Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση.
Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα εδυδρειο 135 λιτρων ( 1 μετρο πλατος) και υπηρξαν καποια μη αναμενωμενα λαθει... Δυστηχως το ενυδρειο εχει μεσα gappies εδω και 2 χρονια που τα εκτρεφω. Χωρις να το παρω χαμπαρι αρχησαν να πολλαπλασιαζονται αρκετα γρηγορα αλλα δεν το προσεχα γιατι τα μωρα κρυβωντουσαν. Εχω φτασει στα 25 μεγαλα και καμια 15αρια μικρουλια. Ισως φταιω γιατι παντα ειχα σε τελεια θερμοκρασια και ph το νερο ωστε να ειναι καταλληλο περιβαλλον για αναπαραγωγη. Τελος παντων αποφασισα να χαρησω τα 3/4 απο αυτα(πρπ 27) σε ενα pet shop αλλα δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να δεχτουν τοσα πολλα ψαρια. Τι πιστευετε?
Κλεόβουλος
22-05-13, 16:38
Βάλε μια αγγελία και χάρισε τα σε συνχομπίστες ;)
Βάλε μια αγγελία και χάρισε τα σε συνχομπίστες ;)
Tα χαριζω για το τπτ αλλα θελω να ξερω για να μην τον στειλω τον ανθρωπο στο pet shop υπαρχει περυπτωση να τα δεχθει? Αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια.:)
γειά σου, ρώτησέ τον πριν, μην τα πάρεις και τα πας χωρίς να γνωρίζεις. και βάλε αγγελία όπως σου είπε ο Κλεόβουλος
αν έχεις μόνο γκαπι μέσα (το λέω απλά επειδή δεν αναφέρθηκαν άλλα ψάρια) δεν υπάρχει θέμα.τα λίτρα είναι πολλά και τα ψάρια αυτά είναι άρχοντες εκεί μέσα.αλλά λογικά έχεις κι άλλα είδη μέσα και γι αυτό θες να τα δώσεις.πιστεύω θα τα δεχτεί.βάλε και αγγελία μήπως τα θέλει κανένας από το φόρουμ αφού τα χαρίζεις γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι...
Κοιτα, ενα σωστο πετσοπ για να σου παρει τα ψαρια, πρεπει να σε ξερει και να γνωριζει σε τι συνθηκες τα εχεις. Σκεψου να εχουν καποια αρρωστια που δεν ειναι εμφανης και να του κολλησουν ολα τα δικα του. Τωρα, ποσοι το κανουν αυτο, ειναι μια αλλη ιστορια. Σιγουρα πρεπει να πας να μιλησεις με καποιο καταστημα πρωτα και μετα να πας τα ψαρια, αν τα δεχτει τελικα.
Οι αγγελιες σε χομπιστες, μπορει να αποδοσουν, επισης. Αυτο γινεται με τα ζωοτοκα, παντως. Γινονται αμετρητα με τον καιρο.
Κοιτα, ενα σωστο πετσοπ για να σου παρει τα ψαρια, πρεπει να σε ξερει και να γνωριζει σε τι συνθηκες τα εχεις. Σκεψου να εχουν καποια αρρωστια που δεν ειναι εμφανης και να του κολλησουν ολα τα δικα του. Τωρα, ποσοι το κανουν αυτο, ειναι μια αλλη ιστορια. Σιγουρα πρεπει να πας να μιλησεις με καποιο καταστημα πρωτα και μετα να πας τα ψαρια, αν τα δεχτει τελικα.
Οι αγγελιες σε χομπιστες, μπορει να αποδοσουν, επισης. Αυτο γινεται με τα ζωοτοκα, παντως. Γινονται αμετρητα με τον καιρο.
Παιδια μην ανυσηχητε δεν υπαρχει αλλο ψαρι μεσα. Απλα ειναι πολλα και θα γινουν ακομα περισσοτερα αν δεν δωσω . Γι αυτο εχω βαλθει να το αδειασω λιγακι. Σκεψου τι συχνοτητα καθαρισμου χρειαζεται και τον κοπο με τη βρομια που βγαζουν 35 ψαρια..Επισης εκανα και αγγελια.
Κλεόβουλος
22-05-13, 18:05
.....και βέβαια όταν χαρίζουμε ψαράκια,διερευνούμε "διακριτικά" και που θα πάνε.
Έχω υπόψη κάποιους που τα μαζεύουν για feeder fish :evil:
nikolakis94
22-05-13, 18:09
Λογικα θα σε ρωτησει ο μαγαζατορας αν εχει κανενα αρρωστο αναμεσα τους.Για χαζο τον περασες?Αν δεν εχει καποιο αρρωστο θα κανει την καρδια του πετρα και θα τα παρει τζαμπα απο εσενα και θα τα πουλησει 2 και 3 ευρω το ενα.Αν εισαι τυχερος ισω σου δωσει και καμια τροφη σαν ανταλλαγμα.
Λογικα θα σε ρωτησει ο μαγαζατορας αν εχει κανενα αρρωστο αναμεσα τους.Για χαζο τον περασες?Αν δεν εχει καποιο αρρωστο θα κανει την καρδια του πετρα και θα τα παρει τζαμπα απο εσενα και θα τα πουλησει 2 και 3 ευρω το ενα.Αν εισαι τυχερος ισω σου δωσει και καμια τροφη σαν ανταλλαγμα.
Φιλε μου δεν χρειαζομαι εγω τπτ. Τα μεγαλωνα 2 χρονια χωρις πολλες σπαταλες. Ειμαι ευχαρηστημενος και εχω να πω πως το διασκεδαζω αρκετα.
nikolakis94
22-05-13, 19:04
Αφου δεν χρειαζεσαι τιποτα ρωτα τον και πηγαινε τα.
Αφου δεν χρειαζεσαι τιποτα ρωτα τον και πηγαινε τα.
Εγινε. Θα δω τι θα κανω. Σας ευχαρηστω για τις απαντησεις!
harris samos
22-05-13, 20:39
.....και βέβαια όταν χαρίζουμε ψαράκια,διερευνούμε "διακριτικά" και που θα πάνε.
Έχω υπόψη κάποιους που τα μαζεύουν για feeder fish :evil:
σιγα μη πω οτι θα τα ταισω :smt110:smt110:smt110:smt110:smt110:smt043:smt043: smt043
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.