Επιστροφή στο Forum : Βορεια Προαστεια
Νομιζω οτι οσοι μενουμε κοντα μπορουμε να κανονιζουμε να κατεβαινουμε παρεα στις συναντησεις..
Εννοεί ο Σωτήρης να τα λέμε και συχνότερα!!
Εγκρίνω κι επαυξάνω.
Ρίξτε ιδέες.
Μιχάλης
Λοιπον μπορουμε να κανονισουμε μια συναντηση αυτο η το αλλο σαββατο να κρατησουμε ετσι και το εθυμοτυπικο του συλλογου για τα σαββατα
Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος του Συλλόγου για να έρχεσαι στις άτυπες συναντήσεις που γίνονται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα. :wink:
Φυσικα και θα ερχομαστε οσοι μπορουμε στις συγκεντρωσεις στον πειραια αλλωστε ετσι εγινα κι εγωτο προηγουμενο σαββατο μελος.. :wink: :wink:
Απλα καλο ειναι να βρισκομαστε και στα βορεια για οσους δεν μπορουν να κατεβαινουν κατω :idea: :idea:
Ριχτε ιδεες , και να δηλωσουν το παρον τους και αλλοι απο την περιοχη εδω πανω .
Δεν ειναι αναγκη βεβαια να ειναι Σαββατο ντε και καλα οπως δεν ειναι αναγκη να ειναι σε καφετεριες .
Μπορει ανετα να ειναι και σε καποιο απο τα σπιτια μας , ετσι θα εχουμε και πρακτικο αντικειμενο συζητησεων +-6 .
καθε βδομαδα και σε αλλο σπιτι :P χαχαχαχα
Στις συγκεντρωσεις του συλλογου θα πηγαινουμε παντα εκτος απροοπτου .
Πολυ καλη ιδεα , αλλα εχει πεσει μούγκα +-6
Για να παμε και στις προτασεις ..............
Σαββάτο απόγευμα λοιπόν για καφέ......στο σπίτι σου :lol: :wink:
Εγινε , δηλωστε συμμετοχες να ξερω :)
Διευθυνση σε ΡΜ σε οποιον δεν το ξερει.
Δυστυχώς δεν μπορώ καθόλου αυτό το Σαββάτο...
Επίσης μιας και μιλάμε οι βόρειοι... άνοιξε καινούριο Pet City στην Κηφισίας στο Μαρούσι, αλλά ακόμη στρώνει τα νερά του και δεν έχει φέρει ψαράκια...
εγω ειμαι μεσα παντως :lol:
ean theoroume voreios eimai kai ego mesa apla na katalavw milate gia avrio i se mia vdomada??(sorry gia ta greeklish)
Γι΄ αυτο το Σαββατο λεμε , γιατι το αλλο ειναι η συναντηση στον Πειραια .
Οποτε δηλωστε συμμετοχες +-6 οπως προειπαμε .
Ή το αφηνουμε για το μεθεπομενο .
Και η Αγια Παρασκευη μεσα ειναι , δεν βαζουμε συνορα , με την καλη ενοια +-6
Μαρκο το ειδα το Pet City , θελει ακομα δουλεια .
Θεωρήστε με μέσα :D .Ώρα ,διεύθυνση και τρόπο να έρθουμε!
Επ!!!
Κ'εγώ, κ'εγώ!!!
Πάρε ένα τηλ ρε Σωτήρη... Εγώ δεν τολμάω να σας καλέσω στο δικό μου το σπίτι γιατί δεν έχω ακόμα μπουκάλα CO2... :oops:
Λοιπον μαλλον λεμε για το απογευμα κατα τις 19:00 περιμενουμε και αλλες συμμετοχες .
Θα γραψω το κινητο μου για οσους θελουν να ερθουν και θα το σβησω μετα τις 19:00
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.