PDA

Επιστροφή στο Forum : DIY 300λιτρα malawi mbuna

Xristos1978
19-05-13, 22:03
μετα απο diy κατασκευες,(βαση ενυδρειο καπακι)ειπα να μπω σε κοπο να φτιαξω αλλο ενα ενυδρειο,στο χωρο τον οποιον εργαζομαι,και περναω τις περισσοτερες ωρες μου εκει.η διασταση του ενυδρειου εγεινε συμφωνα με τον χωρο μου,140χ45χ50
η βαση εγεινε απο μελαμινη 18cm με ντουροπαλ 4cm,με μπαζο ινοξ,και προφιλ αλουμηνιου μπροστα φατσα.
το καπακι εγεινε απο μπαζο ινοξ,που βαζουνε στις κουζινες, με πανω κατω πατουρα,ωστε πανω να βαλω ποληκαρβουνικο,και μεσα σε αυτο να περασω λεντοταινια.(ακομη δεν εχει γινει)
η πλατη εγεινε απο πετρα γνωστη ξυλοπετρα,την εσκισα σε μικροτερα κοματια,και κολληθηκε στο ιδιο το τζαμι του ενυδρειου,και στα κενα που αφησε,κολληθηκε αμμο σκουρη.
θα περασω φωτογραφιες στην συνεχεια με τον φωτισμο

snakepanos
19-05-13, 22:09
Χρηστος ο καλλιτέχνης,.
Φωτο με ψαρια θελουμε να δουμε.
Θα ερθουμε να το δουμε απο κοντα Χρηστο.

Xristos1978
19-05-13, 22:16
οποτε θελετε ελατε,και για τσιπουρακι!!

Stivv27
19-05-13, 22:25
Που ειναι τα ψαρια οεο??

Κλεόβουλος
20-05-13, 07:41
Αυτό είναι όταν είσαι μάστορας!
Με το καλό και το γέμισμα :)

komori
20-05-13, 08:16
Συγχαρητηρια.Πολυ ωραια προσπαθεια!

snakepanos
20-05-13, 09:17
οποτε θελετε ελατε,και για τσιπουρακι!!
Θα ερθουμε βρε ,,αυτο ειναι συγουρο αλλα ποτε δεν ξερω:D:D:D
Πλακα κανω ,,μπορει αυτο το Σαββατο θα δουμε.
Παντος βλεπω και ο γιος βοηθαει.

Xristos1978
20-05-13, 21:23
Θα ερθουμε βρε ,,αυτο ειναι συγουρο αλλα ποτε δεν ξερω:D:D:D
Πλακα κανω ,,μπορει αυτο το Σαββατο θα δουμε.
Παντος βλεπω και ο γιος βοηθαει.

ανιψιος μου ειναι πανο,ολοι βαλανε ενα χερακι!
-------------------------
Αυτό είναι όταν είσαι μάστορας!
Με το καλό και το γέμισμα :)

ευχαριστω κλεοβουλε,στην συνεχεια θα περασω και φωτογραφιες
Συγχαρητηρια.Πολυ ωραια προσπαθεια!

ευχαριστω φιλε!

Xristos1978
22-05-13, 22:14
μετα απο diy κατασκευες,(βαση ενυδρειο καπακι)ειπα να μπω σε κοπο να φτιαξω αλλο ενα ενυδρειο,στο χωρο τον οποιον εργαζομαι,και περναω τις περισσοτερες ωρες μου εκει.η διασταση του ενυδρειου εγεινε συμφωνα με τον χωρο μου,140χ45χ50
η βαση εγεινε απο μελαμινη 18cm με ντουροπαλ 4cm,με μπαζο ινοξ,και προφιλ αλουμηνιου μπροστα φατσα.
το καπακι εγεινε απο μπαζο ινοξ,που βαζουνε στις κουζινες, με πανω κατω πατουρα,ωστε πανω να βαλω ποληκαρβουνικο,και μεσα σε αυτο να περασω λεντοταινια.(ακομη δεν εχει γινει)
η πλατη εγεινε απο πετρα γνωστη ξυλοπετρα,την εσκισα σε μικροτερα κοματια,και κολληθηκε στο ιδιο το τζαμι του ενυδρειου,και στα κενα που αφησε,κολληθηκε αμμο σκουρη.
θα περασω φωτογραφιες στην συνεχεια με τον φωτισμο

και μερικες φωτογραφιες αποτο ενυδρειο και το καπακι,το οποιο εγεινε διπλο τζαμι,με πλαισιο αλουμηνιου και αναμεσα στο γυαλι περαστηκε λεντοταινια.

ChocolatePuma
22-05-13, 22:17
Οι Γιαννιτσιώτες είστε καλλιτέχνες!!!!:D

Xristos1978
22-05-13, 22:33
Οι Γιαννιτσιώτες είστε καλλιτέχνες!!!!:D

ευχαριστουμε φιλε,ειναι να το αγαπας αυτο που κανεις!!

snakepanos
22-05-13, 23:05
Ωραιο Χρηστο,,εισαι μετρ του είδους,,θα το δουμε απο κοντα.
Και τα ψαρακια ομοραφα .

sarpijk
22-05-13, 23:42
Πολυ ομορφο αποτελεσμα!

Remaster
23-05-13, 23:42
Νομίζω η εμπειρία φαίνεται στο καπάκι!!! Άριστο και για ακόμα μια φορα βγαίνει το συμπέρασμα ότι σαν το custom δεν έχει!!! :smt043

Billy T
24-05-13, 11:46
μπραβο.καταπληκτικο.αχ και να χα λεφτα και χωρο...:rolleyes:

thanasis76
24-05-13, 12:04
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και πολυ καλη επιλογη στα ψαρια!!!! η πλατη πολυ καλη!!!!!! αν ειχες βαλει μερικες πετρες να ξεκινανε απο την πλατη και να καταληγουν διαγωνια στην μεση του ενυδρειου θα ηταν τρομερο ντεκορ... αυτο στο ειπα σαν ιδεα... :D:D:D κατα τα αλλα πολλα πολλα μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xristos1978
24-05-13, 19:43
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και πολυ καλη επιλογη στα ψαρια!!!! η πλατη πολυ καλη!!!!!! αν ειχες βαλει μερικες πετρες να ξεκινανε απο την πλατη και να καταληγουν διαγωνια στην μεση του ενυδρειου θα ηταν τρομερο ντεκορ... αυτο στο ειπα σαν ιδεα... :D:D:D κατα τα αλλα πολλα πολλα μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω για τα καλα σου λογια,καλη η ιδεα σου,μπορω να το κανω και στην συνεχεια!
μπραβο.καταπληκτικο.αχ και να χα λεφτα και χωρο...:rolleyes:
αυτα πανε μαζι:D

Κλεόβουλος
24-05-13, 20:10
Χρήστο τώρα προτείνω να βάλεις κι άλλη πέτρα, μεγαλώνοντας τους όγκους δεξιά-αριστερά. Νομίζω ότι και ακόμα πιο όμορφο θα δείξει αλλά θα το εκτιμήσουν και τα ψάρια σου (άσε που θα χρειαστούν κρυψώνες με τα διαόλια τα auratus που έβαλες ;)) .