αλλα πιστευω δεν εχουν μεγαλες δαιφορες.
http://i.imgur.com/2lVpEIEl.jpg
ίσως του βάλω κανένα χαρτί.θα δω
Άριστος ο Αρίστος χα χα χα
με την μπάλα λίγο προσοχή,να τον αφήνεις κανένα δεκάλεπτο μέσα για να μην πιαστεί,και σιγά σιγά το μεγαλώνεις μέχρι το 20λεπτο.
Από τροφή τι του δίνεις?
Εγώ παίρνω αυτή που έχει χύμα στο pet city.
ευχαριστώ.κι εγώ χύμα παίρνω από τη θεία μου που έχει πετ σοπ.την τρώει.και τρελένεται για ηλιόσπορους.στην μπάλα ναι σιγά σιγά.και δεν θέλει και πολύ ώρα ώστε να πάεινα πιει νερό μετά.μου αρέσει πάρα πολύ.
το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν με έχει συνηθίσει ακόμα.τον παίρνω στο χέρι μου αλλά όχι πολύ εύκολα.:(
Και εγω αν και τον έχω κανένα τρίμηνο ακόμα δεν με εμπιστεύεται πάντα,έχω φάει απίστευτες δαγκωνιες αλλα χαλάλι του
να πω την αληθεια δεν με εχει δαγκωσει ποτε καλα.μια φορα με δαγκωσε μονο και μαλιστα λιγο δηλαδη δεν πονεσα.και δικαιολογιμενα γιατι εκεινη τη μερα οι δικοι μου δεν το αφηναν να κοιμηθει.σε λιγο βαζω φωτο και βιντεο
καινουριες φωτογραφιες
57647
57648
57649
57650
57651
57652
57653
57654
57655
boutas ski
14-06-13, 19:22
σουπερ...!!! στο παιχνιδι εκει μεσα πρεπει να γινεται πανικος ε?
ποιο εννοεις?της τελευταιας φωτογραφιας?
Να και ενα βιντεο
ztU86yfeeNw
boutas ski
14-06-13, 19:46
ποιο εννοεις?της τελευταιας φωτογραφιας?
ναι...!!
ναι...!!
πριν λιγο το εφτιαξα.θα τον εκπαιδευσω να το κανει.θα του φτιαξω κι αλλες ''δοκιμασιες''...:p
δες το βιντεακι
Ειναι νυκτοβια ζωα μη το ξυπνας για να παιξεις. Αν το ξυπνας μειωνεις το χρονο ζωης του.
korasidikos
14-06-13, 20:17
κουκλος ειναι Βασιλη μου μπραβο την ημερα μη τον ενοχλεις πολυ θελει να κοιμαται για ξεκουραση!!!!!!!!:smt041
Ειναι νυκτοβια ζωα μη το ξυπνας για να παιξεις. Αν το ξυπνας μειωνεις το χρονο ζωης του.
που είναι και μικρό:(
ναι παιδιά το ξέρω ότι είναι νυκτόβια.ήταν ξύπνιο και δοκίμασα αυτό που είδατε.αποφεύγω να το ξυπνάω.ίσα ίσα που προσέχω μην το ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι.
Μαρία γιατί :( ;
καλημέρα, εννοούσα οτι δεν ζουν πολύ:(
ναι δυστυχώς φεύγουν νωρίς.και είναι ζωάκια που αν τα παίρνεις και στα χέρια σου κτλ δενεσαι πολύ μαζί τους:(
άσε, δεν το ήξερα, είχα πάρει στον γιο μου όταν ήταν μικρός.
δεν είδαμε σημάδια γήρατος να ψαχτώ, απλά τις τελευταίες 2-3μέρες φαινόταν αδιάθετο και μετά έφυγε. ήταν περίπου 3ετών το χαμστεράκι μας. δεν του ξαναπήρα γι αυτό τον λόγο.
στεναχωρήθηκατε πολύ εσύ κι ο γιος σου;
στεναχωρήθηκατε πολύ εσύ κι ο γιος σου;
ε φυσικά...
