Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για durostick d1
καλησπερα.το τσιμεντο αυτο μπορει να μπει πανω απο πολυουρεθανη?
πανω σε πλαστικο?επισης χρειαζεται κατι αλλο απο πανω ή μπορει να ερθει κατευθειαν σε επαφη με το νερο?
thanasis76
25-05-13, 22:37
καλησπερα.το τσιμεντο αυτο μπορει να μπει πανω απο πολυουρεθανη?
πανω σε πλαστικο?επισης χρειαζεται κατι αλλο απο πανω ή μπορει να ερθει κατευθειαν σε επαφη με το νερο?
μπαινει σχεδον παντου... λιγο τριψιμο να αγριεψεις την επιφανεια που θελεις να το βαλεις και ετοιμος!!!! αφου το περασεις 2-3-4 χερια μετα στεγνωνει και μπλουμ στο ενυδρειο....
Γιαννης Μ5
25-05-13, 22:37
μπαινει σχεδον παντου... λιγο τριψιμο να αγριεψεις την επιφανεια που θελεις να το βαλεις και ετοιμος!!!! αφου το περασεις 2-3-4 χερια μετα στεγνωνει και μπλουμ στο ενυδρειο....
+1:smt023
βακικα κοιταχτε.θελω να φτιαξω μια βαση σιδερενια που στον πατο θα εχει σκεφτομαι ενα πλαστικο κουτι (σαν αυτα που εχουν τα jumbo κτλ για παιχνιδια και τετοια.τα διαφανα κτλ) και πιο πανω ειτε μια μικρη ζαρντινιερα ή κατι τετοιο.να μπει αφρος κατω στο κουτι γυρω γυρω,στην πλατη της κατασκευης και πανω γυρω απ την ζαρντινιερα (τα ντυσω την κατασκευη ουσιαστικα με αφρο) και να το περασω με τσιμεντο ολο.
στο πλαστικο αυτο θα πιασει δηλαδη ε?επισης λεγοντας να ξυσω την επιφανεια,τον αφρο πως να τον ξυσω?δεν θα χαλασει?και το πλαστικο με λιγο γυαλοχαρτο?
-------------------------
ξεχασα να γραψω οτι θα βαλω και εναν κυκλοφοριτη στη κατω γουρνα και με σωλινακι θα παει πανω και θα γινει καταρρακτης...
Γιαννης Μ5
26-05-13, 08:43
Τα πλαστικα γιατι να τα περασεις με d1;Ετσι κι αλλιως ειναι στεγανα....Και το d1 το περνας τελευταιο(πανω στο τσιμεντο).
θέλω να περάσω και το πλαστικό για να είναι όλο ομοιόμορφο.αλλά μπερδεύτηκα.το d1 δεν είναι το τσιμέντο;τι εννοείς πάνω στο τσιμέντο;
Γιαννης Μ5
26-05-13, 09:51
Το d1 ειναι στεγανωτικο και οχι τσιμεντο-τσιμεντο.Το d1 το περνας τελευταιο(οσα χερια χρειαζονται).Μπορει να μην ειναι πανω σε τσιμεντο αλλα σε τσιμεντολιθο,τουβλο και αλλα δομικα και μη υλικα.
δηλαδή για να το φτιάξω αυτό θα πρέπει να αγοράσω και τσιμέντο και το d1;επίσης αν είναι έτσι δεν μπορώ να βάλω τσιμέντο και στο πλαστικό για να είναι όλο το ίδιο χρώμα;
δεν χρειαζεσαι τσιμεντο.απλα σου λεει οτι μπορεις να το περασεις κ πανω σε τσιμεντο.
Α!οκ.σορρυ για τις χαζές απορίες αλλά δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει και γι αυτό.η τιμή του πόσο είναι;που μπορώ να το βρω πιο φθηνά;
αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει γυρω στα 5 ευρω το 5κιλο.καπου εκει.κατω απο δεκα ευρω παντως,απο χρωματοπωλειο.
