Επιστροφή στο Forum : Προτάσεις ψάροσυνθεσης για 60 λίτρα.
gianniwpopi
07-05-13, 11:59
Παιδιά άδειαζω το 60αρι και δεν ξέρω τι να βάλω. Για ρίχτε καμία ιδέα. ....
ChocolatePuma
07-05-13, 12:01
Τι είχες πριν και τι διαστάσεις έχει?
Multies (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71160) !!
:D:D
Κάντο φυτεμένο γαριδάδικο:)
gianniwpopi
07-05-13, 12:07
Τι είχες πριν και τι διαστάσεις έχει?
Είναι 60χ30χ35 και το είχα γεννηστρα για τα σκαλαρακια μου αυτο το καιρο. Τα σκαλαρακια τα δίνω τώρα οπότε μένει άδειο.
-------------------------
Κάντο φυτεμένο γαριδάδικο:)
Γαριδαδικο εχω.
Multies (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71160) !!
:D:D
Ενδιαφέρον πρόταση.
Το θεμα ειναι πως θελεις να το κανεις. Φουλ φυτεμενο, λιγο φυτεμενο, καθολου φυτεμενο, να βαλεις μονο ριζες, μονο πετρες, τιποτα...
Να βαλεις οτι εχεις διαθεσιμο και τι ειναι αυτο (βυθος, διακοσμιση). Να παρεις τα παντα απο την αρχη...πες λιγα πραγματα παραπανω.
ChocolatePuma
07-05-13, 12:10
Επειδή ο καθένας θα σου πει τον "πόνο του"...ας σου πω κι εγω τον δικό μου!:D
Αρσενικό betta με 2-3 θηλυκιες - φουλ φυτεμένο! ;)
(οι διαστάσεις ειναι ότι πρέπει, κυρίως από πλευρά ύψους)
gianniwpopi
07-05-13, 12:16
Το θεμα ειναι πως θελεις να το κανεις. Φουλ φυτεμενο, λιγο φυτεμενο, καθολου φυτεμενο, να βαλεις μονο ριζες, μονο πετρες, τιποτα...
Να βαλεις οτι εχεις διαθεσιμο και τι ειναι αυτο (βυθος, διακοσμιση). Να παρεις τα παντα απο την αρχη...πες λιγα πραγματα παραπανω.
Δεν έχω ιδέα πως να το κανω. Για αυτο ζητάω ιδέες. Τώρα είναι φυτεμενο ελαφρά με μαύρη άμμο. Δεν έχω πρόβλημα να το αρχίσω απο την αρχή αρκεί να μην παει ψηλά το κόστος.
Επειδή ο καθένας θα σου πει τον "πόνο του"...ας σου πω κι εγω τον δικό μου!:D
Αρσενικό betta με 2-3 θηλυκιες - φουλ φυτεμένο! ;)
(οι διαστάσεις ειναι ότι πρέπει, κυρίως από πλευρά ύψους)
Έχω σκεφτεί και για έναν μονομάχο. Πιστεύεις οτι με παίρνει και για θυληκιες;
Α συγνώμη, βάλε τότε πάφερ έχεις νομίζω...
gianniwpopi
07-05-13, 12:18
Α συγνώμη, βάλε τότε πάφερ έχεις νομίζω...
Παφερ είχα πριν κανά χρόνο αλλα είναι δύσκολα στην διατροφή τους και αυτο με είχε κουράσει. Ειδικά το καλοκαίρι που δεν μπορείς να φύγεις ούτε 3 μέρες.
ChocolatePuma
07-05-13, 12:19
Έχω σκεφτεί και για έναν μονομάχο. Πιστεύεις οτι με παίρνει και για θυληκιες;
Σε πυκνοφυτεμένο?????Άνετα...αρκεί να του δώσεις χώρο και χρόνο...να νιώθει ο άρχοντας του ενυδρείου
Αφησε τον κανενα δίμηνο και στη συνέχεια προσθέτεις τις κυρίες...
Στην κατηγορία των bettas, μπορείς να βρεις αρκετά παραπλήσια θέματα συγκατοίκησης ;)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68831
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64842&page=4
κλπ...
Βάλε κάποιο είδος τέτρα μαζί με κορυντόρα, δεν ξέρω αν σου αρέσουνε βέβαια
gianniwpopi
07-05-13, 12:25
Το θέμα είναι άλλο. Αυτο ξεστηνεται γιατι πρόσφατα έστησα το τέταρτο ενυδρειο στο σπιτι και η γυναίκα μου γαβγιζει. Οπότε οτι λέμε μεταξύ μας και θα δω εγω τι θα κανω. ....!!
Βάλε κάποιο είδος τέτρα μαζί με κορυντόρα, δεν ξέρω αν σου αρέσουνε βέβαια
Θέλω κάτι άλλο.τα έχω αυτά στο μεγάλο. Θέλω κάτι με ιδιαίτερη συμπεριφορά. Τα Μουλτις και ο μονομαχος μου άρεσαν σαν ιδέες.
Επειδη και τα δυο τα εχω φιλοξενησει (Multies εχω τωρα και Μονομαχο ειχα στο παρελθον, αλλα θα ξαναεχω καποια στιγμη στο μελλον), ειναι επιλογες που δεν μετανοιωνει κανενας. Πολυ ενδιαφερουσες συμπεριφορες, ωρες να εχεις να τα παρατηρεις.
gianniwpopi
08-05-13, 22:15
αποφασισα για μουλτις αλλα δεν βρισκω πουθενα... πηγα σημερα σε τεσσερα πετσοπ και πηρα τηλ σε αλλα εξι και δεν ειχε κανενας....εβαλα και αγγελια αλλα τιποτα...