αυτό είναι το άσχημο με τα κατοικίδια
δεν είμαι σίγουρη οτι αυτό το παιχνίδι είναι κατάλληλο.....
Τι σε προβληματιζει Μαρια? Και εγω ειχα τεταοι μπαλα για το χαμστερ μου. Δινει σε αυτο τη δυνατοτητα να γυμναστει και σε εσενα τη δυνατοτητα να γνωριζεις που βρικσεται γιατι αν το αφησεις στο δωματιο ελευθερο τοτε θα εχεις προβλημα.
δεν είμαι σίγουρη.
με προβληματίζει η επάρκεια του αέρα, η υποχρεωτικά κυκλική κίνηση, μήπως ζαλίζεται, που δεν μπορεί να σταματήσει να ξεκουραστεί, να κρυφτεί που είναι η συνηθειά τους. τέτοια πράγματα.
nikolakis94
16-06-13, 15:30
Εχει τρυπες για να τον αερα.Βεβαια καλυτερα ειναι να τρεχει στο δωματιο αλλα εκει υπαρχουν αλλοι κινδυνοι.Αν θες παιζεις και εσυ λιγο μπαλιτσα με το χαμστερακι:D
εντάξει, δεν ξέρω ειλικρινά, μια εντύπωση είχα....
άσε, με το ελεύθερο στο δωμάτιο....
έχω ζήσει τον φρικτό θάνατο ενός χαμστερ όταν ήμουν παιδάκι.
και η περιγραφή ακόμα είναι χάλια. πάντως το "πλάκωσε" κατά λάθος το αδελφάκι μου και ήταν ακαριαίο. αυτό έχασε την ζωή του κι εμείς όλα τα πιτσιρίκια πάθαμε κλονισμό.
δεν έχω σκοπό ποτέ να πάρω χαμστεράκι, πάντως νομίζω κατάλληλα είναι κάποια τούνελς που απλώνουν στα δωμάτια και γυρνοβολάνε.
οπως Μαρια?στειλε καποιο λινκ να δω αν μπορεις...
αυτό βρήκα τώρα στα γρήγορα ψάχνοντας αλλά είναι ακριβό, μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137001205&ref=bestprice.gr
πχ με πλέγμα πλαστικό όπως αυτό
Α!σε τετοια φαση εννοεις?τα εχω δει.και αυτα ειναι καλα?τα ανοιγεις στο πατωμα και τρεχουν μεσα?ειναι πιο καλα απο την ροδα που εχει στο κλουβι?
δεν ξέρω Billy, κουβέντα κάνουμε. εσύ που έχεις το ζωάκι θα κρίνεις. δεν είμαι πολύ σχετική με τα χάμστερς:)
ειναι και κατι αλλα σαν κλουβια (πολυγωνα στο σχημα) χωρις πατο και ουρανο τα οποια τα βαζεις στο πατωμα και αφηνεις το χαμστερ εκει μεσα και αλλωνιζει
βασιλη ειναι πανεμορφος!!!! περιμενουμε και αλλα βιντεακια...καλη εκπαιδευση...! ;);)
καλησπέρα σε όλους.θέλω να ρωτήσω αν κάνει να του βάλω μέσα στο κλουβί κλαδάκια από μηλιά.για τα δόντια του.
Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις,τα βοηθάνε αρκετά ώστε να μην μασάνε τα κάγκελα αν και σε μερικά χαμστεράκια δεν τους αρέσει ιδιαίτερα..
btw κούκλος είναι!!
σε ευχαριστώ Πέγκυ.καλώς ήρθες και πάλι.
πρέπει πρώτα να τα βρασω ή κάτι τέτοιο;τα κλαδάκια είναι από μηλιά από κήπο χωρίς φυτοφάρμακα κτλ.
Εφόσον είσαι σίγουρος 100% ότι δεν περιέχουν φυτοφάρμακα απλά να τα πλύνεις με καθαρό νερό,άφησε τα να στεγνώσουν καλά και πρόσεχε μην έχουν εξογκώματα και τραυματιστεί.
τι έγινε τελικά με την κατασκευή ???
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.