ωραία πάλι καλά.μου έφυγε ένα βάρος για το οικονομικό τουλάχιστον.εσένα για το γύρω γύρω της λίμνης σου έφτασε το 5κιλο;
και ο αφρός πολυουρεθάνης πόσο κάνει;έχεις ιδέα;
κ.ω.σ.τ.α.ς.
26-05-13, 15:25
Και ο αφρος 5με 6 ευρ.
http://www.bestprice.gr/item/6788823/epaleifomeno-koniama-steganopoihshs-toixiwn-dapedwn-stegwn-durostick-d1
Θα πρεπει οπωσδηποτε να κανεις την επιφανεια που θα περασεις με d1 λιγο αγρια για να κατσει επανω γιατι με το παραμικρο θα φευγει
αφρο πολυουρεθανης πως να τον κανω αγριο?με γυαλοχαρτο?σκεφτομουν μηπως το εκαιγα κιολας ωστε οταν μπει το τσιμεντο να φαινεται πιο φυσικο σαν βραχος.τι προτεινεις ωστε να κατσει πανω το τσιμεντο και να φαινεται και σαν φυσικος βραχος?
επισης τον αφρο μπορω με ενα κοπιδι ή κατι να του χαραξω αυλάκια και τετοια και γενικως να τον φερω στο σχημα που θελω?
Θα μπορουσες να τον κανεις αγριο με ενα ψιλο γυαλοχαρτο και φυσικα μπορεις να χαραξεις πανω του αυλακια κλπ
ωραια.θα φαινεται φυσικο ομως?μην μπλεκω και με αλλα χρωματα και αλλες διαδικασιες.κι αν οχι τι να κανω για να φαινεται φυσικο σαν βραχος?
-------------------------
καλημερα.πηγα σε κατι μαγαζια να δω για διαφοραπραγματα για την κατασκευη μου και πηγα και σε ενα να δω για το d1 και για τον αφρο πολυουρεθανης.τον αφρο τον βρηκα 4.50 ευρω και το d1 7 περιπου.απλα αυτος μου ειπε πως δεν μπορει να μπει πανω σε αφρο πολυουρεθανης και σε φελιζολ...τελικα μπορει ή οχι?:confused::confused::confused:
αν ειναι λιγο αγριο μπορει να μπει!Εγω το χω πανω σε τζαμι κατευθειαν και εγινε κανονικο μπετο και δεν φευγει
οκ.και αφρο πολυουρεθανης,φελιζολ κτλ με τι μπορω να τα κολλησω μεταξυ τους?κανει η σιλικονη?αυτος μου εδειξε και μια κολλα που ειπε οτι σιγουρα κανει απλα ειχε 10 ευρω
Εχει κολλες για αυτα τα προιοντα και ειναι και λιγο ακριβουτσικες και με σιλικονη μπορεις ομως
και κολανε καλα με την σιλικονη?
Κολαν αλλα οχι το ιδιο καλα με την δικη τους κολλα
χμμ.οκ.η κατασκευη θα ειναι ο πατος περιπου 30*40 και το υψος περιπου 1 μετρο.δυστυχως το μπαλκονι ειναι πολυ μικρο...λετε αξιζει τοσα εξοδα ή μπα?
Οτιδηποτε κανει καποιος με μερακι αξιζει!!!
Οτιδηποτε κανει καποιος με μερακι αξιζει!!!
συμφωνω απολυτα.και σκεφτομουν και καιρο να φτιαξω κατι παρομοιο και τωρα που βρηκα χωρο να το βαλω (εστω και μικρο) το εχω ψησει.απλα εχω διαφορες υποχρεωσεις και ειναι τα οικονομικα καπως αυτον τον καιρο.τελος παντων.λεω να το φτιαξω σιγα σιγα κι ας ειναι και πιο αργα ετοιμο...:smt023
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.