Επιστροφή στο Forum : Καινουργιο δισκαδικο
Επιτελους μετα απο πολυ κοπο και χρονο ηρθε η ωρα να μοιραστω μαζι σας την απεριγραπτη χαρα μου,το δισκοενυδρειο μου ειναι στην τελικη του ευθεια.Το ενυδρειο στην τελικη του θεση!!!!. Διαστασεις ενυδρειου:2.30*50*70 μεικτα 800 lt Διαστασεις sump: 1*40*50 Αμμος :χαλαζιακη (60 kg) Υλικα sump: μπλε σφουγγαρια , 20 lt siporax, 10 lt substrat pro Αντλιες επιστροφης :2 ocean runner 2500 lt*.
Κλεόβουλος
29-05-13, 12:55
Καλώς τον Διάλο :p
Ωραίες διαστάσεις το ενυδρείο σου!
Ωραιο και ευρυχωρο ενυδρειο!
Οι δισκοι πλεον θα λενε...αντε στο διαολο να δεις προκοπη! :D
crazydiver
29-05-13, 14:08
να ειχα τα λιτρα σου μονο:Dπολυ καλο φιλε μου.εγω θα εβαζα λιγες ριζες ακομα
Όντως φοβερές διαστάσεις!!!και οι ρίζες σου καταπληκτικές!!!
ωρε διαολε το σκεφτηκες καλα??
καλοριζικος
ωραια λιτρα !!!!
ειναι diy ?
ωρε διαολε το σκεφτηκες καλα??
καλοριζικος
ωραια λιτρα !!!!
ειναι diy ?
Μακαρι να υπήρχε χωρος και χρημα!!!! Να εκανα και μεγαλυτερο!!!:confused:
harris samos
29-05-13, 15:46
τουμπανο φιλε
τωρα θελω να δω και ενα κοπαδι 16- ψαρουλες εκει μεσα για να γουσταρεις να βλεπεις κοπαδι
καλησπερα και απο μενα. μπραβο φιλε μου πολυ ωραιο. εμενα μου αρεσει ετσι οπως ειναι. οι δυο 2500αρες αντλιες δεν στο κανουν πλυντηριο;
καλησπερα και απο μενα. μπραβο φιλε μου πολυ ωραιο. εμενα μου αρεσει ετσι οπως ειναι. οι δυο 2500αρες αντλιες δεν στο κανουν πλυντηριο;
6 φορές το γυρνάει...μια χαρα...
για το γυρισμα οκ, συμφωνω. η ροη μεσα στο ενυδρειο μηπως ειναι μεγαλη για τους δισκους;
TRYFONAS K.
29-05-13, 19:31
πολυ ομορφο..να το χαιρεσαι..
Alex_Salonica
29-05-13, 20:15
Άλλο ένα καταπληκτικό γαριδάδικο! :D
Να το χαίρεσαι!
ChocolatePuma
29-05-13, 20:42
Πολύ ωραίο ενυδρείο!!!!
Να υποθέσω...πως "κουράζεσαι" να το κοιτάς...απ τη μία άκρη...στην άλλη????:D
Καλησπερα και απο μενα.Υπολογιζω οτι γυρναει το νερο γυρω στις 4 φορες, και η επιστροφες στο ενυδρειο ειναι σε 2 διαφορετικα σημεια για να υπάρχει ροη σε ολο το ενυδρειο και να μην υπαρχουν νεκρα σημεια.
πολυ ωραιο θα γινει να το χαιρεσαι!το μεγαλο προβλημα ειναι τι κανεις οταν αρχισει να σου φαινεται μικρο κιαυτο:D
ωραίο ενυδρειο ! καλό ξεκίνημα ;)
Στα ψάρια τώρα : μην τα παρεις πολύ μικρά να είναι τουλαχιστον 10 πόντους για να μην εχεις προβλήματα .
Αν το ειχες το πλάτος 60 cm θα ηταν το καλυτερο ενυδρειο ( οχι οτι δεν ειναι καλό Ε :D)
Στέφανος N.
30-05-13, 20:10
Πολυ ομορφο και ευρυχωρο. Και το sump, θα κανει πολυ καλη δουλεια..
Αναμενουμε και για φωτο απ'τα δισκακια σε λιγο καιρο ;)
Πολυ ομορφο και ευρυχωρο. Και το sump, θα κανει πολυ καλη δουλεια..
Αναμενουμε και για φωτο απ'τα δισκακια σε λιγο καιρο ;)
Καλησπερα σε ολους.Καποιες φωτο απο τα δισκακια μου.
Πανέμορφο, σκέφτεσαι να βάλεις κάποιο άλλο είδος ψαριού εκτός των δίσκων;
Καλή συνέχεια;);)
Πανέμορφοι διάολε. Να σου ζήσουν.:smt023 Ο πρώτος τί είναι?
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε!!! αυτες ειναι διαστασεις!!! πολοι απο δω θα θελαμε να ειμαστε στην θεση σου!!! :D:D:D:D δωσε φοτο στο λαο!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.