PDA

Επιστροφή στο Forum : KONIG ανεμιστηρι, σε χαμηλοτερα volt ???

delta66
25-05-13, 22:52
Τα διαφορα ανεμιστηρια που εχω δουλεψει μεχρι τωρα, οταν μειωνα απο το τροφοδοτικο πολλαπλης εξοδου (3-12V), μειωνονταν και οι στροφες.
Στα konig δεν ειχα δοκιμασει (το θεωρουσα δεδομενο) και δεν ειχε χρειαστει να μειωσω στροφες, μεχρι σημερα που χρειαστηκε να μειωσω σε ενα, και ειδα οτι δεν μειωνει στροφες.
Το ιδιο γυριζει στα 3V το ιδιο και στα 12V :confused:

Καποιος με παρομοια εμπειρια?
Εξηγηση?

kostas78
25-05-13, 23:02
καλησπερα Σπυρο.
περσι δουλευα τα συγκεκριμενα ανεμιστηρακια με τροφοδοτικο πολλαπλης τασης και τα ανεμιστηρακια αυξομειωναν στροφες κανονικα.επειδη στα 12V εκαναν αρκετο θορυβο τα δουλευα στα 9.οταν χαμηλωνα τα V στα 3 δεν γυριζαν καθολου.μου κανει εντυπωση αυτο που συμβαινει σε εσενα.
μιλαω για τα 80x80mm.
http://imageshack.us/a/img809/7572/lightt5013.jpg

gianniwpopi
25-05-13, 23:04
καλησπερα Σπυρο.
περσι δουλευα τα συγκεκριμενα ανεμιστηρακια με τροφοδοτικο πολλαπλης τασης και τα ανεμιστηρακια αυξομειωναν στροφες κανονικα.επειδη στα 12V εκαναν αρκετο θορυβο τα δουλευα στα 9.οταν χαμηλωνα τα V στα 3 δεν γυριζαν καθολου.μου κανει εντυπωση αυτο που συμβαινει σε εσενα.
μιλαω για τα 80x80mm.

και τα δικα μου δουλευουν κανονικα....
-------------------------
Τα διαφορα ανεμιστηρια που εχω δουλεψει μεχρι τωρα, οταν μειωνα απο το τροφοδοτικο πολλαπλης εξοδου (3-12V), μειωνονταν και οι στροφες.
Στα konig δεν ειχα δοκιμασει (το θεωρουσα δεδομενο) και δεν ειχε χρειαστει να μειωσω στροφες, μεχρι σημερα που χρειαστηκε να μειωσω σε ενα, και ειδα οτι δεν μειωνει στροφες.
Το ιδιο γυριζει στα 3V το ιδιο και στα 12V :confused:

Καποιος με παρομοια εμπειρια?
Εξηγηση?

μηπως δεν δουλευει σωστα ο μετασχηματιστης σου??

delta66
25-05-13, 23:08
καλησπερα Σπυρο.
μιλαω για τα 80x80mm.

Ναι κατω απο 5V δεν δουλευει συνηθως κανενα.
Kι εγω για 80αρι μιλαω.

μηπως δεν δουλευει σωστα ο μετασχηματιστης σου??
Εχεις δικιο, θα τσεκαρω αυριο και με αλλο.
Ελεγα μηπως δεν λειτουργουν και σε πιο χαμηλες στροφες, και παιρνω στο λαιμο μου κοσμο που τα προτεινω, ως δυνατα και οικονομικα που ειναι.

lionor
26-05-13, 04:37
Εχω 92αρια και επειδη στα 12v ειναι καπως θορυβωδη, τα εχω στα 9 volt και ειναι μια χαρα και απο αποψη θορουβου και αποδοσης (εως τωρα τουλαχιστον που δεν εχουν πιασει και υπερβολικες ζεστες)
Πιθανον να παιζει κατι με το τροφοδοτικο σου, δοκιμασε και σε αλλο konig ή αν εχεις, δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο

gergioz
26-05-13, 18:40
Εγώ πήρα του πλαισίου και δουλεύανε απο 3ν - 12ν.. παράξενο
Ναι κατω απο 5V δεν δουλευει συνηθως κανενα.
Kι εγω για 80αρι μιλαω.

Εχεις δικιο, θα τσεκαρω αυριο και με αλλο.
Ελεγα μηπως δεν λειτουργουν και σε πιο χαμηλες στροφες, και παιρνω στο λαιμο μου κοσμο που τα προτεινω, ως δυνατα και οικονομικα που ειναι.