Τα εχω μονο 2 μηνες τα δικα μου και ειναι ανηλικα, οποτε δεν γεννησαν ακομα. Αλλα θεσσαλονικη ξερω μαγαζι που εχει και στελνει αν θελεις.
gianniwpopi
08-05-13, 22:47
Τα εχω μονο 2 μηνες τα δικα μου και ειναι ανηλικα, οποτε δεν γεννησαν ακομα. Αλλα θεσσαλονικη ξερω μαγαζι που εχει και στελνει αν θελεις.
ολοκληρη αθηνα δεν θα βρω λες?καποιος χομπιστας?????
αν δεν βρω θα σου πω...ξερεις ποσο πανε περιπου και ποσο θα θελει το μαγαζι για μεταφορικα?
ΥΓ. εσυ φταις που σκαλωσα........
:D Χαιρομαι!
Δεν εχω ιδεα για τιμες. Αν δεν βρεις θα σου πω το μαγαζι και οτι σου πει.
gianniwpopi
09-05-13, 11:40
μολις εστησα το ενυδρειο , περιμενω να ξεθολωσει για να βγαλω καμια φωτογραφια....ψαρακια να δω που θα βρω για να παρει ζωη...
βρηκες κιολας σαλιγκαρια και εβαλες?!
gianniwpopi
09-05-13, 12:01
βρηκες κιολας σαλιγκαρια και εβαλες?!
ειχα καποια διακοσμητικα και τα εβαλα.... μαλλον θελω και αλλα.....
εβαλα επισης 3 ανουμπιες, 2 βαλισνεριες και κατι μαυρες πετρες....
ετοιμο ειναι σχεδον... ψαρια δεν εχω... :(
φωτο μολις ξεθολωσει:D
Πρωτα βρες κελυφη, απολυμανε τα και μετα βαζεις τα ψαρια. Οχι ενω τα εχεις βαλει. Τα διακοσμητικα ειναι σιγουρο οτι δεν εχουν αρωματα? Τι επεξεργασια τους εκανες πριν τα βαλεις?
gianniwpopi
09-05-13, 12:19
Πρωτα βρες κελυφη, απολυμανε τα και μετα βαζεις τα ψαρια. Οχι ενω τα εχεις βαλει. Τα διακοσμητικα ειναι σιγουρο οτι δεν εχουν αρωματα? Τι επεξεργασια τους εκανες πριν τα βαλεις?
εβαλα καμια 25αρια κελυφη που τα ειχε η γυναικα μου σαν διακοσμητικα....
τα εβαλα σε μια κατσαρολα με νερο και ξυδι και τα εβρασα δυο φορες και μετα τα ξεπλυνα καμποσες φορες... τι αλλο να κανω?αρωμα δεν ειχανε....
κελυφη μπορω να βρω μεσα σε 20 λεπτα απο το μαγαζι που μου στειλατε στη πετρουπολη -περιστερι..(ειναι κοντα μου)
Καλα εισαι. Αν εχεις και ανθρακα βαλε να τρεχει στο φιλτρο για 2-3 μερες προληπτικα. Θα χρειαστεις και αλλα κελυφη, παντως. Καλυτερα βαλε τωρα, παρα οταν θα αρχισουν να κανουν "τα δικα τους".
gianniwpopi
09-05-13, 19:57
Πάρτε μια ιδέα στο πως είναι μέχρι τώρα. Θέλει κάποιες αλλαγές και κάποιες προσθήκες ακόμα. Το νερο είναι ακόμα θολό. Αύριο που θα έχει καθαρίσει θα βγάλω καλύτερες. Για πεστε. ....56772
Κουκλι το εκανες! Βαλε κι αλλα κελυφη και μολις βρεις τα ψαρακια, μπλουμ μεσα!
Ειναι λιγο μεγαλα μερικα κελυφη απ' οτι φαινεται ε?
gianniwpopi
09-05-13, 20:30
Κουκλι το εκανες! Βαλε κι αλλα κελυφη και μολις βρεις τα ψαρακια, μπλουμ μεσα!
Ειναι λιγο μεγαλα μερικα κελυφη απ' οτι φαινεται ε?
ναι θελει και αλλα... καλουτσικο εγινε ε??
μερικα οντως ειναι πολυ μεγαλα... οταν βρω και αλλα θα κανω μια εκκαθαριση για να αφησω τα καλυτερα...
Μου αρεσει πολυ εμενα, παντως.
Αν βρεις αρκετα κανονικου μεγεθους (γυρω στα 2.5 εκατοστα ανοιγμα εισοδου να υπολογιζεις - ουτε πολυ μικρα, ουτε πολυ μεγαλα), βγαλε τα μεγαλα καλυτερα.
gianniwpopi
11-05-13, 16:55
Να και μια τώρα που καθάρισε. 56812
gianniwpopi
11-05-13, 18:21
απίθανο έγινε!!!
σε ευχαριστω πολυ.... τα ψαρακια περιμενουμε τωρα:D
Βρήκες τελικά ψάρια:confused:
gianniwpopi
11-05-13, 19:21
Βρήκες τελικά ψάρια:confused:
εχω κανονισει για ενα χαρεμακι μουλτις με ενα παληκαρι.....αυριο-μεθαυριο θα εχω ενοικους στο ενυδρειο...:)
Άντε ωραία καλή συνέχεια:p:p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.